Telegram da kıızn birisi profili bende gözükmüyor ama erkek arkadaşımda o kızn profili ne hikmetse görünüyor ona sordum bu kızı kişilerine mi ekledin diye hayır dedi ss alıp attı bak bende numarası yok gözükmüyor dedi gözükmüyordu da gerçekten ama profili neden gözüküyor o zmn erkek arkadaşım o beni eklemiş olmalı dedi bu cevap bana hiç tatmin edici gelmedi nedense?
Güncellemeler
+1 yıl
... Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben buraya geldimde neden geldim nası geldim bilmiyorum gönül sana yardım etmek isterdi ama ben akıllı tel dahi kullanmıyorumki ha bildiğimiz yerden sor cevaplayım :)
evet tanımadığın biri ekleyince öyle oluyo telegramda saçma ama öyle ben de kullanıyorum. her gün bir sürü tanımadığım kişiden mesaj geliyo. kullanıcı adıyla denk geliyolar birini ararken sanırım, tekefon numarası görğnmüyo çünkü.
Yani doğru söylüyor demi erkek arkadaşım o kız onu eklemiş o yüzden onda numara gözüküyor
Pardon profil gözüküyor yanlış yazdım nurmsı gözükmüyor ama profili gözüküyor bende kızn profili yok
Sinirden aerııne yazdığımı bile bilmiyorum
evet saçma bir uygulama biraz. biriyle karıştırmış olabilir kız bana da olmuştu
kızla konuşmuşlar mı ki hiç
Erkek arkadaşım önemli bir gurpta admin kızda bu yüzden onu eklemiş olmalı ztn ama kızn profil onda görünüyor halde görünce çok üzüldüm teşekkür ederim 🙏
sorun değil. numara gözükmez telegramda öyle bir şey yok. ben bir grup üyesi olmama rağmen herngün tanımadığım insanlar yazıyo. doğru söylüyodur çocuk üstüne gitme boş yere
Evet konuşmak zorunda çünkü oda gurpta 4. admin
Erkek arkadaşım ben onu eklemedim diyor o beni kişilerine eklemiş olmalı bu yüzdende onun bende profili var dedi peki erkek arkadaşımın numarasını o kız görüyormudur
hayır göremez
Kişiyi tanımasa da başkası ekleyebilir ve mesaj gönderebilir
Peki erkek arkadaşımın nurmsı görünüyormudur o kıza
Sanmıyorum çünkü numaradan eklememiş isimden eklemiş iki tür ekleme var zaten kullanıcı adı ve numaradan ekleme
Anladım teşekkür ederim
EIG verirsin artık
Tamamdır 😅👍
😆🎈 inşallah
Ne yapacaksın erkek arkadaşını o kızdan mi kurtaracaksin
Evet
Kezo iste
Bu seni ilgilendirmez
Telegraö kullanmıyorum.
Kız kaydetmiş olabilir mi?
Erkek arkadaşım öyle diyor o beni kaydetmiş diyor bende onun nurmsı gözükmüyor diyor profili gözüküyor sadice dedi peki erkek arkadaşımın nurmsını o kız şuanda görüyormudur
Ben öyle biliyorum. Telegramda da ayar var.
Umarım numarısı gözükmüyordur sinirlerim gece gece depreşti
Sakin ol. Karşı tarafın kaydetmesi gerekiyor.
Evet öyle ama böyle kişiler yüzünden aramız bozuluyor soğuyorum ister istemez
Tamamdır
Başkaları yüzünden ilişkini bozma sakın. Sevgilinin ne yaptığına bak
Tamam peki teşekkürler 😊
Varr
Rica etsem yukarı yazdığım yazıyı okuyup bana geri dönermisn benim için çok önemli
Yokk