İnternet & Teknoloji Arkadaşlar bilgisayarımda pubg neden yavaş açılıyor sizde? Nuraurabomb Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ekran kartım 4 gb ram 8 i7 işlemci. pubg mobile açmak istediğimde çok gec acılıyor neden acaba Güncellemeler+1 yıl Güncel Arkadaşlar bilgisayarımda pubg neden yavaş açılıyor sizde? Cevapla Bilgisayar Soruları İş Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl online oynuyorsanız internet hızınız yavaş sanırım yoksa bilgisayarın sistemi baya baya iyi 0 2 Yorumla Nuraurabomb +1 yıl sen oynuyomusun ? Yorumla SalvioHexia +1 yıl oyun oynuyorum ama pubg hiç oynamadım online oyun sevmiyorum ben gerçi single da oynanıyor o oyun ama denerim bir gün :) Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 922 cevap paylaştı. Onun yerine bedava pubg lite indirebilirsinhttps://lite. pubg. com/tr/download/ 0 0 Yorumla
same95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok basit hardiks yerine ssd almalısın. 15 kat daha hızlı 0 1 Yorumla Nuraurabomb +1 yıl Satın almam lazım ya da ssd olup olmadığını nasıl anlarım Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 810 cevap paylaştı. Ekran kartının modeli nedir? 0 1 Yorumla Nuraurabomb +1 yıl geforce gtx 960m yazıyo laptop uzerınde Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Pubg oyanay kız 0 2 Yorumla Nuraurabomb +1 yıl sen oynuyomsuun Yorumla cankıraçç +1 yıl Yok oyunnyaşım geçti benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
online oynuyorsanız internet hızınız yavaş sanırım
yoksa bilgisayarın sistemi baya baya iyi
sen oynuyomusun ?
oyun oynuyorum ama pubg hiç oynamadım online oyun sevmiyorum ben
gerçi single da oynanıyor o oyun ama denerim bir gün :)
Onun yerine bedava pubg lite indirebilirsin
https://lite. pubg. com/tr/download/
Çok basit hardiks yerine ssd almalısın. 15 kat daha hızlı
Satın almam lazım ya da ssd olup olmadığını nasıl anlarım
Ekran kartının modeli nedir?
geforce gtx 960m yazıyo laptop uzerınde
Pubg oyanay kız
sen oynuyomsuun
Yok oyunnyaşım geçti benim