Evet arkadaşlar ve abiler ablalar bu oyun orucunuzu açmaya beklerken cidden çok saran bir mobil bir oyundur bana göre tabii karakter tasarımı olsun ve oyun içi oynanış olsun çok eğlenceli ve sürekli gelişen bir oyundur kendisi ve birçok sayıda karakterleri mevcut ve en ilginç kısmıda hepsinin birbirlerini öldürebilmesi oyunun müzikleri çok keyif verici ve karakterlerde pozitif davranışlarıyla dikkat çekiyor doğrusu sade ve klasik bir oyun diye düşünüyorum ve diğer oyunlar gibi parlak zırhlarla donatılmamışlar en azından ve kanlı değil ben her kitleye yönelik diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim :)
Sarışınmı hımm sen birde onu savaşırken gör uzaktan adamlara acımıyor afedersin ama hayvan gibi vuruyor bende onu çok seviyorum ve bana göre oyunda en güzel ve en tatlı kız karakter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu batağa düştük kurtulamıyoruz
Ne alaka anlamadım hanfendi
Onun yerine bunu oynuyorum
Manasinda
Haa anladım tamam
Brawl stars tercih ederim ben sarıyor baya
Aynen oda güzel aslında
Evet öyle:)
Yaşınız kaçtı acaba yanlış anlama sakın merak ettim sadece benim 19’da hemen ön yargıda bulunuyorlar oyun hakkında
18
Ön yargı sebebi görseller olabilir biraz minnoş karakterler
Anladım brawl starsta en çok sevdiğiniz karakter nedir peki benim leon ve piper birde uykucu sandy var :)
Bende bu tarz karakterler seviyorum zaten süslü ve ya kanlı parlayan karakterler gözümü ağrıtıyor
Bir kaç kere oynadığım için pek fikrim yok karakterler hakkinda ama sarışın tatlı gibi dhbvdfh
Sarışınmı hımm sen birde onu savaşırken gör uzaktan adamlara acımıyor afedersin ama hayvan gibi vuruyor bende onu çok seviyorum ve bana göre oyunda en güzel ve en tatlı kız karakter
Bazen bu oyunu yan yana sevgilimle oynadığımı hayal ediyorum çok güzel oluyor ajsjdkpf
Ya demi benimde var o tarz hayallerim ama işte fjnvfhjx
İşte hayal sadece :/
Neyse şimdi hayallere dalmayalım üzülüyorum yoksa 😞
Hayali bile çok güzel
Üzülme minnoş kalp💘
Şey şimdi klasik birşey söyleyeceğim ama sakın yanlış anlama tanışmaya ne dersin :)
Olurr
Zamanında güzel oyundu. 31k kupaydım.
yeni başladım şu an binsekizyüz kupayım
Elbette