İnternet & Teknoloji Sony Vaio biosa giremiyorum nasıl girebilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor lütfen yardımcı olur musunuz? çok acil.assist tuşu ve f'leri denedim ama olmuyor Sony Vaio biosa giremiyorum nasıl girebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Bilgisayar açılırken Assisst tuşuna basarsan girebilirsin.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl böyle açılsaydı buraya başlık açmazdım.. Yorumla İdentityKa +1 yıl Delete tuşunu deneyebilirsin.. Yorumla
samfinger Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl laptopu açtığın yerin solunda bir tuş var laptopu aç ve ona bas çek elini sürekli 1 0 Yorumla
youseemerollin Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 68% +1 yıl Açılırken Vaio logosu ekrana çıktığında Bios gelene kadar f2 ye bas ayrıca Biosa girip ne yapmayı planlıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl format atacağım.yorumun için teşekkürler Yorumla youseemerollin +1 yıl Eğer USB yi ya da cd yi boot da seçmek istiyorsan f12 tuşunu kullanabilirsin Yorumla
cleat Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Assisst tuşuyla olmuyorsa F2 yi dene. Açılana kadar sürekli bas çek 1 0 Yorumla
J0nnylesh Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl "Dell" tuşuna sürekli basmayı denedin mi bilgisayar açılırken?Ayrıca Sony'lerde assist tuşu diye biliyorum. art arda basman gerekiyor. 0 0 Yorumla
alihan_00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl açma tuşuna basar basmaz assist tuşuna ard arda bas... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bios tuşu hepsi aynı genelde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl denemediğim tuş kalmadı ama girmiyor başka ne yapabilirim? Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl delete - f2 - f12 bu tuşlardan birisidir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bilgisayar açılırken Assisst tuşuna basarsan girebilirsin..
böyle açılsaydı buraya başlık açmazdım..
Delete tuşunu deneyebilirsin..
laptopu açtığın yerin solunda bir tuş var laptopu aç ve ona bas çek elini sürekli
Açılırken Vaio logosu ekrana çıktığında Bios gelene kadar f2 ye bas ayrıca Biosa girip ne yapmayı planlıyorsun?
format atacağım.
yorumun için teşekkürler
Eğer USB yi ya da cd yi boot da seçmek istiyorsan f12 tuşunu kullanabilirsin
Assisst tuşuyla olmuyorsa F2 yi dene. Açılana kadar sürekli bas çek
"Dell" tuşuna sürekli basmayı denedin mi bilgisayar açılırken?
Ayrıca Sony'lerde assist tuşu diye biliyorum. art arda basman gerekiyor.
açma tuşuna basar basmaz assist tuşuna ard arda bas...
Bios tuşu hepsi aynı genelde
denemediğim tuş kalmadı ama girmiyor başka ne yapabilirim?
delete - f2 - f12 bu tuşlardan birisidir.
O ne ki
:(