Gamer Pubg sezon bitince rp sıfırlanıyor mu? EsraErez Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 13. Sezon olunca rpler sıfırlanır mı? Güncellemeler+1 yıl Ya of boşuna mı yptımm :(( Pubg sezon bitince rp sıfırlanıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Waર3LL Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 +1 yıl Her sezon bitince royal pass sıfırlanır sebebi ise belli, yerlerini yeni ödüllerin alması. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır sıfırlanma olmaz ama sezon üyeliği varsa püff oluyor yeniden almak gerekiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 6. yaşındaki oğlumda bun u soruyordu:DDDDDD 0 1 Yorumla EsraErez +1 yıl 😂haha Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Gamer konusunda 780 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıfırlanır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her sezon bitince royal pass sıfırlanır sebebi ise belli, yerlerini yeni ödüllerin alması.
Hayır sıfırlanma olmaz ama sezon üyeliği varsa püff oluyor yeniden almak gerekiyor.
Sıfırlama olmuyor diye biliyorum
İğrenç oyun ya nasıl seviyorsunuz..
Sanmıyorum deniyip tecrübe edincem.
6. yaşındaki oğlumda bun u soruyordu:DDDDDD
😂haha
Hayır abısi
Evet, sıfırlanıyor.
Evet
Sıfırlanır.
Evet maalesef
Sıfırlandı
Geçmiş Ola 3700 UC bana hayırlı olsun 😅