İnternet & Teknoloji İnstagram takip engeli? selenanınturşusu Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaklaşık 3 gündür takip engelim var ve ne yaparsam yapayım gitmediTakip engeli kaldırma hakkında deneyimi ve önerisi olanlar yazabilir mi İnstagram takip engeli? Cevapla Engel Soruları Öneri Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ayşeafra Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Bir anda çok fazla kişiyi takip ettiysen erişim engeli yemişsindir yani geçene kadar bekle 0 6 Yorumla selenanınturşusu +1 yıl Ama işte ne zaman geçecek? Çabuk geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı? Yorumla Ayşeafra +1 yıl Yok çünkü instegram erişim engeli verdi bekleyeceksin maalesef kaç gün verdiği söyler aslında neyse benim ki 1 haftaydı Yorumla selenanınturşusu +1 yıl Bana şimdiye kadar hiç söylemedi ama gidiyordu yinede, bu sefer gitmedi Yorumla selenanınturşusu +1 yıl Bana neden söylemiyor? Bende ona göre hareket ederim zaten söylese Yorumla Ayşeafra +1 yıl Bazen de demiyor iste Yorumla Ayşeafra +1 yıl Biri sana spam atıyodur şikayet ediyodur instagram da sana sınırlama koymuştur olduğu için de söylemiyor olabilir belli olmuyor instegram işi🤔🤔 Yorumla
babyocconer Takip Et Master Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Sil tekrar yükle 1 1 Yorumla selenanınturşusu +1 yıl İşe yaramıyor, denedim Yorumla
mavidoga Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Fotoğraf paylaş altına yorum iste 0 2 Yorumla selenanınturşusu +1 yıl O işe yaramıyor Yorumla mavidoga +1 yıl Bekle en güzel i o Yorumla
mertkaan07 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 392 cevap paylaştı. Yok bilgim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir anda çok fazla kişiyi takip ettiysen erişim engeli yemişsindir yani geçene kadar bekle
Ama işte ne zaman geçecek? Çabuk geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı?
Yok çünkü instegram erişim engeli verdi bekleyeceksin maalesef kaç gün verdiği söyler aslında neyse benim ki 1 haftaydı
Bana şimdiye kadar hiç söylemedi ama gidiyordu yinede, bu sefer gitmedi
Bana neden söylemiyor? Bende ona göre hareket ederim zaten söylese
Bazen de demiyor iste
Biri sana spam atıyodur şikayet ediyodur instagram da sana sınırlama koymuştur olduğu için de söylemiyor olabilir belli olmuyor instegram işi🤔🤔
Sil tekrar yükle
İşe yaramıyor, denedim
Fotoğraf paylaş altına yorum iste
O işe yaramıyor
Bekle en güzel i o
Foto paylaş beğensinler geçiyo
İnstagramdan anlayan biri yazabilir mi acil?
Yok bilgim