Evde TTNET kullanıyorum arada kesik kesik geliyor artık çıldırıyorum müşteri hizmetleri sorun olmadığını söylüyor ama internete giren tek kişi benim neden öyle olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim 😊
Evde TTNET kullanıyorum arada kesik kesik geliyor nasıl bu sorunu çözebilirim? Müşteri hizmetleri sorun yok diyor?
Ay kablolarında sorun yok ise ve modem düzenli çalışıyor ise tek sorun kalıyor, oda bulunduğunuz bölgede TTNET abonesinin aktarıcı gücünden daha fazla sayıda olmasıdır, örneğin bir bir vericiye 50 kullanıcı bağlanması gerekirken bunu 80 yaptığınızda ve bu kullanıcılar sokağa çıkma yasağı olduğunda hepsi beraber neti kullanırsa hızınız ani düşüş ve ani artış gösterir, tıpkı herkesin aynı anda ipi çekip bırakması gibi..
Ülkemizde en büyük sorun TTNET in gerekli yatırımı yapmadan sürekli abone hizmeti veriyor olmasıdır...
türktelekom sorun eskiden kulanı yorum binaya süperonline fiber gelince bıraktım kopma yavaşlama yok bağlantı kesilme yok süperonline fiber de paketdeki vadeti hızı veriyor türktelekom da halen akn var
İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Ttnet asla sorun kabul etmez zaten, musteri hizmetlerini ararken internet kablosunu cek. Kontrol ettiklerinde baglanti bulamayıp mecbur servis yonlendirecekler. Adamlar gelince de sık sık baglantinin koptuğunu bazen tamamen gittiğini soyleyeceksin. Hepsi bu Kirsal da yasiyorsan alt yapi zayif oldugundan kopmalar olabilir, bir de herkes evinde yogun internet kullanimi var onu da unutma
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Evde TTNET kullanıyorum arada kesik kesik geliyor nasıl bu sorunu çözebilirim? Müşteri hizmetleri sorun yok diyor?