Şu an galaxy note 5 kullaniyorum. Yeni tel alicam ama param yok.1000 tlye galaxy note 8 buldum bir tane ama cihaz live demo unit yani su teknoloji magazalarinda standlarda gosterilen telefonlardan. Live demo unit teller normal telefonlardan farkli oluyor. Sim yerleri mesela sadece goruntuden ibaret. Sim okumazlar ve yazilimsal olarak farklari var. Ekranda boyle reklamlar falan cikiyor tabi bunu normal telin yazilimini atarak cozuyorlar ama sim okutmak bu tellere cok zor. Anakart falan degismesi gerekiyor.
Benim note 5 i 1000 tl liraya satip sonr gidip 1000 liraya live demo unit note 8 aliyimmi sizce. Sonra normal note 8 in yazilimi atar kullanirim. Sadece arama yapamayacagim. Onun icinde note 8 in yanina bir tane ucuz tuslu telefon almayi dusundum. Siz olsaniz bunu yapamiydiniz.
Benim note 5 i 1000 tl liraya satip sonr gidip 1000 liraya live demo unit note 8 aliyimmi sizce. Sonra normal note 8 in yazilimi atar kullanirim. Sadece arama yapamayacagim. Onun icinde note 8 in yanina bir tane ucuz tuslu telefon almayi dusundum. Siz olsaniz bunu yapamiydiniz.
1000 liraya demo note 8 ve tuslu tel al
Note 5 kullanmaya devam et
1000 liraya galaxy a10, huawei y5 gibi giris seviyesi bir tel al
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soruda bahsettigin gibi o demo cihazi adam edemeyebilirsin, elinde patlama ihtimali de olasi..
Bence madem paran kisitli, paranin yetecegi gecen senenin guzel cihazlarindan can cin con biseyler bak, en azindan calismasinda sorun olmaz.
Demo telefonu almanın pek bir mantığı yok tablet niyetine kullanmayacaksan.
Zaten tabet gibi kullanmayi dusunuyorum. Telefon yerinede ucuz tuslu bir tel alicam. Arama vs gibi seyleri tuslu telden yapicam. Diger islerimi note 8den
Birde turkcellden wifi hotspotlu tasinabilir modem alicam. Disarida internete girebilmek icin.
Sen bilirsin ama pek mantıklı bir hareket değil gibi.
Valla 1000 tlye dogru duzgun tel yok.1000 tllik teller falan hep benim Şu an kullandigim note 5 den kotu.
Note 5 de artik isimi gormuyor. Yeni tel almak istiyorum ama istedigim teller cok pahali. Note 8 eski bir tel ama yinede benim butcem icin pahalu. bu sebeple boyle birsey dusundum.
Bütçen nedir?
1000 tl
Yani telefonu satıp Üstüne para koymayacaksın
Aynen note 5 in piyasasi 1000 tl civari Şu an . Note 5 i satip onun parasiyla almai dusunuyorum.
En fazla 500 tl daha koyabilirim note 5 in ustune.
Xiaomi ye bakmalısın
Hocam saçma gibi biraz
Demo cihazlarda şebeke olmaz dostum
Biliyorum ama onun icin demo telin yanina arama yapmak falan icin tuslu tel almayi dusunuyorum.
demo tlefon asla alma
güzel değil
Isminde hayir yok