101 plusta takipten yanlışlıkla cikardigin kişiyi bulmak neden bu kadar zor? ALLAH RIZASI ICIN LÜTFEN YARDIMCI OLUN?

çok güzel bir kızla tanıştık eşli oyunda, her gün akşam 11 den sabah 6 ya kadar beraber hiç sikilmadan muhabbet ede ede oynuyorduk, tabi karşılıklı iltifatlarda cabası oluyordu, hatta benden önce ki arkadaşları her masaya girdiğinde bu çocuk kim sürekli onunla oynuyorsun diye sorular sorar olmuştu, gerçekten aşırı mükemmel bir güzelliği ve karakteri vardı.. her neyse bende çok fazla hızlı ilerlemeye gerek yok diye düşündüğümden kızı sıkboğaz etmeden yavaşça tanışmak istiyordum bu yüzden hicbir sosyal medya hesabıni istemedim.. isteseydim verirdi ama bana çok güveniyordu.. her neyse işte dün akşam başka masada oyun oynadığı sırada selam verdim akşam seninle görüşürüz diyip gülücükler saçtı bana, sonra her ne olduysa takip listemde göremedim onu, bilirsiniz yanlışlıkla bir carpiya bastığınızda takipten anında çıkıyor 101 okeyde.. daha önce çok kişiyi yanlışlıkla bu şekilde takipten çıkmak zorunda kaldım.. acaba onunki de bunun gibi birşey miydi? sonuçta benden rahatsız olsaydı 6 7 saat boyunca aynı masada oyun oynamazdı esli olarak... şimdi diyeceğim şu ki nasıl görebilirim onu? bulamadım bir türlü ne yaptıysam geceden beridir..
101 plusta takipten yanlışlıkla cikardigin kişiyi bulmak neden bu kadar zor? ALLAH RIZASI ICIN LÜTFEN YARDIMCI OLUN?