bu inmek bilmeyen hatanın düzeltmesini bilen var mı bu sorunu yaşayan ne yaptiysam hiç bir sekilde sekilde düzelmedi. internette bulduğum her yolu denedim fakat yine düzelmedi sürekli tekrar tekrar aynı sorun çıkıp durdu. ses açma+kapama+güç+home Tuşunu denedim fakat tekrar ayni ayni sorun çıkıyor
Beni de aynısı oldu kilitleme tuşuna ve ses tuşuna aynı anda baş baktın olmuyor bırak köşeye sarzi bitince kapanacak düzelir ama sarzinin bitmesi zaman alabilir format atmaya çalışırken mi oldu
hayır telefonu uzun zamandır kullanmıyordum il önce kendi kendini block e etti daha sonrasında bu hata oluştu sarşı bittikden sonra deniyorum tekrar tekrar aynı sorun oluşuyor
indirme moduna girmis telefon normalde SES KİSMA tusuna ve ortadaki home tusuna basiliyken 10sn falan telefonu acma kapama tusuna bastiginizda ekran karardiginda elinizi tum tuslarsan cekince normal açılması lazım. cihaz usb pc vs bagli olmasin
bir şey indirmiyorum 1 ay a yakındır telefonu kullanmıyordum daha sonrasında açtığımda telefon kendi kendini blocke etmişti aradan 1 hafta geçtikden sonra blocke den çıkaramamıştım daha sonrasında bu hata verdi 1 hafta sonra