İnternet & Teknoloji 2 saatlik video mobil veriyden kaç gb yer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok fazla internetim gider mi? Güncellemeler+1 yıl Y harfini yanlışlıkla eklemişim :)) 2 saatlik video mobil veriyden kaç gb yer? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Heonir Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı. Video kalitesine bağlı nereden izleyecegine bağlı çok değişken var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Youtube'dan. Üniversite sınavına hazırlanıyorum konu anlatimi dinlemem gerekiyor Yorumla Heonir +1 yıl Burda dakikada hangi kaliteye göre kaç mb harcadığı gösteriyor ordan hesaplarsin Yorumla
Addammm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Görüntü kaliten çarpı film süresi (saniye cinsinden) 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Videonun çözünürlüğünde bağlı hanımefendi. 70 MB da olabilir 2 GB da 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. 1 gb'tan fazla yer ama kalitesi en aşağıdaysa 700-800 yer 0 0 Yorumla
unknown_creature Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl 1080p izlersen 4gb'tan fazla yer ama mesela çok düşük çözünürlükte izlersen çok az yer 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. Baya yer 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Video kalitesine bağlı nereden izleyecegine bağlı çok değişken var
Youtube'dan. Üniversite sınavına hazırlanıyorum konu anlatimi dinlemem gerekiyor
Burda dakikada hangi kaliteye göre kaç mb harcadığı gösteriyor ordan hesaplarsin
Görüntü kaliten çarpı film süresi (saniye cinsinden)
Videonun çözünürlüğünde bağlı hanımefendi. 70 MB da olabilir 2 GB da
1 gb'tan fazla yer ama kalitesi en aşağıdaysa 700-800 yer
1080p izlersen 4gb'tan fazla yer ama mesela çok düşük çözünürlükte izlersen çok az yer
Net olarak söylüyorum sadece 800 mb yer
2 saatlik videoya 5 GB falan lazım anca
Görüntü kalitesi yüksek izlersen çok yer
Kalite nedir orng 480 yaklaşık 800mb 1gb arası
Baya yer 😀