İnternet & Teknoloji Sitete uygulamadan giremiyorum? Polyanna58 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlaarrr siteye uygulamadan giremiorum nedeeeeen Güncellemeler+1 yıl İnternet bağlantısı olduğu halde yok diyorrr. Yetkililer nerde Güncellemeler+1 yıl Dşflşdfldşdl Sitete uygulamadan giremiyorum? Cevapla Uygulama Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Uygulaması benim telde de çalışmıyo tarayıcıdan bir sorun yaşamıyorum ama 0 1 Yorumla Polyanna58 +1 yıl Evet ben de anlamadım kuzum Yorumla
bestakinever Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl bunu uygulamadan yazıyorum sıdjdnjd 0 1 Yorumla Polyanna58 +1 yıl Mddndnnddnjddj Yorumla
KELEBEK19007 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ya sen ne anlatiyosun ya 0 3 Yorumla KELEBEK19007 +1 yıl Ammkkk Yorumla Polyanna58 +1 yıl Hahahah😂😂😂 sağ ol güldürdün hayatım 😍😍 Yorumla KELEBEK19007 +1 yıl 😄😄 Yorumla
by_doktor_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Telefonda sorun olabilir aşkım 0 2 Yorumla Polyanna58 +1 yıl Ben senin nerden askin oluyom be😠😠😠 Yorumla by_doktor_ +1 yıl Tamam Yorumla
canbey37 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Güncelleme geldi onu yap ya da kaldır kur 0 6 Yorumla Polyanna58 +1 yıl Güncellenmiyo aşkım Yorumla canbey37 +1 yıl Ne hatası veriyor Yorumla Polyanna58 +1 yıl Güncelleme yok Yorumla canbey37 +1 yıl Peki program ne hatası verdi Yorumla canbey37 +1 yıl Silip tekrar kurdun mu Yorumla canbey37 +1 yıl ? Yorumla
commentor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Güncelle uygulamayı 0 4 Yorumla Polyanna58 +1 yıl Güncellenmiyo canım Yorumla commentor +1 yıl Çok zekiyim lanet girsin. Uygulamayı sil sonra Google a KizlarSoruyor son sürüm apk yaz onu indir kur Yorumla Polyanna58 +1 yıl Anlamadım dediğini Yorumla commentor +1 yıl m.apkpure.com/tr/kizlarsoruyor/com.kizlar.soruyor buraya gir burdaki dosyayı indir. Daha sonra telefondaki KS uygulamasını silip, bu dosyaya tıklayarak uygulamayı kur bu kadar Yorumla
exselances Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sil geri yükle 0 2 Yorumla Polyanna58 +1 yıl Yaptım ama olmuyor :( Yorumla exselances +1 yıl Hmm ozaman siteden devam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Upçygulama çökmüş 0 10 Yorumla Polyanna58 +1 yıl Bişey sorcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor Yorumla Polyanna58 +1 yıl Bir çok kişi burdan birini şikayet etse mesela hesabı silinir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Silinebilir neden sordunuz Yorumla Polyanna58 +1 yıl Siliniyo mu kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amacın ne tam anlamadım açıkça söyle yardımcı olurum Yorumla Polyanna58 +1 yıl Ya ben hesabima giriş yapamıyorum. Kaç kişi şikayet ederse silebilirim ya da silinir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece şikayetle silinmez o Yorumla Polyanna58 +1 yıl Nasıl silinir peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begendim tkp edermsn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Uygulaması benim telde de çalışmıyo tarayıcıdan bir sorun yaşamıyorum ama
Evet ben de anlamadım kuzum
bunu uygulamadan yazıyorum sıdjdnjd
Mddndnnddnjddj
Yetkililer uyuyorlar🐺
Ya sen ne anlatiyosun ya
Ammkkk
Hahahah😂😂😂 sağ ol güldürdün hayatım 😍😍
😄😄
Telefonda sorun olabilir aşkım
Ben senin nerden askin oluyom be😠😠😠
Tamam
Bazen olur şifre yenile
Güncelleme geldi onu yap ya da kaldır kur
Güncellenmiyo aşkım
Ne hatası veriyor
Güncelleme yok
Peki program ne hatası verdi
Silip tekrar kurdun mu
?
Uygulamayı kullanan yıkıktır
Güncelle uygulamayı
Güncellenmiyo canım
Çok zekiyim lanet girsin. Uygulamayı sil sonra Google a KizlarSoruyor son sürüm apk yaz onu indir kur
Anlamadım dediğini
m.apkpure.com/tr/kizlarsoruyor/com.kizlar.soruyor buraya gir burdaki dosyayı indir. Daha sonra telefondaki KS uygulamasını silip, bu dosyaya tıklayarak uygulamayı kur bu kadar
Sil geri yükle
Yaptım ama olmuyor :(
Hmm ozaman siteden devam
Güncelleme vardır.
Upçygulama çökmüş
Bişey sorcam
Sor
Bir çok kişi burdan birini şikayet etse mesela hesabı silinir mi
Silinebilir neden sordunuz
Siliniyo mu kesin
Amacın ne tam anlamadım açıkça söyle yardımcı olurum
Ya ben hesabima giriş yapamıyorum. Kaç kişi şikayet ederse silebilirim ya da silinir
Sadece şikayetle silinmez o
Nasıl silinir peki
Sorunu begendim tkp edermsn
Safarinden dir
Giriyoruz biz
Boşver napion
Ben giriyom
Neden keyfin yokk
Şifre yi düzgün gir
Sorun vardır