Başlıkta açıkça belirttim arkadaşlar facebook hesabına arşivden de silinmiş olan mesajlara acil ulaşmam gerekiyor. Biliyorum internette hiç bir bilgi silinmez. Ya da daha sonraki gelecek mesajların silinmesini önlemem de yeter. Hesabın kullanıcıya ait mail adresine mesajların bir kopyasını face atar mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1356332-facebook-uzerindeki-tum-gecmis-olaylarinizi-geri-getirme Bir arkadaşlarımız paylaşmış , bu paylaşıma bakmanı öneririm
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımm onu ben zaten bu yazıyı yazmadan önce denemiştim ve bir halta yaramıyo sadece silmediğin konuşmaları gönderiyo acık yorumları okusaydın herkes bunu söylemiş (googleye yazınca ilk sırada çıkıyo bu yöntem ks girmeden google de araştırmıştım) ve bir halta yaramıyo keşke yazmadan önce deneyip sende bunu görseydin
Cevap sahibi+1 yılMalesef denemem , eğerki eski mesajlarım ortaya çıksa kan çıkar kan
Soran+1 yılZaten çıkmıyo merak etme ben denedim neler çıktığını yazacaktımda altaki yorumları okursan zaten herbirinde ayrı ayrı yazmışım üşendim tekrar yazmaya
Cevap sahibi+1 yılFacebook'ta istek olarak mesaj atarsan belki verebilirler ama cok kuvvetli bir sebep lazım.
Soran+1 yılArkadaş mesajları sildi de bende okumak istiyorum bana söylemiyo bide bir arkadaştan başka bir arkadaşın telefon numarasını faceden istemiştim o da atmış yine arkadaş silince numarayıda alamadım onuda görmek istiyorum sence yeterli mi ahahahahaha :D
En İyi Cevaplar
Facede silinmiş olan mesajlar postanede snn adına açılmış olan posta kutusuna gider postaneye sor bir :P
04 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçecekler yazmasın
Soran+1 yılAz önce seçtim yani yardımcı değildi ama komik geldiği için :)
Malesef imkansız ancak e mail adresinden facebooktan gelen mesajlardan bulabilirsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Saklanmıyor diye biliyorum mesajlar sen silince gidiyor bende araştırdım baya bu konuyu mail adresinede ileti gelir mesaj gözükmez mesajı görmek için tıklayın yazar.
026 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben silince gidiyorda internet ortamında hiç bir veri kaybolmaz bildiğim kadarıyla bir program falan bişey olmalı geri gelsin
Soran+1 yılKalıyo onu biliyorum o verilere polis vs ulaşır da ben nasıl ulaşabilirim yardım lütfenn
Soran+1 yılDatebase mi nasıl bir yardımcı olur musun bir açarmısın olayı
Soran+1 yılBenim Ip zaten gizli abi the onion routerler, proksiler, dns değiştiriciler, cookie engelleyiciler falan bir çok yazılım var IP sorun deyil de zaten tespit etmekle uğraşmazlar çünkü ozel hayatın gizliliği falan herhangi bir suç işlemiyom hesap benim hesabım
Soran+1 yılTamam çok saol ben internette araştırdım ama bişey bulamadım (normal internete girdim deepnet, darknet falan girmedim belki orda yazıyodur bide türkçe araştırdım birazdan ingilizcede falanda bakarım ama başka dili anlayacak kadar bilmiyorum belki almanca denerim) gerçekten araştırrsan sana çok teşşekür ediyorum
Soran+1 yılArviş mi iste diyosun onu bağırıyorum abi denedim olmuyo diyee. Orda silinmemiş olan mesajlar geliyo zaten.
- +1 yıl
Baya baktım zaten benimde ihtiyacım olmuştu öncedende araştırmıştım ancak çok önemliyse facebook tan yardım talebinde bulunabiliyorsun polislik iş yok ya karşı tarafın facebook adresinden bakacan oda silmediyse ya da facebook yönetimine bildir benim bir problemim olmuştu kredi kartıyla ilgili geri dönüş yaptılar ilgileniyoruz diye o kadar burada facebook ofisi açacaklardı ama hikaye öyle olsa işin kolay olurdu adamlar vergi ödememek için ofis açmıyorlar burada. Hadi iyi geceler.
Soran+1 yılAhahahaha öyle değilde zaten facebooktan yardım istesem hesap kapanır (daha önce facebook benim 8-9 hesabı kapattı)
+1 yılHayır malesef silinen hiçbir mesaj gelmiyor arşivdende silindiyse özellikle. Ben araştırdıydım facebook'a mesajda attım geri getirilemicegi söylendi. Anca yasal yaptırımla yapabilirlermiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi hesabım virüs falan olabilir ozel hayatın gizliliği kanunu mudur nedir onu çiğnemiyorum
- +1 yıl
Benimde kendi hesabımdı geri yollamadılar. olmuyo malesef.
+1 yılHemen yardımcı olayım. https://eternumnocturne.listen2myradio.com/ gel buraya ks üyelerine özel bir yayın orada açıklayayım ne yapacağını
08 Yorumla
Soran+1 yılburada yazsan girdimde çok fazla uygulama var bilgisayarı kastı galiba
- +1 yıl
Şimdi ben sana burdan yazarsam çok uzun sürer gelebilrisen daha iyi olur. yani analtması uzun
Soran+1 yılBurdan anlatır mısın lütfen giriyorum ama bulamıyorum ordan
- +1 yıl
Facebookta ayarlarına gir. Daha sonra aşağıda facebook verilerinin kopyasını indiri tıkla ve orda gerekli işlemleri yap bir süre sonra mail adresine kopyalar gelicek gelen şeyi aç index.html adındaki doyayı google chroome ile aç oradana bulabilirsin cınım
- +1 yıl
Emin olma
Soran+1 yılYaaa bundan sıkıldım artık yaaa offff bunu yaptım zaten diye bu sitede bas bas bağırıyorum facebook arşivinde sadece silmedim mesajlar geliyoo işte faceye giren bilgisayarların Ip kodları resimler falan ama o bir işe yaramıyo
Sen bir taraftan konuşmayı silsen de karşı tarafta mesajlar kalır.
021 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraftan istemek biraz zor olabilir
Soran+1 yılArkadaşım asdfghjkl haclenirse o giremeyecek ki onun girmesi gerekiyo iletişimin devamı için
Soran+1 yılEvet görse zaten asdfghjklş vallaha polise falan gider kendi adım da geçiyo o hesapta ama bazı verilere ulaşmam lazım silinmiş olanlara
Soran+1 yılYok öyle polise gitmez de başka biri görse polise şikayet eder anlamında yoka hesapta öyle kötü bişey yapmıyoruz yanlış anlamayın
Soran+1 yılKarşı hesaptaki kişide silmişse o zaman ne olacak
Soran+1 yılTamam yinede saol
Soran+1 yılYok saol kardeş ks ye yazmadan bende googlede araştırdığımda bu karşıma çıkmıştı denedim sadece silmediğin konuşmaları gonderiyolar zaten nedenini anlayamadığım biçimde herkes bunu yazıyo ve bende denediğimi yazıyorum ama o iyi bir uygulama ordan arşivi alırsan hangi bilgisayarlardab (IP kodu olarak) girdiğini falan kaç kere şifre değiştirmek istediğini (eski şifreleri tabikide GÖREMİYORSUN) falan gösteriyo yinede benim için vaktini harcayıp araştırdığın için saol
Facebook'la iletişime geç, isterlerse datadan çekebilirler tabi hala duruyorsa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMumkun degil sadece facebook veri tabaninda saklidir oda adli bir vaka olmadigi icin vermez sana
01 Yorumla
Soran+1 yılbir şekilde ulaşmamın bir yöntemi olmalı hesap kendi hesabım yani özel hayatın gizliliğine vs saldırı durumu yok kendi bilgilerime ulaşmam suç olmaz herhalde. (demek istediğim virüs programı ile falan bişeyler yapsam suç teşkil etmez)
mark zuckerberg ten yardım işte geri getirir facebook mesajarını :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam iyi fikir bir soruyum bakıyım Mark kankama ahahahahaha (dalga geçme amaçlı yazmayınız lütfen)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak mesajları tüm paylaşımların fotoğrafların dahi geri getirilebiliyor. :)
011 Yorumla
Soran+1 yılSaol yaa bunu öğrendiğim iyi oldu asdfghjk Arkadaşım ben biliyorum o kadarını internette hiç bir veri kaybolmaz ama NASIL GELECEK? NE YAPMAM GEREKİYOR?
Cevap sahibi+1 yılAlaycı konuşma ergen ergen. www.kizlarsoruyor.com/.../q1356332-facebook-uzerindeki-tum-gecmis-olaylarinizi-geri-getirme gir oku soru halinde paylaştım.
Soran+1 yılYaaa onu ben zaten denedim internette yazıyo oo her bir yerde bir halta yaramıyo silinmemiş olan mesajları getiriyo sende bilip bilmeden internete yazdığında ilk çıkan sayfadaki yazıyo kopyalıp burada atar yapma bana
Cevap sahibi+1 yılErgen : ) O silinenide getiriyor. Denemeden bilmeden boş konuşma.
Soran+1 yılahahah denedim diyorumm anlamıyo musun onu ben zaten buraya bu soruyu yazmadan önce denedim.
Cevap sahibi+1 yılAh zavallı... Keşke facebook gibi depo alanı dar olan sosyal medyada konuştuğun mesajlaştığın şeyleri arşive kopyalasaydın. Arşive atılan şeyler geri geliyor.
Soran+1 yılArşive ben kopyaladım ama arkadaş silince arşivdende girmiş zaten bir mesaj ben hiç görmeden silinmiş
Cevap sahibi+1 yılArşivde kalsaydı görecektin o işlem sonunda :)
Soran+1 yılHesapta 5 kişi var offf :(
Soran+1 yılAyrıca sen denemeden yazma yaa hem kendi denemiyo ayrıca o güzek bir uygulama bir arkadaş 6-7 kere şifre değiştirmiş o arşiv olmasa göremiyecektim ama benim amacım silinen mesajları geri getirmek
Cevap sahibi+1 yılMarka mail atman gerektiğini bilmen gerekiyor. :) ben denediğim için konuşuyorum. Mesajları arşive at sil ve bunu dene geri geldiğini göreceksin :)
+1 yılfacebook arşivini istersen silinen tüm mesajlarınla birlikte geri gelecektir
019 Yorumla
Soran+1 yılOnu denedimde silinen mesajlar gelmiyo sadece silinmeyen mesajları gönderiyor
- +1 yıl
o zaman facebook yardım bölümündeki metinde yazan tek olay şu hayır geri getirilemez
Soran+1 yılFacebook yardım bölümüne bakıp yazıyosan hiç uğraşma ben oraları zaten kurcaladım yani bana daha özel yöntemler gerekiyor
- +1 yıl
ben hackerim daha önce bu silinen mesajları almıştım ama başımı çok ağrıttılar o özel yöntemlerle.d
Soran+1 yılHacklersinde neyi hackleyecen
- +1 yıl
birşeyi hacklemiceksin silinen mesajlar internetarcivhe adlı bir sitenin veri tabanında tutuluyor oradan ulaşabiliyorsun bazı şeylere
Soran+1 yılNormal internetten mi ulaşıyosun yoksa deepnet, darknet falan mı?
- +1 yıl
Internet archive normalde herkese acik ama deep web kullanıcılarına daha özgür bir alan sağlıyor diyelim
Soran+1 yılTamam gerçekten çok saol ona bakıcam önce normal deneyim sonra deepneten bakarım olmadı gerçekten saol
- +1 yıl
Yapma ya cok bilmişe bak sen c# ne desem affalayip kalirsin konuşma
- +1 yıl
Od anonim
- +1 yıl
blend pyhton c++ asembly html hangisini istiyorsan yarışalım canım ;) Microsoft'da yazılım geliştiricisiyim uğra bir ara çayımı içersin
Soran+1 yılC plas ta değilde Java for developersta falan çalışmışlığım var yani az da olasa bilgisayar dillerini biliyorum
Soran+1 yılPardon o laf bana değilmiş yeni farkettim ahahahaha :D
- +1 yıl
.d arkadaş bizi cahil biri sandı galiba laf atmaya çalışıyorda
- +1 yıl
.d sensin tamam eyvallah senle uğraşamıcam
Hani bir söz vardı neydi o; cebe giren şemsiye açılmazmıydı işte ondan ;)
02 Yorumla
+1 yılSilinen mesajlar arsivde durur mesajlarda arsiv yazan yere tikla
024 Yorumla- +1 yıl
Site degismis demekki milattan once oyleydi :)
Soran+1 yılBen zaten arşivede aldım ordan da silinmiş
- +1 yıl
Birisi hesabina girmis arsivden durduk yere silinmez
- +1 yıl
@uzmann kim neyi
Soran+1 yılHesabı birden fazla kişi kullanıyoz sorun bu zaten
- +1 yıl
@uzmann halletsin adam uzman :)
- +1 yıl
Kizlar zor varliklar her anlamda :)
Soran+1 yılNoldu yaa :( niye zor varlıklar oluyoruz biz
- +1 yıl
Aynen ;)
Soran+1 yılaman çok ta lazımdı zaten IRC deki çakma hackerlere bile sorsam onlarda hackler ayrıca sen anlat ben biraz programlama dillerini az çok biliyorum hackleyebilirim demiştim bide karşı tarafta olacağıda kesin deyil niye riske atıyım
- +1 yıl
Irc var mi hala yahu yoksa ben mi cok geriden takip ediyorum teknolojiyi :)
Soran+1 yılBende 1-2 yıldır pek bilgisayarla profesyonel olarak ilgilenemiyorum ama muhtemelen vardır orda takıp kendini bişey sananlar olur her devirde
- +1 yıl
Gizliden ciksana bir tipini merak ettim cidden :)
Soran+1 yılKs gibi bir siteye sence ben foto falan yükler miyim? Ayrıca hesabı zaten 1-2 hafta içinde kapıyacam yeni sorum olursa yeni hesap açıyom ahahahaha :D
- +1 yıl
Himm foto atinca nolur ki bende attim
Soran+1 yılAbaza girl deyilim
- +1 yıl
Biz atanlar abazamiyiz yani :)
- +1 yıl
Geçmiş olsun bebeğim :(
Ama maalesef bulamazsin.00 Yorumla
+1 yılöğrenirsen banada yollarmısın lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yılTakip et bu sayfayı asdfghjk
- +1 yıl
benimde çok sıkıntıda olduğum bir konu kalite kontrol yapıcam :)
eğer sildiysen bitmiştir.
daha geri gelmez00 Yorumlamesaj at yardımcı olabilirim
016 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yardım edemez misin?
Soran+1 yılAraştırdım bir bilgi bulamadım :(
Soran+1 yılHackleme olmaz, hacklenirse o giremez onun girmesi gerekiyor
Soran+1 yılNasıl hackleyecen anlat ben deneyim zamanında html kodları java for devolopers, ms dos gibi şeylerle basit yazılımlar falan yapmıştım 2-3 yıl önce anlatırsan az çok anlarım da o arkadaş ta sildiyse?
Soran+1 yıl6-7 yaşımdan beri kullanıyorum ama 4-5 yıl önce falan başladım biraz profesyonel bilgisayar kullanmaya ama son 1-2 yıldır pek profesyonel kullanmıyorum. Ama anlatsan anlarımda sen niye üstüne para versende hacklemem diyon az önce hacklarim falandı
Soran+1 yılAhahaha abi o çok basitmiş lannn ahahahaaha bende bişey anlatacaksın sanmıştım. Yanlız onun yerine mesajlaşma anında IP kodunu ele geçirip direk port taraması yapıp açık porttan bilgisayarınada girebilirim. Çünkü onlar basit işlerde öyle olmaz o zaman worm yazılımları kendi bilgisarıma da bulaşır ve ben zaten kendim programlamadım bir virüs yazılımını kullanmam ahahahahaha
Soran+1 yılAma bana gerçekten yardım eden biri oldu daha denemedim de sende yorum yapmıştın hatta internetachive yi iyikide sormuşum bak :D
silinen mesaj geri gelmez ;)
00 YorumlaIstedigin kadar yirt gotunu yinede ulasamazsin
00 Yorumla
+1 yılMümkün değil.
00 YorumlaKanka imkansız onlar
04 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız mı bilmiyorum ama artık gerek kalmadı zaten :) :)
Soran+1 yılYok bu sevgili meselesi değildi bir arkadaşla ortak hesap kullanıyorduk da sonra Mert diye birine sms atatraki Selim'in cep telefonu numarasını istemiştim (gecenin 2'sinde mesaj atmıştım) sonra o da cep numarasını arkadaşla ortak kullandığımız hesaptan yazmıştı ama arkadaşım numarayı silmişti işte o yüzden ulaşmaya çalışmıştım. Neyse artık Selim'i takmıyorum :)
facebook a mail atın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? Mark la falan iletişme geç diye dalga geçeceksen yazma hiç
- +1 yıl
hayir https://www.facebook.com/settings?tab=account burdan verilerin kopyasını ındırebilirsin belki burada gelebilir burdan sana mail yoluyla dönüş yaparlar o mail hesabına yaz durumunu anlat bir şekilde ulaşabilirsin böyle
Soran+1 yılOrdan verilerin kopyasını indirdim zaten yaa burada herkese ayrı ayrı yazıyoromm offf ordan silinen mesajlar gelmiyo zaten silinmemiş olan mesajlar geliyoo
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkadaşlar facebookta silinen mesajlara acil ulaşmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler