İnternet & Teknoloji Gece 2 de yapılan eft ne zaman hesaba geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yani bende mi hata var anlamadım pazardan pazartesiye geçtiğimiz için gece 2 de eft yaptım ama para yatmış görünmiyor neden? Güncellemeler+1 yıl Herkese teşekkürler anladım şimdi tamam bekliycem o zaman 🤷🏿♀️İyi geceler... Gece 2 de yapılan eft ne zaman hesaba geçer? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 385 cevap paylaştı. Pazartesi mesai saat başlangıcında geçer 1 4 Yorumla Soran +1 yıl E ben şimdi hafta içi eft yapmış sayılmıyo muyum Yorumla Misya34 +1 yıl Eftnin ne olduğuna internetten bakarsan tam olarak ne dediğimi anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Misya34 +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
Onurgl Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl Sabah 9.30 dan sonra geçer. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama hafta içi beşten önce yapmak değil mi önemli olan Yorumla
engin_dolphin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evet canım yanlışlık sende 😂sabah geçer o 0 0 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Sabaha karşı oluyor genelde sistemler açılınca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gece olduğu için şu an geçmez sabah gün içinde geçer mutlaka
Pazartesi mesai saat başlangıcında geçer
E ben şimdi hafta içi eft yapmış sayılmıyo muyum
Eftnin ne olduğuna internetten bakarsan tam olarak ne dediğimi anlarsın
Peki teşekkürler
Rica ederim iyi geceler
Sabah 9.30 dan sonra geçer.
Ama hafta içi beşten önce yapmak değil mi önemli olan
Para saat kaçta geldi hesabına acaba
Evet canım yanlışlık sende 😂sabah geçer o
Sabaha karşı oluyor genelde sistemler açılınca
Sabah 9da geçer banka acılınca
Yarin sabah gecer hesaba
Sabah. 8.45 ten sonra gecer
Mesai saatleri içerisinde olması gerekiyor
Yarın öğleye kadar geçmiş olur.
havale anında, eft mesai başlayınca geçer.
Yarın sabah 09.30 da yatmış olur hesaba
Sabah 8.9 dan sonra hesaba geçer
Sabah düşer farklı bankaysa
Sabah 8 de
sabah geçer.
Sabah 9 dan sonra
Sabah 9 da
Zabaha gadar gitmez
Yarin sabah
Sabah 09.15