Yeni g mail açtığım halde, bu g mailde başka bir hesap kullanılıyor diyor, yeni hesap oluştur seçeneğine tıklayınca da telefon numarama onay kodu göndermiyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaydolurken yeni gmail ile giriş yaptığına emin misin?
Evet hatta az önce açtım g maili, yeni bir g mail hesabı bu, ama bu g mailde başka bir hesap kullanılıyor diyor,
Ve karşıma 2 seçenek çıkıyor
1) mevcut olan hesaba giriş yap
2) yeni bir hesap aç
Mevcut hesaba giriş yap o seçince, mevcut bir hesap bulunamadı diyor
Yeni bir hesap aç deyince de onay kodu gönderildi telefon numaranıza diyor ve kod falan gelmiyor
Yeni gmaile kişisel bilgilerini tam olarak yazdın mı peki
Mesela iki adımlı doğrulama için telefonunu ekledin mi
Yani her zaman açtığım gibi açtım, ne sorduysa yazdım
Galiba 2 adımlı doğrulama için tel eklemedim ama diğer hiçbir g mail hesabımda eklememiştim ki
Eklemeni tavsiye ederim çünkü bir süre sonra bu hesap gerçek birine ait değil diyerek erişimini engellemesinler
Telefonuna gelemeyen onay kodu için de başka bir seçenek yok mu
Peki çok sağolun 🙂
E posta hesabına onay kodu gelsin diyemiyor musun
O seçenek çıkmıyor, sadece ben robot değilim çıkıyor
Ve hesabında tuhaf hareketler gördüğümüz için çıkışını yaptık eğer bu sensen telefon numaranı gir ve telefon numaran gönderdiğimiz kısa mesajda ki kodu buraya gir diyorlar
Tamam bu daha önce de başıma gelmişti ama burdaki sorun, telefon numaramı giriyorum mesaj gelmiyor
Tuhaf değilmi biraz
Bu mesaj gelmeden giriş yapamıyorsun değil mi? Bazen dediğin gibi mesajın gelemesi uzun sürüyor. Başka bir vakitte tekrar dene istersen..
Tek korktuğum g maillerimin çalınması
Yoksa hiç instsgram a girmeyim sorun yok
Şifrelerini değiştir öyleyse, için rahat etsin
Geçende bir uyarı geldi e postama, bu g maile kurtarma telefonu eklemeye çalışan sizmisiniz diye, hemen buraya sordum, kaç kişi görüş yazdı tek sonuç şu anda h mailin biri tarafından ele geçirilmeye çalışılmasıymış
Hemen kurtarma telefonu ekledim yapabildiğim kadarıyla korktum baya 😅😂
Peki son sorum, bütün g mailleri silsem kökten iptal etsem, g mailim çalınmış olsa bile, silinmiş olmuyor mu yani silerek çalanın elinden kurtarmış olmuyormuyum
Aman dikkat et 😉😂
E posta hesaplarını silmemiz mümkün değil
Diye biliyorum. Yeni bir özellik gelmediyse eğer
Hadi ya 😞 😞
Tüh ya geç kalmışsam telefon numarası eklemeye ya da ek bilgiler girmeye
Şifreni değiştirip telefonunu da bağladıysan eğer sıkıntı yok, için rahat olsun
Her g mailde ayrı ayrı yapmak lazım demi bunu
Ayarlar kısmında başka bir telefon ekli değilse eğer, ve e posta hesabına giriş yaparken telefonuna tek kullanımlık şifre geliyorsa sıkıntı yok
Evet, her biri farklı bir insanın olarak algılar o
Geliyor, ama bu seher gelmedi işte, du bakim ayarlar kısmında tel var mı 😁
Tarif edebilir misiniz nereden ve nasıl bakıp telefon numarası ekliyoruz bu g mail denilen lanete 🙄
Telefonda google'da giriş yapacaksın ama sağ üstteki tarayıcı seçeneklerinden masaüstü olarak açma seçeneği var siteyi. Onu kullanmak daha iyi olur. Yazılar küçülür ekranda.
Gmail hesabının güvenlik ayarları kısmında iki adımlı doğrulama diye bir seçenek olması lazım
Du bir bakim 😃
Bekliyorum 😉 😊
Bir de bu telefona giriş için tek kullanımlık şifrenin gelmesi için Gmailden çıkış yapmış olman lazımdı. O sebeple diğer girişlerinde gelmemiş olabilir
Bir de bu cihaz için şifre istemiyorum özelliği de var. O sebeple bu cihazı tanıdığı için, seni yormamak adına da telefona şifre yollama özelliği de var
İnanır mısın şu an bütün g mailleri iptal etsem bir sevineceğim varya
Hemde bidaha geri kurtarılmamak şartıyla
Canını bu kadar sıkma yaa
Bulamadın mı dediğimiz ayarlar, güvenlik kısmını
Dur şimdi bakacam😁
Hello 🙄
Biraz daha detaylı anlatabilir misin
Bide telefonu sıfırlaynca g mailler de kullanılmaz hale mi geliyor
Gmail hesabına Google tarayıcısı üzerinden giriş yaptın mı ilk olarak
Gmailler kullanılmaz hale gelmez. Sadece oturumu o telefonda kapatmış olursun. Tekrar şifreni girerek giriş yaparsın..
Google tarayıcısı üzerinden nasıl yapılıyor yani g mail kutusu üzerinden girilmiyor mu 😅
Hmm, peki benim bu g mailleri önce çalınamaz hale getirip sonra kapatmamın bir yolu var mı onu yapsak ya
Hayır, sağ üstte bir yerde profil fotoğrafın vardır. Ona tıklayıp ayarlar kısmına gitmen lazım
Adını ve yaşını sorabilir miyim? 🤔 🙂
Ya anlamıyorum bu işlerden 🙄😂
Yaşım 18
Google hesabınızı yönetin diyor omu
Evet o kısım küçük hanım 😊
Buldum 😃
Bak ne kadar da çabuk kavradım olayı 🙄😁
Şimdi hangi seçeneği tıklayıp devam edim
Bişey keşfettim, kişisel bilgilere tıklayıp kurtarma telefonu eklemeyi buldum 🙄😁
Evet maşallahın var 😂
Hangi seçenekleri görüyorsun jssjns
😂 😂
bir dakka
Şey vardı ya hani, kurtarma telefonu ekleme, kurtarma telefonu ekleyerek mi g mail ve e posta hesabımızın çalınmasını kesin olarak engellemiş oluyorduk
Evet bir dene bakalım
Tamam, bir denim bakalım 😃
Ee herşey tamam, sadece şifreyi unutmuşum, yeni şifre oluştur seçeneğini tıkladım
Ancak nedense kabul etmiyor, olmuyor yeni şifre bir türlü
Geçmiş olsun diyeyim jssjns
Yolculuğumuzun sonuna geldik
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Noldu
Bilmiyorum. Yılan hikayesine döndü bu. Anlatamıyorum. Seni de anlayamıyorum. O sebeple müsaadeni isteyeyim.
Neyse ki bu sefer oldu
Selametle 🖐️✋
İnstagrama mail at düzeltiryorlar.
Nasıl oluyor ki o
Daha önce bana da olmuştu, yeni mail almama rağmen hesap açamadım, giriş yapamadım. Sonra googlede arama yaptım ve instagramın mail adresi help@instagram. com buraya yaz
Anladım, çok teşekkür ederim, zaten şu g mailleri bir kapatabilsem bidaha açmam, çok açtım ya lanet olsun
Onları kapamakta ayrı dert
Yapma ya, herkes öyle diyor
😞😞
Halledersin ya
Çalınır diye korkuyorum, hem telefonu satarsam nolacak
Telefonu sıfırla
O zaman noluyor ki, ay hepsi kökten siliniyor geri kurtarılmamsk şartıyla de ya 😂 😂
?
Kökten silinmez ama çalamazlarda
Son olarak bişey sorcam
Kurtarma telefonu ekleyince, g mail ve e posta kesinlikle çalınamaz oluyor demi