İnternet & Teknoloji Bu nedir ne işe yarar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir alışveriş sitesinden öje sipariş ettim öje yerine bu geldi ne işe yaradığını bile anlamadım, Allah aşkına bu nedir ve ne işe yarar? Bu nedir ne işe yarar? Cevapla Alışveriş Soruları İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
13üncüRiçhırd Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Oje kardeşim bu, yeni nesil.. takıyorsun parmağına istediğin rengi seçiyorsun. 0 0 Yorumla
Scorpion1776 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl İyiki görseli tıkladım ilk bakışta aklıma kötü birşey geldi 0 0 Yorumla
canbey37 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl İnce uçlu şarj aleti USB giriş li 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şu ortadaki topak yer kulaklık gibi bişey tusu var basılan Yorumla canbey37 +1 yıl O kablo üzüyor ona basınca tekrar toplanıyor elektrikli süpürgesini elektrik kablosu gibi Yorumla
Bencilim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Geliştirilmiş teknoloji kulaklık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ne bilgisayara ne telefona uyuyor giriş yerleri Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. İnce uçlu Nokia şarj kablosu gibi duruyor 0 0 Yorumla
SosyaldexteR Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kulaklik adaptoru 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani bilgisayar için mi Yorumla SosyaldexteR +1 yıl Sacmalama kulaklik icin Yorumla Soran +1 yıl Tamam da giriş yerleri nereye takılacak Yorumla SosyaldexteR +1 yıl Ara bak incele Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oje kardeşim bu, yeni nesil.. takıyorsun parmağına istediğin rengi seçiyorsun.
İyiki görseli tıkladım ilk bakışta aklıma kötü birşey geldi
İnce uçlu şarj aleti USB giriş li
Şu ortadaki topak yer kulaklık gibi bişey tusu var basılan
O kablo üzüyor ona basınca tekrar toplanıyor elektrikli süpürgesini elektrik kablosu gibi
Geliştirilmiş teknoloji kulaklık
Nasıl yani ne bilgisayara ne telefona uyuyor giriş yerleri
Eski telefonlar için şarj kablosu🤣
İnce uçlu Nokia şarj kablosu gibi duruyor
kulaklığa benziyor
güzel oje jsjsjjss
Kulaklik adaptoru
Nasıl yani bilgisayar için mi
Sacmalama kulaklik icin
Tamam da giriş yerleri nereye takılacak
Ara bak incele