İnternet & Teknoloji Telefonunuz da nude fotoğraf var mı saklar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonunuz da senin çektiğin veya başkasından gelen nude fotoğraf var mı saklar mısınız yoksa siler misiniz Güncellemeler+1 yıl Heyy Güncellemeler+1 yıl Sevgilisi olmayan yok mu arkadaş Telefonunuz da nude fotoğraf var mı saklar mısınız? Cevapla Telefon Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AfilsizBayan Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Bu atanlar yüzünden gerçek duygularda öldü yazık 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen atmiyon mu Yorumla AfilsizBayan +1 yıl O ayaklara inanmam Yorumla
Espenuka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Var ehehe 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Senin mi 😅 Yorumla Espenuka +1 yıl Kendi fotoğrafımı niye saklayayım ayol, görmek istersem gider aynada bakarım.🤷 Yorumla Soran +1 yıl Oda mantıklı sevgilinin mi var Yorumla Espenuka +1 yıl Evet. Yorumla Soran +1 yıl Peki dur takip atam sana 😃 Yorumla Espenuka +1 yıl Maaan 🤦 Yorumla
deniZZers35 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kendi nude fotoğraflarım var başkasından geleni saklamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek ardaşımın var ve benim 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Açık sorunda görelim da 😃 bizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüp te napcan da Yorumla Soran +1 yıl Gözümüz gönlümüz açılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece aşkıma bizim özelimiz sen kal orada Yorumla Soran +1 yıl Gıcık pislik. Biz ölelim mi 🙄😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölme sürün Yorumla Soran +1 yıl Gıcık pislik virüs bulaşır telefonuna inşallah 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Yenisini çekeriz aşkımla Yorumla Soran +1 yıl Aşkın kim senin döveyim onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben döverim seni öldürürüm onun atılmış tırnağına bile zarar gelse yok ederim her kimse Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam sensin 😅 Yorumla
-KorkmaSarilBana Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dolu 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Senin mi başkasının mı Yorumla -KorkmaSarilBana +1 yıl Yok sevgilim Yorumla Soran +1 yıl Sen de mesajlara bakmıyon 😏 Yorumla -KorkmaSarilBana +1 yıl Gormuyorumki bin tane mesaj var Yorumla Soran +1 yıl Takip attım onuda kabul etmedin Yorumla Soran +1 yıl Mesajlara girince sağ da diğer mesajlar var ona tıkla Yorumla -KorkmaSarilBana +1 yıl Hangisi sensin ne bilim bir suru istej mesaj var belirt kendini Yorumla Soran +1 yıl En son mesaj atan benim işte allah allah en üstteki bak şimdi gene atiyom Yorumla
Biseksüelkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Hayır yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabi var 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin mi 🙄 gizli olmasanız da bizde nasiplensek 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yuzden gizli iste shdhjj sevgilimle beraber birçoğu Yorumla Soran +1 yıl Görmek isterdim 😃 Yorumla
Defne010 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Öyle fotoğraflar çekmem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Senin mi başkasının mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ve sevgilimin Yorumla Soran +1 yıl Anladım 😅 bize senin gibi sevgili gelmezki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi ilişkim olduğu için var yoksa iki günlük adama nude atcak değilim Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki bakalım ayrılırsan gel koleksiyonunu görmek isterim 😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olum asfalyalarımı attırma😂 Yorumla Soran +1 yıl Asfalya ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araştır bak ya onu da ben mi söyleyim Yorumla Soran +1 yıl Söyle nolcak nudelerinide göremedim zaten 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu atanlar yüzünden gerçek duygularda öldü yazık
Sen atmiyon mu
O ayaklara inanmam
Var ehehe
Senin mi 😅
Kendi fotoğrafımı niye saklayayım ayol, görmek istersem gider aynada bakarım.🤷
Oda mantıklı sevgilinin mi var
Evet.
Peki dur takip atam sana 😃
Maaan 🤦
Kendi nude fotoğraflarım var başkasından geleni saklamam
Erkek ardaşımın var ve benim
Açık sorunda görelim da 😃 bizde
Görüp te napcan da
Gözümüz gönlümüz açılır
Sadece aşkıma bizim özelimiz sen kal orada
Gıcık pislik. Biz ölelim mi 🙄😃
Ölme sürün
Gıcık pislik virüs bulaşır telefonuna inşallah 😃
🤣 🤣 Yenisini çekeriz aşkımla
Aşkın kim senin döveyim onu
Ben döverim seni öldürürüm onun atılmış tırnağına bile zarar gelse yok ederim her kimse
Tamam tamam sensin 😅
Dolu
Senin mi başkasının mı
Yok sevgilim
Sen de mesajlara bakmıyon 😏
Gormuyorumki bin tane mesaj var
Takip attım onuda kabul etmedin
Mesajlara girince sağ da diğer mesajlar var ona tıkla
Hangisi sensin ne bilim bir suru istej mesaj var belirt kendini
En son mesaj atan benim işte allah allah en üstteki bak şimdi gene atiyom
Hayır yok
Neden ki