İnstagram , Facebook ve YouTube’a giremiyorum. Google’da sorun yok. Wi-Fi da bağlanmıyor mobil veride. Sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz? WhatsApp’tada sorun yok. Sorun benim telefonda mı yoksa genel bir sorum mu merak ettim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSuriyedeki şehitlerimizin sayısını provakasyon amaçlı fazla söyleyip suriyedeki askerlerden geldiği iddia edilen sesli mesajları yayımlıyor. Eski videoları bulup bizim yaralı askerlerimiz gibi gösterenlerin tespiti ve yakalanması için sosyal medya hesaplarına erişim kısıtlandı.
İstanbul hatay Ankara İzmir vb illerde yalan haber yayan bir çok profilin sahibi tespit edildi gözaltına alınanlar var. Burada da yok şehit sayısı 120 yok abim askeri personel o söyledi yok şöyle böyle oldu diyenler var onlara da sıra gelecektir.
İlk olarak 70 askerimiz yaralı olarak ülkemize getirildi.
Bunlardan 36 tanesi ağır yaralıydı maalesef 33 askerimizi şehit verdik. şu an yaralı asker sayımız 37 3 askerimizin durumu ağır.
Sosyal medyada asılsız paylaşım yapanlar yüzünden hataydaki hastanelerin önleri doldu. Ben reyhanlıda görev yapan bir jandarma personeliyim. İdlibden gelen mehmetçiklerimizin hepsini biz karşıladık.
Yok hastanede şu kadar tabut saydık diyenler var. Askerlerimizin kimlikleri bile tespit edilmeden ne tabutu?
Gün birlik olma vaktiyken bir partinin partizanlığını yapmak için şehitlerimizin sırtından nemalananları allah kahretsin. Hangi parti olursa olsun. Binlerce kardeşimizin ailesi bize ulaşıyor geceden beri telefonlara yetişemez duruma geldik şehit isimlerini soranlar gerçek şehit sayısı ne diye arayanlar. Eşim kardeşim evladım idlibdeydi allah rızası için ne oldu diye soranlar. Hepsi bu sosyal medyada yalan paylaşım yapanlar yüzünden. İnterneti yavaşlatmasalar bu paylaşımları yapanların hepsi hesaplarını silip kaçacaklardı. Şimdi hepsi tek tek tespit ediliyor gözaltına alınıyor.131 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDislike atan iki pembeli cehapenin ortalık motorları sanırım ya da hdpnin geceden beri yalan haber paylaşan sempatizanları
En İyi Cevaplar
+1 yılDün geceki İdlib Olaylarından Dolayı Sosyal medya Yıkılıyor ve algı operasyonu var. Bir tabur askere yakın şehidimiz var hala 30 şehidimiz var diyor hükümet. bu yüzden Sosyal medya adresleri girişlerine müdahale var. dns çıkışlarınızı değiştirin
00 Yorumla
+1 yılAllah şehitlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Sıra bize geldi 8 martta hemen gidiyorum. Vatanıma bir değil 1000 canım feda olsun 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷
40 Yorumla
100ü aşkın şehidimiz var şu an abim asker bilgi onlara ve ekiplerine geliyor ancak millet telaşlanmasın ve herhangi bir ayaklanma çıkmaması ve tüm gerçeklerin duyulmaması adına bütün sosyal medyaya yavaşlatma sürüldü.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
84Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDün vardı sıkıntı gadası
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü Suriyede askerimize büyük bir darbe yapıldı ve bunun ülkede duyurulmasını istemeyenler var.
51 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle tahmin etmiştim böyle düşünen tek ben değilim demekki. bir çok yerde yazılar yazıldı paylaşmayın diye.
+1 yılŞu an asılsız haberlerin önüne geçilmez için yavaşlatıldığını düşünüyorum
27 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Asılsız haber mi ayaklanmamı
Soran+1 yılAsılsız değildir , erişim yasağı bile geldiyse var bir ... korkuları
- +1 yıl
Bende onu diyorum ayaklanmanın önüne geçmeye çalışıyorlar
- +1 yıl
@bitterlipuding o da var tabi ki ama çok fazla haber dönüyor 100 asker şehit oldu vs gibi bunlar ailesinde asker olanlar için çok kötü haberler ve net olmayan şeylerle milletimizi korkutmamak için yapıldığını düşünüyorum baş neden olarak
- +1 yıl
@Önemiiyokk çünkü şehit ailelerini çok önemsiyorlar ya Onların tek amacı biri haber sızdırmasın başka bişey yok şimdi baktım hala sosyal mecraların hiç birine ulaşılmıyor asılsız haber içinse şimdiye kadar kaç askerin öldüğünü kaçının yaralı olduğunu bilmeleri gerekmezmiydi
- +1 yıl
@bitterlipuding kardeşim sosyal medya üzerinden değilde haber sitelerinden de takip edilebilir veya kanallardan gece boyu yayın yaptılar bana göre iyi oldu bu şekilde terör sevicilerine sınırlama geldi yoksa o an kim bilir neler yazıp yalanlar atacakları
Şehit haberlerinden sonra olması manidar. Sosyal medyayı kesiyorlar.
34 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılSonumuz hiç iyi değil...
Yrn haberlerde de 2 tane şehit var deyip gecerler kesin 😲 halkinin gündemden geri kalmasini istiyen tek iktidar bzmkidir heralde
36 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım , olanı hep az gösteriyorlar çok haklısın. Yazık... 😞😞 Allahım hepsini korusun
- +1 yıl
Amin bebegm de tobe yarabbim ama sen askerleri gelisi guzel gonderir durursan bir saatten snra rabbim bile korumuyo artk. bir evlat cok kolay dogum buyuyo sanki. Kesin sehit olan aileler de kimseye zarari olmayan kendi koylerinde ya da memleketnde kit kanaat yasayanlardan cikar. Hep oldugu gibi.
Soran+1 yılbir tane bile hali vakti yerinde şehit duymadım ben hepsi gariban... dediğinde haklısın maalesefki belli bir zamanda vur emri gelmesi gerekirken bile o emir gelmiyor ney bekleniyor onuda anlamış değilim. Dediğin gibi sürekli gelişi güzel.. yazık olan analara oluyor.
- +1 yıl
Valla siyasetten pek anlamiyorum daha dogrusu su an ki siyaset siyaset olmadigi icin anlamak istemiyorum. Ama sunu biliyorum ki 12 yasindan 22 yasina kadar sevdigi adami evlenip 1 cocuk dogurduktan sonra emir geldiği icin bos eve girmek zorunda kalip mayinda patlayan askerin esi cok yakin arkadasmdi ve kizin hayati btti 26 yasnda ama gorsen 50 dersin. O yuzden ne turkiye duzelir ne de basimizdakiler...
Soran+1 yıl😞😞😞😞
Sosyal medya erişimi yasaklandı kisitlanma var şehir haberleri var Suriye'de tabur vurulmuş diyorlar
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu bende duydum bazı yerler asılsız derken bazı yerler kesin diyor bir çok kişi paylaşım yaptığı için yasaklandı muhtemelen. Ki yasaklandığına göre gene büyük bişeyler var Allah yardım etsin
Soran+1 yılİnşallah çok fazla şehidimiz yoktur mübarek gecede Yarabbim.
Soran+1 yıl😞😞😞
+1 yılŞehit haberleri öğrenilmesin diye kısıtlama getirildi
30 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. YouTube ve Instagram uygulamalarına giremiyorum diğerlerini kullanmıyorum o yüzden yorum yapamıcam. İyiki WhatsApp da kitlenmedi.
11 YorumlaNormaldir çünkü şehit sayısı 100 'ün üzerine. Bunu kamufle etmeleri lazım. Bak 33 demişler en son ama yalan. 100 den fazla şehit var.
30 Yorumla
+1 yılTelevizyonda 22 şehit diyorlar , gtleri yiyorsa şehitlerin adını saysinlar ! Millet desin bizim şehidimiz başka milletten mi diye. Gerçekleri saklıyorlar böyle erişim kisitlamasiyla.
12 Yorumla
Soran+1 yıl100 küsür şehidimiz var... polis arkadaşlarım var onlara bilgi gitmiş...
- +1 yıl
Biliyorum
Dün gece yaşanan İdlib olaylarından sonra sosyal medya facebook twitter instagram youtube gibi uygulamalara girişim engeli geldi paylaşılan yazılar videolar ve fotoğraflar nedeniyle bunu yaptılar
00 Yorumla
+1 yılOpera mini tarayıcısının gizli sekmesini kullan VPN otomatik çalışır ve IP değişimi ile. Girebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDirememek sorun değil ben merakımdan sormuştum teşekkürler bilgi için
- +1 yıl
Her zaman ki gibi bazı şeyleri saklamaya ve tepkiyi azaltmaya çalışıyorlar
Soran+1 yılKesinlikle
Twitter’a erişim sağlayamıyorum şu an benimle ilgili bir sorun mu yoksa genel bir yavaşlatma mı bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSehitler fazla oldugu icin bunu saklamak istiyolar sanirim abim oyle dedi
30 YorumlaWifi ile ne alakası var onda da yok mobil veride de yok her ikisi de internet herkeste var bu vpn kullan
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılAynen ya YouTube ye giremiyorum çok mutsuzum şu an ders videoları dinleyecek tim benim zamanım orda geçiyor.
00 Yorumla
+1 yılEvet. Rejim saldırmış kısıtlanmış sosyal medya. Asılsız haber yapılmaması için
20 Yorumla
+1 yılŞehit sayısını gizlemek için engelleme yoluna gidiyorlar 60 şehidimiz var
27 Yorumla- +1 yıl
Kesin bir bilgi yok ama sosyal medya bile engelleniyor az olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
70ten fazla oldugu soyleniyor
- +1 yıl
@İstanbuldelikanlısı milletin çoluk çocuğu öldürdüler Allah belasını versin bu hükümetin
- +1 yıl
Sacma sapan bir politika iste.. simdi siyaset degil birlik olmamız lazim usta dua edelim cok sehidimiz olmasın
- +1 yıl
Kardeşim sadece böyle kalmaması gerektiğini düşünüyorum artık bu halk bunlara dersini vermeli 15 temmuz da sokağa çıkan halk sessiz
- +1 yıl
Intikam soguk yenir
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuriyedeki saldırını duyulmaması için iletişimler kesildi
29 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle tahmin etmiştim
Cevap sahibi+1 yılben Hataydayım canlı yayını lan tvlere face insta whatsapp twitter hiç birine youtube dahil erişim yok en son 45 dakika önce giriliyordu orda dondu kaldık
Soran+1 yılAllah yardım etsin
Soran+1 yılAskerimize
Cevap sahibi+1 yılAmin Allah ailelerine sabır versin bakalım nasıl bir açıklama gelecek çevre il ve ilçelerden bir sürü ambulanslar gitti
Soran+1 yılTabikide saklayarak 10sa 1-2 diyerek. Benim eşim eski jöh personeli oda hep diyordu onlarca kardeşimiz ölüyordu 5-6 tane gösteriyorlardı diye 😞
Cevap sahibi+1 yılama bugünkü hepsinden farklı 120 nin üzerinde şehidimiz var yaralılar ise sayılmıyor maalesef
Soran+1 yılAllahım korusun hepsini
Cevap sahibi+1 yılAMİNN
Genel bir sorun yalan yanlis haberler paylasilmasin diye kapatıldı m
00 YorumlaEvet geceden beri hâlâ aynı düzelmedi ne zaman düzelir acaba
00 Yorumla
+1 yılInternette sorun yok wifi iyide dediğin gibi sosyal medya yok. bakalım ne zaman açılacak
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılYa kesinlikle bu bahane haber olsun diye bir süre akışı engelliyorlar evet oldu
00 Yorumla Yu tube giremiyorum kodumun tayy:pi saklamaya çalişyor haberleri
10 Yorumla
+1 yılÜlkede internet bı habere bağlı artık kötü haber geldi mi internet finito bitiyo
31 Yorumla- +1 yıl
Çok yalan haber yayinlanip algı yaratan hesaplar var (yalan haber yapıp kapatıp kaciyorlar) bunları tespit edip ve gözaltına almak için bunu yapıyorlar.. iyi de oluyor bnce
+1 yılHe ya bacım ne oldu böyle youtube açılmıyor Facebook donuyor a haber akpyi övüyor fox kötülüyor annem oğluma bakıyor dolar 6.200 oldu altın Elmas’a döndü ben hala sevgili yapamadım SAHİ NE OLUYOR?
10 Yorumla
+1 yılEvet hanfendı sorun sadece sızde genel olarak varmış az once musterı hızmetlerını aradım oyleymıs
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılResmi açıklamaya göre 9 şehit ve birçok ağır yaralı askerimiz var
11 Yorumla
Soran+1 yılAllahım mübarek gecede yardım etsin hepsine
Evet yaşıyorum ama bu erişimin nedeni gündemle alakalı. 2-3 gün sonra erişimi açarlar
00 Yorumla
+1 yılBakmadım, girmedim ks'ye girdim direk ve bilgilendim.
00 YorumlaVar bir sıkıntı bugün ama çözemedim tlf zannettim ben
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle erişim engeli getirildi paylaşılan videolardan dolayı
00 YorumlaTayyibin cetrsi yine isler ceviriyor..
50 Yorumla
+1 yılEvet kalsik alisk oldugumz durum da neyse von icad edenin eline sağlık onlar yasak koyasada deleriz
10 YorumlaNot faund'' instegram youtube face twıtter ne varsa stop' bir bura var'
04 Yorumla- +1 yıl
Found*
- +1 yıl
@HiraymMehtap ne kadar zeki bir kiiz xd
Genel..
O kadar #Şehit var normal..30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbim subay ne yazıkki iyi şeyler olmuyor 😣😣
13 Yorumla
Soran+1 yılAllahım askerlerimizi korusun 😞
Cevap sahibi+1 yılBüyük operasyon olacak idlip de amin
Soran+1 yıl😞😞😞
+1 yılDün gece ve bugün gündüz yaşıyordum ama akşama soru yasak kalktı.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşanıyor dün gece verdiğimiz şehid ler dolayisiyla
00 Yorumla Evet, Instagram aşırı yavaş.
Gönderiler zor açılıyor.00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılErdoğan kapadı
71 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kendisine sövüyor şu an çünkü
+1 yılKS hariç hiç bir yere giremiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılWhatsApp ta resim atılmadı dün. Onda da o sorun vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuriyede 60 küsür şehidimiz var.. iyi uykular türkiyem
10 Yorumla
+1 yılSistemler kapatildi idlib'deki şehit haberlerinden dolayi
00 Yorumla
+1 yılgenel bir sorun olsa gerek vpn açarsan sorunsuz kullanmaya devam edebilirsin ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVpn diye mühendislik harikası bir yazılım var yıl olmuş 2020 hala şu siteye giremiyorum diye çırpınanlar kaldı mı ya
01 Yorumla
Soran+1 yılLaf mı çarptın anlamadım?
İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı. Suriyede türkiyeyi vurdular.
10 Yorumla
+1 yılDün aksamdan beri sıkıntı var
10 Yorumla
+1 yılNereye kadar saklanabilir ki?
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBu herkes de bir sorun var sadece sende
00 YorumlaEvet sorunlu internet.
00 Yorumla
Dün geceden beri Herkes yaşıyor bu problemi00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 623 cevap paylaştı.
u +1 yılOpera ile bağlanabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
Yoo olmuyor
- +1 yıl
Operayla sorun yok ama ayarlardan vpn yi açıcan.
Vpn kurdum başka türlü girilmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Vpn nedir?
İnstagrama giremiyorum
00 Yorumla
+1 yılEvet hiçbirine giriş yapamıyorum :((
00 YorumlaYok erisim geceden beri
00 YorumlaSadece bura olduğu için önemli değil benim için
00 Yorumla
+1 yılİnstagrama girilmiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)