İnternet & Teknoloji Bu laptop League of Legends kaldırır mı? SexySelin Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İntel celeron 2930N 1.83 Ghz (2.16ya kadar performans)4 gb ram64bitWindows 10 pro Bu laptop League of Legends kaldırır mı? Cevapla Laptop Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DertLy1995 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl bu özellik masa üstünde kaldırır. ama laptoplar daha yawas oluyor 1 2 Yorumla SexySelin +1 yıl Neden ki Yorumla DertLy1995 +1 yıl bende de laptop var. zula falan oynuyorum 12 gb ram. ama hafif tekliyor bazen Yorumla
ArnoVictorDorian Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Ayarları düşürürsen 30 fps e yakın, bir fps alabilirsin ama oynayışını çok etkileyecektir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl lolü kaldirmayacak bilgisayar yok yalniz asiri isinma yapacagi icin sorun olur. bilgisayari kaldir at. 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaldırır 1 0 Yorumla
Anlayan_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Bilmiyorum 1 1 Yorumla Anlayan_adam +1 yıl Senle niye anlaşamiyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bu özellik masa üstünde kaldırır. ama laptoplar daha yawas oluyor
Neden ki
bende de laptop var. zula falan oynuyorum 12 gb ram. ama hafif tekliyor bazen
Ayarları düşürürsen 30 fps e yakın, bir fps alabilirsin ama oynayışını çok etkileyecektir.
lolü kaldirmayacak bilgisayar yok yalniz asiri isinma yapacagi icin sorun olur. bilgisayari kaldir at.
Düşük ayarlarda idare eder.
Düşük ayarlarda oynarsın.
Kaldıramazsa Kaldırırlar Gülüm.
Kaldırır
Bilmiyorum
Senle niye anlaşamiyoruz
Anlamam
Sence