Laptop açılmıyor help me?

Merhaba konuya hakim birileri vardır aranızda biraz sizi meşgul edicem ama okursanız sevinirim. Laptop fiyatları pahalılığı sebebiyle letgodan bilgisayar satın aldım ikinci el. 2 ay kadar sorunsuz kullandım ancak oyun oynarken bazen işlemci aşırı ısınıyordu ve kapanıyordu bir raddeden sonra ( msi afterburner ile test ettim) (gta5 için). (Sistem özelliklerim fotolarda mevcut) Kaliteli bir macun satın alıp sürdüm, uzunca araştırdıktan sonra tabii. Sonra bilgisayarı açtım ana ekrana geldi oyuna gireyim dedim ısı değişimi farkına bakayım diye, oyuna girecekken 2 sn mavi ekran hatası verdi kapandı. Güç tuşuna basıyordum açılacak gibi olup kapanıyordu. Yakınlarda bir bilgisayarcı varsı firmalarla çalışan ona götürdüm söktü baktı hayır yanlış bir işlem yapılmamış her şey doğru neden oldu acaba dedi ramleri tek tek söküp denedi güç tuşuna bastı yine açacak gibi power ışığı yandı elini tuştan çekti söndü. işlemciyi söktü tuşa bastı ışık geldi elini çekti ışık sönmedi bu kez. ama tabi pc açılmadı işlemcisiz olduğundan. Sorun işlemcidedir dedi başka işlemci buldu takmış çalışmamış. Sorun Anakart olabilir ya da bios tur dedi İzmire yolladı. İzmirdekiler de demişler ki sıvı teması olmuş (halbuki hayır olmadı ve satın aldığım kişi de olmadı dedi) ve demişler ki ekran kartını sökücez onboard ekran kartı ile çalışacak. Kabul etmedim geri istedim. Bilgiasayarı eve getirdim prize taktım tuşa bastım ışık yanıp yanıp sönüyor. F1 Alt+Crlt basılı tutunca ışık sönüyor elimi çekince yine ışık yanıp yanıp sönüyor. Bir kez daha tamirciye verip iyice kurcalatmak istemiyorum ama pc hiçbir şekilde açılmıyor da. Bios sıfırlama falan yapılmış olabilir. Sorun nerede olabilir ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen problemin ne olabileceğine odaklanalım Fikri olan?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben de biliyorum kasa toplayabilirdim allah aşkına. Seyahat etmekteydim ve sabit bir yerim olmadığı için bir senelik kullanabilsem yeter ve taşınabilir olsun diye laptop aldım
Lütfen artık masaüstü neden almadın yazmayın soruda da belirttim laptop almam gerekiyordu