Lütfen artık masaüstü neden almadın yazmayın soruda da belirttim laptop almam gerekiyordu
Laptop açılmıyor help me?
Lütfen artık masaüstü neden almadın yazmayın soruda da belirttim laptop almam gerekiyordu

laptop 2. ci el alınması taraftarı değilimdir. aslında 1250 tl bu cihaza verileceğine 2 3 bin daha eklenip orta düzey bir kasa toplanabilirdi. genellikle sıfır parçalardan oluşan birşey. ama olan olmuş. elindeki cihaza bakacak olursak eğer;
ekran kart 90C diyor. aşırı ısınıyor. CPU da aynı şekilde 80C geçtiği zaman kesinlikle problem var demektir.
ısınma problemi bariz ortada. ve yapılabilecek çoğu şey denenmiş. işlemci anakart kaynaklı olma ihtimali yüksek. bios sıfırlanınca pc açılmamazlık etmez bence.
bence yeni bir bilgisayar şart olmuş sana :(
Bu tür cihazların belli süre ömürleri var. Ayrıca tercih ettiğiniz cihaz oldukça zayıf konfigürasyonlu. Zamanla ısına soğuya elektronik devreler zarar görür bu tarz oyunlarda. Paranıza yazık olmuş diyebiliriz maalesef.
Keşke biraz bekleyip masaüstü alsaydım şehir değiştireceğim için idareten almıştım laptopu ama idare ettirmedi
Bu tür işlerde bir bilenden yardım alabilmek gerçekten çok önemli.
kime sorsam daha iyisini bulursun, onu alma bunu al, öyle alma böyle al, bu seni idare ettirir, bu çöp. Hiçbir şey bilmeyenden de ses çıkıyor böyle konularda. Herkes her şeyin en iyisini kendi biliyor çünkü ben hangi birini dinleyeyim? gidip gta5 oynayıp test ettim altına baktım sökülü vida var mı. pcnin içi hiç açıldı mı dedim toz temizliği yaptırdım dedi. herhangi bir sorunu var mı dedi yok dedi Aygıtlara girip kontrol ettim ve aldım
Bilgi ve deneyiminden emin olduğumuz insanlar daha iyi yardımcı olabilir. Sonuçta amacınıza yönelik bilgisayar seçmek o kadar da zor değil.
Sadece League Of Legends oynayan biri için bu bilgisayar 1 yıllık bir süre içinse hele ki, gayet yeterli. Gta5 de açıyor diye oynuyordum. Sorun ne?
Sorun şu ki; GTA5 bilgisayarınıza göre optimize ayarları ne kadar kendisi otomatik belirlese de yapısı gereği bilgisayarın fazla ısınmasına neden oluyor. Fazla ısınma her cihazın en ciddi düşmanıdır temel olarak. Lehim dediğimiz elektronik aksamların elektrik kanallarını elemanlara bağlayan kaynak noktalarını yüksek ısı eritebiliyor ve devrelerin bozulmasına neden oluyor. Çok iyi soğutma olmayan bilgisayarlarda bu zorlamalar ölümcül sonuçlar doğuruyor bilgisayar için. Sizinkine de olan bu.
Emin miyiz
25 yıllık mesleğim, emin olmak zorundayım.
teşekkür ederm
Cevap
5Cevap
Almadan önce sorsaydın bu paraya daha güzel bilgisayarlar önerebilirdim casper markası çöptür
1100 tlye aldım. Bu fiyat bandında harici ekran kartlı oyun oynayabileceğim ikinci el başka marka yoktu. Olanlar da sağı solu kırıktı ekranda ölü pixel vardı vs
İzmir bucada. :( bana yeterli gelmişti 1 yıl götürtse iyiydi pc toplayacaktım
pc açılmıyor bu haliyle 100-200tl max gidişi benden
İzmirde parça değişimi yapıldığını sanmıyorum ama tabii belli olmaz. Söküp kontrol etmek istedim içini ama bir vidayı sökemedim
"merhaba günaydın. casper bilgisayarın son durumu cihazın sıvı temas gördüğünü ve ekran kartı çipinin arızalı olduğunu bildirdiler. yapılması gereken işlem harici olan nvidia ekran kartı sökülecek onboard olan intel ekran kartı ile kullanılacak sıvı temas temizlenecek. toplam masraf 200 tl civarında. onaylarsanız işleme başlayacaklar." bu mesajı yazdı bilgisayarcı. Ben de onaylamadım. Bios sıfırlaması gibi bir şey yapmış olabilirler sadece
ben de öyle düşündüm. Bilmiyorum buranın anlaşmalı olduğu bir yer adını bilmiyorum
Zarar etmiş olmak istemiyorum bilgisayarı tamir edeceğinden emin olabileceğim birine emanet etmek istiyorum. Yapılamaz gibi gelmiyor bana. Güvenilir tamirci arıyorum diyelim. Çaresizim
hayır hiç ses yok ancak bios ekranına girme işlemi için eski pclerde F1 Ctrl+Alt yapılıyomuş onu görünce denedim o zaman minik bir "bip" sesi geliyor işte
yukarıda uzunca yazdım aslında
evet bununla ilgili trilyon tane video var internette
Ki varsayıyorum ki macunu düzgün sürmediğimden oldu, iki tamirci gezdi bu pc hiçbiri macundan demedi. ki ilk götürüşümde özellikle sordum ben mi bir hata yapmışım diye hayır dedi
Bayarya çıkıyorsa sadece prize takarak dene
Macun iletken ise bir yerlere bulaştırmış olabilir misin?
ikisine de cevabım net şekilde hayır. macunu sıvamadım bol sürmedim ve pil sabit ama çıkararak da denedim
Laptoptan pek anlamam ama Power kısmına bakıldımı hiç Veya Güç kartına
Sanırım ikisine de bakılmadı ama şu an emin ellerde tamire verildi.
Adam çözülür dedi bakalım bir teşhisi koysun da.. İlk fırsatta masaüstü toplayacağım Ryzenli
Bütçem belli değil o zamana da yeni ekran kartları anakartlar çıkacak dolara göre de bir ayar çekicez arkadaşla 👍 sanırım bir yıl sonra
Bu işlerin ustası bir arkadaşım var 👍
tişküürler ☺
Tamam görüşürüz ☺
i3 630 pc ile gta5 oynarsan olacağı bu
eee napmam lazm şimdi
neyden dolayı öyle dedin ne olmuş pcye
Acik ya la
Ya fotoğraflar eskiye ait ya
Yeni at kanks
ya açılmıyor bilgisayar. okumadın mı neyi yeni atayım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?