- 1 yıl
Ses Performansı Yüksek Olan En İyi Bluetooth Kulaklık Markaları
Ben müziksiz yapamam diyen biri olarak kulaklık benim için en az telefon kadar önemlidir. Bu yüzden kulaklık alırken piyasayı didik didik edip en iyisi almaya çalışırım. Sokakta yürürken, metroda, arabada, kitap okurken hemen hemen her yerde benimle olacağı için kulaklığın kalitesi önemlidir. Soruna istinaden bluetooth kulaklık önerisi vermeye geldim. 2023 en iyi bluetooth kulaklık markasını araştırdım ve sana güzel bir liste hazırladım. Hadi hep birlikte ses kalitesi iyi olan bluetooth kulaklık listemi inceleyelim.
1- Sony WH-1000XM5
Favori kulaklık markam olan Sony WH-1000XM5, kesinlikle alacağınıza pişman olmayacağınız türden bir kulaklık. Gürültü engelleme özellikli bu Sony kulaklık listemde ilk sıraya koyuyorum ve kulaklık almak isteyenlerin incelemesi gerektiğini düşünüyorum. Bluetooth kulak üstü kulaklık olan Sony WH-1000XM5, Birden çok mikrofonla gürültü engelleme özelliği sunuyor ve ses kalitesi çok iyi.
2- Samsung Galaxy Buds 2
Bir diğer bluetooth kulaklık tavsiyesi olarak Samsung’un Galaxy Buds 2’yi önereceğim. Samsung’un bu kulaklığı aktif gürültü engelleme özelliği konusunda gerçekten başarılı. Bu kulaklık hem küçük boyutlu, yuvarlak hatlara sahip hem de pürüzsüz ve yumuşak bir yüzeye sahip. Seçeneklerinizin arasına almanız gereken bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.
3- AirPods Max
En iyi bluetooth kulaklık listemizin üçüncü sırasında ise AirPods Max bulunuyor. AirPods Max’in öne çıkan özellikleri arasında ise aktif gürültü engelleme, adaptif ekolayzır, dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses, Aktif Gürültü Engelleme ile Şeffaf Mod arasında geçiş bulunuyor. Ben Apple’dan vazgeçmem diyenlere özel bir kulaklık diyebilirim.
4- Apple Airpods Pro
Bu kez kulak içi bluetooth kulaklık önerisiyle devam ediyorum. Apple, kulaklık konusunda gayet başarılı. Listenin dördüncü sırasına Apple Airpods Pro kulaklık modelini koydum. Yüksek ses performansı ve aktif gürültü engelleme özelliğiyle tercih edilebilecek türden bir kulaklık.
5- JBL Tune 510BT
Kulaklık konusunda iyi markalardan biri olan ve ülkemizde oldukça tercih edilen bir marka olan JBL ile karşınızdayım. JBL’nin Tune 510BT model kulaklığını bayağı seviyorum. JBL Tune 510BT sade, amacına uygun ve kaliteli bir kulaklık tavsiye ederim.
6- Huawei Freebuds 4
Listemizin son sırasında Huawei Freebuds 4 bulunuyor. Ergonomik Açık-Fit tasarımı, kişiye özel uyarlanabilir gürültü önleme özelliği, mobil ortamda stüdyo kalitesinde ses ve akıllı bağlantı teknolojisiyle farkını ortaya koyan bir kulaklık.
Daha kaliteli bir şekilde müzik dinlemek için ses kalitesi iyi olan kulaklıkları sizler için sıralım. Umarım bu bilgiler sizlere faydalı olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Merhaba, bende uzun süre araştırmıştım. Tabi ki AirPods versiyonlarını tercih edebilirsiniz. Alternatif olarak;
"Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic" ürününü araştırabilirsiniz. Hediye olarak abime almıştım. Araç kullanan ve günün iş temposunda oldukça sık kullanan biri olarak söyleyebilirim ki şarjı oldukça iyi gidiyor. Ses alış-verişinde şuana kadar sorun yaşamadı. Ben sadece birkaç kez kullandım ama ürünü beğendim.
Kendime almama sebebim kullandığım aktif bir kulaklığım vardı. Kullandığım mevcut üründen vazgeçtiğim anda bu ürünü kullanmaya başlayacağım.
Yine ofiste 3 iş arkadaşımda aynı ürünü kullanıyor. Toplu taşımalarda ses kalitesinin iyi olduğunu ve şarj kullanım oranının oldukça yeterli seviyede olduğunu belirtiyorlar.
Tabi ki ürünün negatif özellikleri bulunuyor. Muadillerinde de aynı sorun bulunuyor. Çevre gürültü engelleme özelliği ve tere dayanıklılık oranı çok düşük :( Şikayetler de genellikle bu sebepten dolayı.
Alternatif olarak ise "Xiaomi Redmi Buds 3" düşünüyorum. İlk önerdiğim ürün kullanıcı deneyimine sahip olanların en yakınımdakilerin olması :) Bu ürünün diğerine göre Suya ve Tere karşı dayanıklı olması. Maalesef çevre gürültü önleme bunda da yok :) E-ticaret sitelerinde ürünün değerlendirmelerine ve yorumlarına bakarak aksiyon alabilirsiniz.
Teknoloji aşığı biri olarak şunu söyleyebilirim, bugüne kadar Xiaomi markasından aldığım hiç bir ürünü beni mutsuz etmedi. Performans olarak inanılmaz iyi, şarj kalitesi oldukça iyi. Tek zaafı şu an telefonlarda "kamera".
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
Ben kendim AirPod Pro kullanıyorum pahalı istemiyorsunuz dediniz ama inanın her kuruşuna değer. Eğer gerçekten istemiyorsanız bildiğime kadar JBL’ın kablosuz kulaklıkları var ucuza onları tercih edebilirsiniz. Yinede fazla ucuza kaçmayın çünkü kullanım ömrü büyük ihtimal fazla değildir.
11 Yorumla- +1 yıl
Parası güzel işte. Değilse gözüm kapalı alırım. Jbl de almak pek istemiyorum. Kalitesi pek hoşuma gitmiyor. O segmentte daha iyi kulaklıklar vardır bence. Biraz araştırmak istedim o yüzden.
Ben AliExpress’ten almıştım markasını bilmiyorum. Şarjı 6 saat gidiyor. Müzik dinlemek için yetiyor. 2 dolar kargo dahil. Gümrük de 2 dolar. Toplam 4 dolar. 24 TL civarına patladı.
11 Yorumla- +1 yıl
Linkini veya ne olduğunu atabilir misin
- +1 yıl
Sony WH-CH500
Uzun şarj süresi ve ses kalitesi güzel tavsiye ederim 😊11 Yorumla- +1 yıl
İkinci tavsiye oldu bu. Sanırım bundan alacağım
- +1 yıl
Telepati ile bağlan olaya hiç gerek kalmaz başka şeye
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapacağımı öğretirsen bana uyar 😂
- +1 yıl
😁😁😁😁😁😁 Turşucuya turşu satmak olmaz ama 40 fırın ekmek ye gel oyle :))) şaka bir yana güzeldi yorumum
- +1 yıl
Bence de. Beklemiyordum böyle bir şey 😄 Mantıklı da ama
Sony WH-CH500 kendileri uzun şarj süresi ve dengeli sürücüleri ile kalbimi fethetmiştir.
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel gibi geldi. Bunu araştıracağım
- +1 yıl
Jbl almak istemiyorum arkadaşımda vardı. Ses kalitesini beğendim ama hem kulak yerleri küçük geldi hem de biraz kalitesiz
- +1 yıl
Olabilir sony daha önce hiç denememiştim. Ama jbl almam kesinlikle
- 1 yıl
Kullanmiyorum , sarj olmasinibekleyecekenerjim yok
00 Yorumla En iyisi kablolu, birde onun şajrjıyla uğraşılmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Varsa önerin alabilirim. Kulaküstü istiyorum ben kablolu olarak
ben jbl kullanıyorum f/p açısından iyi bence
00 Yorumla- +1 yıl
Aga fiyat aralığı ver bana
13 Yorumla- +1 yıl
Maksimum 500 belki 😂
- +1 yıl
Oy oy sana liste hazırladım üşenmesem
- +1 yıl
Üşenme üşenme 😂
Xiaomi guzel 👍
13 Yorumla- +1 yıl
Onu düşündüm ama iyi diyenler de var kötü diyenler de. O yüzden emin olamadım
- +1 yıl
Ses vermeme olayı güzel ama ses kalitesi çok iyi değilmiş
- +1 yıl
Xiaomi Airbuds.
126 Yorumla- +1 yıl
Çok kaliteli değil diyorlar bilemedim.
- +1 yıl
O zaman moruk, kulaküstü kablolu olarak Sony MDR XB950AP.
2 yılı geçik süredir kullanıyorum, hala mükemmel.
Beats filan denedim, onlar böyle değil. 😂 - +1 yıl
Fiyatı ne kadar acaba?
Bass seviyorum ben bassları falan nasıl bir de - +1 yıl
XB serisi extra bass diye geçiyor zaten, ben de bass için aldım.
Kulakların kaşınacak basstan. 😋😂 - +1 yıl
Beats Solo HD denedim, bundan iyi değil kesinlikle.
Bass açısından diyorum, tizleri biraz daha iyiydi. - +1 yıl
Arkadaşlar beats alabilecek kadar fazla param yok ki 😂 Daha makul bir şeyler yok mu
- +1 yıl
Beats Solo 3 kaç para? 😂
- +1 yıl
1000 lira işte. Şu an onu alamam bro fazla
- +1 yıl
Marka? 😂
- +1 yıl
@sailorboy sony whch ile mdr xb yi karşılaştıracağım bunlar mantıklı geldi bana
- +1 yıl
Kopacak bir kablo değil bence, insan biraz dikkat eder. 😂
- +1 yıl
@sailorboy incelemem lazım. Kablo rahatsız ediyor ama bazı konularda da artısı var. Bilemedim ki
- +1 yıl
@sailorboy Daha çok müzik dinleyeceğim için problem de değil o kadar gecikme bence
- +1 yıl
@sailorboy çok karışık 😂 Daha çok türkçe rock, yabancı pop, rap, remix tarzı dinliyorum. Bazen türkü bir de
- +1 yıl
@sailorboy tam olarak aklımdaki de buydu 😂 İkisini de deneyip bakacağım teşekkürler
- +1 yıl
@sailorboy tamamdır. İnşallah karar verip alırsam tabi 😂
- 1 yıl
Sony WH-CH510 ucuz temiz stabil kaliteli
00 Yorumla Sennheiser 👍
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke keşke. Onu alacak param olsa durmam zaten de...
- +1 yıl
Valla ya çok imreniyorum aslında ona.
- +1 yıl
Syrox bence çok iyi
22 Yorumla- +1 yıl
Daha önce hiç duymamıştım. Bakacağım
- +1 yıl
Orjinal in arkasından bu gelir benim için
Platoon
12 Yorumla- +1 yıl
Denemedim daha önce. Güzel mi
- 1 yıl