Gt1 modeli bende var.1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum. Gt2 ile gt1 arasındaki tek fark sarj istasyonlarının gücü o kadar. Gt2 şarj olarak daha uzun süre gidiyor o kadar.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bozulmasından korkuyorum , zaten sadece arama için kullanacak, müzik dinlemez.. Korkum bozulması , airpods alacaktım ama bütçemi aşar o.
Daha iyisi var mı? Max 200x300 tl verebilirim.. Sony , JPL markaları da olabilir. Uzun ömürlü kullanışlı. Gerçi geçen yıl JBLin kulaklığını almıştım 1 ayda çöp oldu. paramı geri iade ettiler. Kendi suçları.. Yani belli olmuyor trknoloji..🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gt1 modeli bende var.1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum. Gt2 ile gt1 arasındaki tek fark sarj istasyonlarının gücü o kadar. Gt2 şarj olarak daha uzun süre gidiyor o kadar.
Bozulmasından korkuyorum , zaten sadece arama için kullanacak, müzik dinlemez.. Korkum bozulması , airpods alacaktım ama bütçemi aşar o.
Gt1 alsan daha iyi olur. Ekonomik anlamda pek zorlamaz. Geçen hafta 135tl ye satın aldım
Daha iyisi var mı? Max 200x300 tl verebilirim.. Sony , JPL markaları da olabilir. Uzun ömürlü kullanışlı. Gerçi geçen yıl JBLin kulaklığını almıştım 1 ayda çöp oldu. paramı geri iade ettiler. Kendi suçları.. Yani belli olmuyor trknoloji..🙄
Daha yüksek fiyatlara daha iyi deneyim sunan cihazlar elbette vardır ama o fiyat bandında bir öneride bulunamayacağım.
Haylou gt2 var arkadasımda kulakta nerdeyde gorunmucek kadar kucuk cok şık duruyo ama bass konusunda ve ses yüksekliği tatmin edici değil
Peki ne kadar süredir kullanıyor? Arızalanmaz değil mi? Hediye alacağım utandırmasın beni..😊
Arızalanma durumu şans işi. Bundan önce qcy kullanyodu 1 ayda bozuldu.
Tabi elektronik her zaman şans işi , ama yine de en azından 2 3 ayı götürsün... Zırt pırt bozuluyor zaten bu kulaklık zımbırtıları..
İnşallah görür biraz zor gibi ama 😂
Dandik bir şey mi ya? Yorumlarda beğeniliyor ama. Bozulma riski varsa daha iyi bütçemi aşmayacak model var mı? Max 300 tl verebilirim..
Bendeki bu bak
Hiç cızırtı, bozulma belirtisi var mı?🙄
Hiç yok 4 ay oldu alalı ama pahalı bea 380 tl ye aldımdı çinden