Sinirden laptopa vurdum hdd nin olduğu yere sonrasında laptop dondu windows hata verdi çökme ile karşı karşıya diye bilgisayarı kapadım açtığımda hdd den 5 kere ince bir ses dıt dıt dıt diye geliyor ve laptop bios ekranından ileri gitmiyor sorun nasıl düzelir?
HDD den takılma sesi geliyor laptop bios ekranından ileri gitmiyor sorun ne olabilir?
Hdd Kafası takılmış. Çok nazik cihazlar darbede böyle yapabilir. İşten anlayan ve kendine güvenen bir tamirci kafayı kurtarabilir. Ya da yeni hdd alacaksın. Bios ekranında kalma sebebi hdd görmüyor
Heee atapi ce ye girmiyor bastığımda yine boot menüye atıyor ama app menüden setupa girince oradaki boot da 1. Yerde USB HDD: yazıyor yanında hiçbişey yok 4. Sırada ATAPI CD: TSSTcorp CDDVDW SU-208DB yazıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hdd Kafası takılmış. Çok nazik cihazlar darbede böyle yapabilir. İşten anlayan ve kendine güvenen bir tamirci kafayı kurtarabilir. Ya da yeni hdd alacaksın. Bios ekranında kalma sebebi hdd görmüyor
Atapi cd tikla hdd gozukuyor mu diye bak. Eger gozukmuyorsa hdd kablosu cikmis veya yanmistir demektir. Pcden anlamıyorsan tamirciye goturmelisin.
Atapi cd ney
Bios boot ekranını çekip atayımmı
Heee atapi ce ye girmiyor bastığımda yine boot menüye atıyor ama app menüden setupa girince oradaki boot da 1. Yerde USB HDD: yazıyor yanında hiçbişey yok 4. Sırada ATAPI CD: TSSTcorp CDDVDW SU-208DB yazıyor
Atapi cd ornekti. Fotoda bulunan 3 seyden birine tiklayip hdd gozukuyor mu diye bakacaksin iste.
Fotodakilere tiklayinca yine aynı yere atıyor ama bios menüsünden boot menüsüne gelince USB HDD: yazıyor
Hdd gozukmuyorsa ona baktir. Usb lazim degil.
Hdd hasar almis bir tane alip fazla zorlamadan icindekileri kurtarmaya bak.
Hdd pert olmamış, zarar görmüş. Diski çıkarıp biosta ilerlemeyi dene
İçiniü aç her şeyi çıkar temizle tekrar birleştir
Birine sordum hdd pert olmuş diyo ama hdd pert olsaydı takılma sesi gelmezdi bence çıkarıp takma imkanım yok tornavida yok hdd pert olmuşmudur
bir vyruşla HDdye bir şey olmaz bence. Bilmiom
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!