Arkadaşlar samsung j7 2016 telefonumu kasmaya başladığı için sim kartımı ve hafıza kartımı söküp sıfırladım sonra açtım hiç bişey yok şebekede imei ye baktım silinmişti sonra bir daha sıfırladım bu sefer sim kart ile beraber imei geri geldi şebekeye rehbere erişebiliyordum ama yalnizca acil durum aramaları demeye başladı ne yapmalıyım?
At gitsin. Zaten Samsung telefonların ömrü güncelleme desteği kesildikten sonra bitiyor. Bu da 2 yıl demek. Bende şu an J7 Prime2 kullanıyorum para biriktirip S10 5G'ye geçicem.
Bu zamana kadar samsung dan hiç şaşmadım ailecek hepimiz samsung kullanicisiyiz ama fiyatlar baya uçtu samsung un 32 gb lik telefonu 2000 tl en az o paralara xiaomi 128 gb telefon almak mümkün samsung un da kendini iphone ile kıyaslamaya başladığı söyleniyor galiba doğru
Emin değilim fakat eskiden telefonlara ROM atma işlerine merak saldığım günlerde bu sorunun benzerini bir Custom ROM'da yaşadığımı hatırlıyorum. Tavsiyem internetten orjinal şekilde telefonuna uygun Stock ROM atman olucaktır. Bilmiyorsan ya da kendine güvenmiyorsan telefonu bozarım diye korkuyorsan güvenilir bir telefoncuya sorununu söyleyebilirsin. Yardımcı olucağını umuyorum.