Spor Yasası’nda korsan yayınla ilgili bir yasa düzenlemesi yapılması kararı alındı. Yasada korsan yayını yapan ve bu yayınları izleyenlere hapis ile para cezası verilecek.Yayınlayan ve izleyen ceza alacakTBMM'ye sunulacak olan Spor Yasası'nda IPTV ve dekoderler aracığıyla gerçekleşen korsan yayınlarının dağıtıcılarının ve izleyenlerinin para cezası ve hapis cezası ile cezalandırılmasının talebi de yer alıyor.(Akşam)
İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.
Asgari ücretli insanlar alamadıkları için kaçak izliyorlar zaten kendileri tekel yapacak sonra koyacaklar fiyatı daha fazla ben onların ne yolla nemalanmak istediklerini çok iyi biliyorum
sacma sapan bir ceza amma ben football ile ilgilenmiyorum amma ve lakin ilgilenenler icin uzucu bir durum para yok yani cepte ne yapalim mecbur korsancilik oynayacayik
Yerinde bir karar. Emek hırsızlığı ve ben kaçakçılık la aynı stadu de görüyorum korsan ı. Bizim insanımız için gerçi farketmiyor, başka yolunu bulur gene yapacağını yapar.
Bence digitürk almayanlara hapis cezası gelsin daha mantıklı. Yahu asgari ücret 2300 lira digitürk aylık 120 lira. O zaman fiyatları düşürsün insanlar kaçak yayın izlemez. Hem o kadar para vereceksin bir de karşılığında oynanan futbola bak
@Floriani_ ip tv kullananlar kendiletinden daha fazla para odeyenlere haksızlık yapmiyorlar. Kanunun yeterince caydırıcı olduğunu hayal edersek ortada bir 2. secim, alternatif.. vs kalmayacagi için legal yoldan izleyenlerin faturalari çok daha kabaracak. Geçmişte korsam cd ya da kitaplar çıkana kadar orijinal ürünler bugün olduklarindan cok daha fahiş fiyatlarla satılıyordu. Korsan ürünler çıkınca hepsi daha makul rakamlara düştü. Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı.
İzlemiyorum ki zaten
1
0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnternet üzerinden korsan maç yayını yapan ve izleyenlere ceza geliyor! Bu yasa onaylanırsa korsan maç izler misiniz?
En İyi Cevaplar