Bende Apple kullanıcısıyim Bende alacaktım bu ürünü vazgeçtim gittim 140 liraya black friday indiriminden Xiaomi Redmi Airdots aldım harika bir ses kalitesi özellikle şarjı cok iyi gidiyor kesinlikle bunu öneririm
Orjinalini alırsan 1 kez para verirsin ama senelerce sorunsuz kullanırsın. Ben daha öncekini 2.5 sene kullandım sonra çalındı da yenisini almak zorunda kaldım yoksa hala sapasağlam devam ediyordu.
Yani 175-200 civarlarına orjinalini alıp yıllarca kullanabilirsin. Zaten bunları alıyorsun hemen bozuluyor senede belki 4-5 tane değiştiriyorsun ve daha pahalıya geliyor.
İşin sonunda çok para gidiyor maalesef o yüzden maddi zarara uğruyor insan Xiomi powerbank aldım mesela çoğu ürüne göre daha pahalıydı da ama markasına kalitesine güvenip aldım sonuç oldukça başarısız.
Biraz sert olabilir ama maalesef durum böyle. Ses kalitesinden tutun da bağlantı sorunları ve mikrofon cızırtısına kadar bir sürü sorunla uğraşırsınız. En uyguna kaliteli olması için istenen fiyat 300 TL ve üzerinde ne yazık ki.
En İyi Cevaplar