Hayatımda oynadığım oyunlardan oyuncuya eşit davranan 2 oyun pubg ve LoL oldu çünkü oyun içindeki skinler her hangi bir avantaj sağlamıyor bu tarz oyunlar da biraz para konuşuyor bence.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle oyle :( ama kurulan arkadasliklar, ve aradaki rekabet guzel. Kendini hala oynatiyor
hayatında oyun oynamamıssın dostum kusura bakma. Para verilen her oyun eşitsizdir. Buraya 0AD yazıyorum. 1 kurus bile paranın dönmediği bir oyun. Eşitlilik mi? oyunun yöneticileri de komunist o kadar diyeyim sana
İnternet & Teknoloji konusunda 920 cevap paylaştı.
Bu tarz oyunlar para tuzagi ve esit degil. Gercek oyunda para ile dengeler degismemeli. Herkes esit sartta oynamali o zaman zevk olur jkjkj
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten bende vip0 sbbzbxbzbxb ama. sana katılıyorum. En çok vakit harcayan ya da en çok şansı olan icin ideal olabilir. Ama insanlarda para yatırdıkları için oynuyorlar.. :)) para bastim bırakmam. diyen cok
Valla ben 2006 dan kalma bfme 2 oynuyom. Oyunda hile yok denersen coklu oyundan atiyor seni. E para basip avantaj saglamada yok herkes esit sartta oynuyor tecrubeli olan iyi olan kivrak olan yeniyor level yok hesap yok tamamen zevk uzerine oyun deli gibide oynaniyor hala jkjkjk
Osmanlıdan ilham. alinarak oluşturulmuş bir oyun. Sen sözde Osmanlının padişahı. olup tahta cikiyorsun oyun başlangıcında. Devlet gücü artırıyorsun. Vezirler yeniçeriler cariyeler vs vs. Bir oyun. :))
En İyi Cevaplar