Motor kısmında bulunan sigorta kutusu var.
Başta bulunan 2 mini sigortayı cıkartıp yerlerini değiştirdik arac yol gitmeye doymaz oldu.
Hidrolik ve fren yağları dolu olsa bile belli bir yılda değiştirmek gerekiyor herkez dolu diye değiştirmiyor :D şöyle anlatayım araç motor yağı nasıl 10 bin veya neyse değişiyorsa oda öyle motor yağı içinde ama zift olmuş durumda hidrolik yağıda öyledir cok değil fakat en azından bir 100-150 bin km'de değişmek cok önemli ama senin sorunun en iyi şekilde 2-3 tane tamirciye götürüp bilgi al sonra yaptır tek ustaya gitme en cok hangi sorun deniliyorsa ona yönel çünkü bazıları para almak için boş işler yapıyor başıma geldi diye diyorum en az 2 ustaya sor
Eskimiş gibi görünmüyor
2010 model araç vardı bende aynı sıkıntı oluyordu usta dedmişti değiştirlmesi gerek diye bende var içinde dedim o değişelim dedi düzeldi belki sendede işe yarar ama en iyisi dedğim gibi burdaki yazan kişiler sadece öneri ve tavsiye olarak söyüyor araç ustasına baktırmakta fayda var direksyon dönüyor ama bazı zamanlar ağır yani birazdaha zor dönüyorsa dediğim gibi yağda sıkını olabilir ancak bende yağ fışkırmıyordu
yağını taşırdık sonuna kadar doldurduk.
Sorun direksiyon altı sigortadan cıkmamıştı
motor bölümü aynı direksiyon hizasında akünün yanında da sigorta kutusu varmış ordan hal ettik
Geçmiş Olsun Güncellemede'de yazmanız iyi olmuş en azından yarın birgün birinin başına gelirse bir işine yarıya bililir
Cevap
3Cevap
Hidrolik pompası bozulmuş
Alakasız
Yazdığına göre yorum yaptım tek seçenek oydu başka arıza olamazdı sigortayı kontrol ettik demişin bilmişlik taslama
Şunuda yazdım tabi eve gelirken hiç bir sorun yoktu 2saat sonra tekrar çalışmamda Anlık oldu. Burda direksiyon kutusu pompa gibi durumlar sözo konusu alakasız bence.
Çünkü Sizlerden önce netten videolar izledim hemen hemen bir çok bilgim vardı zaten
Alakasız olan ne teknik bilginiz nekadar internetten video izlemeyle teknik bilgi sahip olunmuyor ve orda verilen bilginin nekadar doğruluk payı olduğu düşündürücü sigorta gurubuna baktığını söylemişsiniz geriye Baska bir parçası yok zaten 700000km yol yaptım 7 tane araç eskittim ömrüm araba üstünde geçiyor.. Tecrübe diyelim
Hidrolik pompası yavaş yavaş bozulmuyor direksiyon bir anda sertleşiyor başıma çokça geldi
Servise göstermeniz şart.
Nerde bulacam bu saatte servis yeni aldım
Şu şartlarda kullanmanız pek mümkün olmayabilir. Araç risk arz ediyor şu durumda. Yarın servis çağırın baksınlar. Bu şartlarda kullanmanız doğru değil.
Bunun şartı martı yok arkadaşım yaptım kullanıyorum.
fazla yag
ya da hava yapmis conta sorunu falan vardir
Onu anladım ama Direksiyon dönmüyor eksik yağ olmasın sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar