Bende iki tane telefon var, biri eski ve onu güvenlik kamerası olarak kullanıyorum. İkisinde de bir uygulama yüklü ve biri kamera diğeri izleyici olarak çalışıyor, kamera olan telefon gündüz saatlerinde sıcaktan dolayı uygulamayı kapatıyor ve ben tekrardan garaja gidip telefonun ekranından uygulamayı çalıştırmak zorunda kalıyorum. Buna mecbur kalmamam için istediğim anda o telefona erişim sağlayıp ekranını uzaktan kontrol edebilmek istiyorum, Teamviewer'ı denedim ama onda her seferinde diğer telefonda onay istiyor, o sebeple sadece bendeki kullandığım telefondan yapacağım hareketle o telefonun ekranını kontrol edebilmek istiyorum.
İkisinin de işletim sistemleri Android, versiyon olarak 7 üzeri.
İstediğim her türlü uygulamayı yükleyebilirim, telefon benim çünkü. Yani burada hack olayı yok.
Lütfen bu konuda bildiğiniz uygulama isimleri varsa söyleyin.
İkisinin de işletim sistemleri Android, versiyon olarak 7 üzeri.
İstediğim her türlü uygulamayı yükleyebilirim, telefon benim çünkü. Yani burada hack olayı yok.
Lütfen bu konuda bildiğiniz uygulama isimleri varsa söyleyin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefon çok sıkıntı yapabileceklerimiz az oluyor kimisi root ediyo ama böylece servis dışı olması sorun
Aslında doğru programı bulabilsem olay çözülecek de, bulamıyorum işte. Telefonların ikisi de benim, istediğim her türlü programı kurabilirim, iki cihazda da gereken her türlü izini-onayı verebilirim yani. Sıkıntı şu; onay gerekmeden anında birinden diğerinin ekranını kontrol etmek. Root konusunda da sıkıntı olmaz, servis dışı da olmuyor, sadece yeni alınmış cihazların garantisi devre dışı kalıyor, İMEİ kapanma durumu vs yok yani.
team wiever diye bir uygulama var nasıl kullanacağını öğrenirsen yaparsın 2 uygulama indirmen gerekiyor bir uygulamada cihazın kodu diğerindede kodu yazacağın uygulama var iki telefonada iki uygulamayı indir iyi anlamatamadım tam youtubeden bakarsın
Çaban için teşekkür ediyorum, mesajımı tam okumadın galiba, Teamviewer'ı denediğimi söylemiştim zaten Teamviewer her bağlantıda diğer cihazdan onay istiyor, Anydesk de aynı şekilde, başka bildiğiniz onay istemeyen program yok mu?
Başka güvenlik kamerasi yok mu
Var bi tane cctv, ama onu uzaktan izlemek için kayıt cihazı vs lazım, baya masraflı o zaten.
Daha neler
Neden böyle dediniz, anlayamadım.
Olmaz
Neden böyle dediniz, anlayamadım.
AnyDesk denemelisin
Denedim, o da onay istiyor.