İşte Xiaomi'nin 2ci Amiral Gemisi: Mi Note 10! Samsung ve iPhone ağlayacak gibi sanki? ;)?

Hepinize merhaba arkadaşlar! Bugün sizlere daha 1 saat önce haberleri cayır cayır gezmeye başlayan ve konusunda son nokta konulan, Xiaomi'nin Alpha'sından sonra gelen iddali arkadaşa yani, Mi Note 10/Note 10 Pro'yu sizlere tanıtacağım.

Samsung ile iPhone'a kafa tutan 108 Megapixel başta olmak üzere,
Ikinci 20 - üçüncü 5 - dördüncü 15 ve beşinci 2 MP ile 5 kamerası ve 32 Megapixel selfie kamerası var.

Boyu: 157.8 cm, Eni: 77.2 mm, Kalinlık: 9.7, 5G: Var,
Ağırlık: 208 gram (kalınlığı ve ağırlığı pilden kaynaklı)

6.5 inçlik 1080x2340 FHD+ çözünürlükte kocaman bir ekranı var ki bunu 5260 mAh pil sırtlanıyor ve denilene göre neredeyse iki günü az kullanımla çikarabiliyor. Yoğun kullanımla ilgili bilgi yok.

Arkadaşa:
* Chipset: Snapdragon 730G
* Ana işlemcisi: Dual-core 2.2 Ghz Kyro
* Yardımcı işletimcisi: Hexa-core 1.8 Ghz Kyro
* Ve Adreno 618 eşlik ediyor.

Ve, 6 ile 8 GB RAM ve 128 ile 256 GB ROM gibi bize iki seçenek sunuluyor. (Hafıza desteği YİNE yok.)
Kaynaklardan bilindiği üzere,
6GB RAM -128GB ROM: 599 dolar ama
8GB RAM - 256GB ROM ne kadar onu bulamadım. 😅

Inşallah tanıtımı beğenmişsinizdir, eğer daha çok bilgi isterseniz, Epey'den bakabilirsiniz. Sınırlı karakter sayısı var diye böyle kısa geçtim. Beğendiyseniz yorumlarınızı ve soruma beğenilerinizi eksik etmeyin. :)

Şunu da söylemek istiyorum: Samsung 2019 sonlarında ve Şubat ya da Mart'a kadar ağlayacak bence. 😉 Siz ne düşünüyorsunuz, aşağıya yazın.
İşte Xiaominin 2ci Amiral Gemisi: Mi Note 10! Samsung ve iPhone ağlayacak gibi sanki? ;)?
Güncellemeler
+1 yıl
İşte Xiaomi'nin 2ci Amiral Gemisi: Mi Note 10! Samsung ve iPhone ağlayacak gibi sanki? ;)?