“Tüm fotoğraflarınızın ve mesajlarınızın bir gün herkese açık bir şekilde paylaşılmasını istemiyorsanız WhatsApp’ı silin.” Bu çarpıcı sözler, Rusya merkezli anlık mesajlaşma platformu Telegram’ın kurucusu Pavel Durov’a ait. Dünya çapında 200 milyon aylık aktif kullanıcıya sahip olan platform, WhatsApp'ın 1,6 milyarlık devasa kullanıcı tabanı yanında oldukça mütevazi kalıyor. Elbette bu sayılar, Telegram’ın WhatsApp’a sağlam bir alternatif olmasını engellemiyor. Durov’un WhatsApp’ın güvenli olmadığı yönündeki açıklamaları ise ilk değil.#Ƙɑrժҽlҽղ
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Kim ne yapacak benim sümüklü fotograf ve mesajlarimi. Cok kiymetli veya ozel veri paylasimlari yapanlarin problemi. Whatsapp grubunda sirket veya ulke sırlarini paylasmasinlar o zaman.
WhatsApp tüm mesajları, fotoğrafları insanların gözü önünde dağıtırsa eğer ortalık ahiret gününde gibi nude atanların yüzü kara, turuncu kalemle iddia kuponu dolduranlar şanslı olacak jsjsjk
Sadece o mu, uygulamaların hiçbiri güvenli değil ki.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Maalesef kullanıyorum. Lakin gel gelelim en az 4 yıldır Telegram'ın ağır bağımlısıyım. WhatsApp'ı sadece zorunluluktan kullanırken Telegram benim günümün çok önemli bir kısmında, benim kimliğim gibi.
En İyi Cevaplar