Küçük güvenli ve kullanımı rahat araçlar olmalı. Tabiki kadınlarda iyi araba kullanabilir ama genelde erkek kadar alakadar olmadıkları için biraz amatör kalıyorlar o yüzden küçük güvenli rahat sürülecek araçlar kadınlar için ideal bence.
Erkek arabası kadın arabası diye ayrım yapmak bile kötü. Görüşlere bakıyorum da ne hale gelmişiz. Yok şu marka arabanın içinde erkek görmeye dayanamıyorum falan... Bakmayın o zaman o tarafa. Kimse insanların düşüncelerine göre araba markası almak ve kullanmak zorunda değil ve şu ekonomik durumda araba almak hatta alabilmek bile lüks haline geldi. Bırakın isteyen istediği marka arabayı kullansın. Bunun kadın erkek ayrımı olmamalı.
Valla kadın arabası diye bir saçmalığa inanmıyorum. Kadına mercedes de yakışır fiat da herhangi bir markanın son model bir arabası da. Kısa kasa demek kadını aşağılamak dan başka bişi değil. Kadın süremez kadın parkedemeze getiriyorlar resmen. Valla ben kadına güzel olan her arabayı yakıştırıyorum. Kaza yapan kadın varsa bir o kadar da çok erkek var, görüyoruz sokaklarda erkeklerin direksyonda nasıl davrandıklarını.
asla pembe değil. seri, sağlam ve güvenilir olanıdır. minik olması manevra açısından iyidir, trafikte tacizi önlemek için büyük olanı tercih edilebilir, çok da bir şey fark etmiyor büyükle küçük olanın kullanımı arasında.
En İyi Cevaplar