Acaba Dyson hangi ülkenin, yani Dyson menşei neresidir? Ülkesinde üretilip bize öyle mi geliyor yoksa burada birleştirilmesi mi yapılıyor? Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.Dyson
Dyson hangi ülkenindir bilen var mı, Dyson'ın menşei neresi?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 316 cevap paylaştı.
"Dyson hangi ülkenin?" diye merak edenler için kısa bilgiler vermek istiyorum;
Dyson
- Dyson, İngiliz endüstriyel tasarımcı Sir James Dyson tarafından 1993 yılında kurulan bir İngiliz teknoloji şirketidir. Dolayısıyla Dyson menşei Birleşik Krallık'tır.
- Dyson tarafından; sizin de bildiğiniz gibi kablolu ve kablosuz elektrikli süpürgeler, el kurutma makineleri, pervanesiz fanlar ve ısıtıcılar üretilmektedir.
- Dyson'ı Dyson yapan siklonik ayırma yani girdap şeklindeki ayırma prensibini toz torbasız elektrikli süpürgelere entegre ederek temizliği daha güçlü hale getiren de James Dyson'dır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
amerika olabilir bence wc lerde ki el kurutmaları da şahane gerçekten avm lerde var ya
Dyson ingiltere menşei bir firma bu firmada çoğu ulusal firmalar gibi iş gücünün ucuz olduğu ülkelerde üretim yapıyor. Son dönemde bir değişiklik olmadıysa en son Malezya'da bu ürünün fabrikası vardı. Üretim yeri Malezya diye biliyorum.
En İyi Cevaplar