Kullanıcılar tek WhatsApp hesabının birden fazla cihazda kullanılmasını istiyordu ve bu konuda geliştiriciler bir takım adımlar atmıştı. Şimdi bu özellik üzerinde çalışılmaya başlandığı hakkında haberler ortaya çıktı. 
telefon kullanan erkek kadın

Telefonda iki farklı WhatsApp kullanmak mümkün lakin aynı hesaba iki kişinin kullanması mümkün değil. Güvenlik açıkları olacaktır. Bunu göze alamazlar.
Eşime mesaj atmak istediğimde ne yapacağım? Saçmalık.
Ortak hesap olayına en başından karşıyım zaten.
Ya kişinin özeli diye bir şey vardır. Benim başkalarıyla konuştuklarım ne diye onu ilgilendirsin ki? İstemezdim. Gereksiz.
Artık insanların ilişkilerde özel alanı diye bir şey kalmıcam mükemmel olmuş daha çok boşanma daha çok ayrı aile çocuğu
Cevap
14Cevap
Telefon kullanan erkek kadin nedir ya 😂🤣 Bence bu kadar da supheci olmamak gerekiyor, bunyeye zarar 🤣😂
Sekreterim olabilir. Ne de olsa o 2. iş telefonunu bilemez söfsöjfd
Eşimin işim ile ilgili baş ağrıtan şeyleri okumasını istemezdim. Onun kafası hep rahat olsun diye.
Yine sen. Yine düşünceli sen..
Ne yapayım ben buyum. Allah bana böyle bir kalp ve düşünce vermiş. Sabit kılsın inşallah. ☺️
İnşallah
Benim için sorun olmaz hatta eğlenceli olabilir : )
Kullanmazdım neden özel mesajlaşmalarımı görsün ailemle , arkadaşlarımla vs.
Herkesin özel hayatı var. Mesajlarımı okumasını istememem bişey sakladığımdan değildir
Ben kullanmam cnk arkdslarimla vs bir suru konu konsyoruz esimin onlari okumasina ne gerek var.
Bir uygulama vardı her hesbı aynı anda kulana biliyordu , elbette eşimle kulanırdım..😂
Son gorulmeyi kapatiyonuz daha boktan sey cikariyosunuz ayriliklar cogalacakkkkk
Eşim benimkine bakar da ben bakmazdım kızsal şeylerde konuşuyorlar çünkü olmaz
Şaka mı bu hiç bir kadın bunu istemez aklınızdan bile gecirmeyin. Hiç derken abartı oldu bazıları çok farklı ve özeldir
Çok saçma ya biri bir şeyi yapmak isterse her türlü yapar hiçbir şey engel olamaz bence
Parallel space uygulaması sayesinde bir hesaba 2 farklı telefondan giriş yapılıyor.
Cıks eşimle aynı hesabı kullanmam saçmalık
İçim rahat olur bu konu da ✂️
Zor bir soru bilemiyorum 💫
Zaten kullanılıyor indir parallel space
Güvenmiyosam neden eş rütbesini vereyim.
Ben kullanmıyorum zaten
Zaten kullanabiliyorsun
Zaten varki
Kullanırdım
ben istemem
Benim için sorun olmaz yani
Tabikide
Kullanmam
İstemezdim
Herkes patlar
Ne gerek var
Kullanmazdım