Kızlar genelde erkekler musallat olur vs diye korkuyor sanırım. Birisi bana musallat olsa numaramı değiştiririm olur biter :D Fazla kasmaya gerek yok yani
Bana birisi dadansa ve numaramı değiştirmek zorunda kalsam değiştirir sapık vardı o yüzden dedim. Yani bu çok zor veya üstünde durulacak bir şey degil😂 istersen ver telefon numaranı durumu simule edelim 😂
Ben numara verme olaylarını normal karşılıyorum aslında ama toplum böyle düşünmüyor.😂 Numarasını değiştiren bir kadın olunca altında başka nedenler arıyorlar bizzat şahit oldum öyle bir duruma 😇 kadına bakış her zaman farklı oluyor. İnsanlar etiketlemeyi seviyorlar 😇
Ben buranın mesaj sistemini sevmiyorum ve konuştuğum kişilerle arkadaş olmuşsak arada bir bağ olmuşsa wp veya telefon konuşması ile iletisim kuruyoruz bu gayet normal bir şey. Toplumun bagnaz yapısını eşekler kovalasin😊😊
Peki insanların telefon numarası verirken çekinmelerinin nedeni ne? Tabiki herkese dağıtılmamalı numara. Ama aşırı duyarlılık sergilendiğini düşünüyor musun bu konuda? 😄
Çünkü toplumumuz buna hazır değil.😂 Bir ara fotoğrafçılara eleman lazım olursa arayın diye numara bırakmıştım arkadaşım "Neden herkese veriyorsun numaranı?" Demişti. İnsanlar yanlış bir düşünce içine giriyorlar. Numaranı versen bir türlü vermesen bir türlü yani😂
Birçok konuda saçma sapan duyarlılık sergiliyoruz. İnsanlar etiketlemeye bayılıyorlar. Bana kalsa zerre umursamam kimin ne düşündüğünü. Ama annem aşırı takıntılı bir kadın. En ufak bir söz söylese biri günlerce uyku uyumaz. Çok takar kafaya. Neyse uzatmayayım ben 😂😂
Ne gerek var ki, amaç iletişim ise zaten bir sürü alternatif var, telefon numarasını vermek gereksiz bir durum. Ayrıca zaten sanalda tanışılan kimselerle çok da iletişimde olmaya da gerek yok çünkü sanalda ki insanların çoğunluğu oldukları değil de olmak istedikleri kişilerdir, o nedenle çok bulaşmamak en iyisi.
Farklı amaçlar için kullanılabilir, sıkıntı yaratılacak durumlar oluşturulabilir, normal şartlarda en fazla engellenir geçilir o kişiler ama insanlar intikam adı altında çeşitli aksiyonlara giriyorlar o nedenle baştan koz vermiyor olabilirler. Ya da sadece benim gibi gereksiz buluyorlardır.
Ülkede ruh hastası çok güven olmaz diyorsun yani? 🤔 Peki numaranı verdin diye başına bir şey gelme olasılığı nedir sence? Ben bu konuda kimin ne düşündüğü merak ediyorum. 😄
Düşün ki burdan birine numaranı verdin adam da uyusturucu kacakciligi yapıyor kerhane işletiyor poliste bunun numarasini takibe almış senle konuştu seninde ifaden alinacak falan filan sana bisey olur mu Hayır ama canın sıkılır Ya da baska bir senaryo dusunelim adam cok iyi cokta güzel anlasiyorsunuz ama sen bir sure sonra istemiyorsun konusmak eee bu ruh hastasi cikiyor seni rahatsiz ediyor yine canin sıkılacak iyisi mi gerek yok
izle iste gercek onlar Bak cocuk 23 yasinda bir kızla tanisiyr internetten numarasini ariyor kızda 18 yaşlarında izmirde yaşıyor cocuk sen kalk izmire gel kız diyor ki ben seninle gorusmek istemiyorum cocuk sen git cesmede bir ormanda kendini as ee kız teee muge anlilara çıktı gördün mu oluyor insanlar bir acaip oldular her sey olabilir en iyisi vermemek
Peki sence bir süresi var mı? Yeni tanıştığın birine numara vermek normal midir sana göre? 😇 İnsanların bu konudaki düşüncesini merak ettiğim için soruyorum😇
O şekilde değil tabi mesela tanışırsın 1 hafta geçer sonrasında güvenirsen verirsin bu yani hemen vermek yanlış tanımıyorsun ki onu bş kere neden veresin
insanlari dinlediginde. sureklilik istiyolar. surekli hayatlarinda gormek istiyolar. cunku guvencek insan bulmak zor. numara olunca da birakmiyolar zirt pirt ariyolar
En İyi Cevaplar