Ping nasıl düşürülür, nasıl sabitlenir?

Arkadaşlar merhaba benım yıllardır başıma dert olan bir ping sorunum var internetim D-smart Modem Vodafone. Şöyle ki bir oyun diyelim online atıyorum csgo ilk dakkalarda ping 35 iken 5 10 dakika sonra ping 1000lere kadar çıkıyor sonra 500den aşşaya inmiyor. Bu sorunla ilgili d-smartı aradım onlarda bunu ancak bilgisayar uzmanları çözebilir bizlik birşey olmadıgını söylediler. İnternetten Araştırdım lag sorunlarını cmd üzerinden ne komut varsa yaptım bilgisayarda hangi ayarlar varsa hepsini tek tek yaptım olmadı programlar indirdim adları: wtfast , battaleping vb vb. ama hiçbiri bir işe yaramadı. internete kimsenın erişimi yok benden başka şifre degiştir falanda demeyin emin olun herşeyi yaptım ama halen düzelmiyor en son modem uzaktır belki ondan yapıyor dedim modem önceden yan odadaydı kendi odama çektim ama yine aynı. son çaremde modem degiştirmek yarın turkcell süperonline modem alıcam artık oda olmazsa napıcamı bilmiyorum. önerileriniz varsa buyrun ama bilgisayar üzerinden şunu yap bunu yap demeyin emin olun herşeyi yaptım. teşekkürler
Ping nasıl düşürülür, nasıl sabitlenir?