Selamlar efenim, nasılsınız? Şöyle güzel güzel fikirlerinize ihtiyacım var.
iPhone 11'in 128 Gb Türkiye fiyatı vergilerle birlikte 7.200 TL ile 9.500 TL arası satılan yere göre değişiyor. İlk fiyat tahminleri daha yüksek beklenirken, bu fiyatlarda satılması bana değişik geldi. iPhone 11 ABD fiyatı ise 749 dolar civarlarında..
Daha hızlı telefon çipi, odaklayabilen üçüncü kamerası, parlaklık ve daha uzun pil ömrü gibi artıları var. Eksileri olarak da, eskiye nazaran iPhone modellerinde alıştığımız 3D Touch ve kablosuz şarj yok, gövdesi daha kalın ve fiyatı da epey pahalı..
Sizce iPhone 11 Türkiye fiyatlarıyla alınır mı? Türkiye'de iPhone 11 almak yerine sırf telefonu daha ucuz almak adına ABD'ye gidilir mi? Bu fiyatlara telefon almaya nasıl bakıyorsunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı.
Amerika'dan getirterek olabilir ama buradan asla iPhone 11 alınmaz. Çünkü her sene model çıkartıyor Apple ve ortalama altı ay sonra ikinci modele düşecek. Bir de üç aşağı beş yukarı hepsi aynı özelliklere sahip oluyor; o nedenle düşünmem almayı. iPhone 7 en güzeltelefondu. Hem çok iyi özellikleri olan hem de orta fiyat bir telefon bugün için.
Hele iPhone 11 Pro fiyatı aman Allahım! Türkiye'de telefon almak için ceo olmak gerekir.
ben aldım ama Amerika dan almak daha iyi tabi ki daha ucuza almış oluyorsun sipariş falan derken de zaman geçiyor ama bence eksileri artılarından daha az fotoğraf kalitesi harika
Amerikada alıp orada kullanmak daha mantıklı geliyor. Burada kullanılmaz. Fiyatı düşük olarak çıkarsalar bile bizde vergi eklenince 2 tane iphone parasına geliyor
Buna para veren enayidir çğnkü devlet bu kadar vergi almayı hak etmiyor. Elin amerikalısı 750 TL alırken sen 10-12 katı fazlasına enayi gibi alıyorsun. Keriz miyim devlete ben yemedim al sen ye diyeceğim
En İyi Cevaplar