Merhaba bir süredir Dolap uygulamasını kullanıyorum. Satiş da yaptım fakat çok az takipçim olduğu için çok az satış yapabiliyorum. Dolapta takipçi nasıl kasabilirim? Dolap takipçi hilesi ya da uygulaması var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Günümüzde özellikle artan hayat standartları ile beraber bir çok insanın gereksiz veya fazla eşyası olmuş ve bunların da değerlendirileceği platformların gereksinimleri oldukça artmıştır. Son dönemde ise özellikle elbise ve çanta gibi ürünlerin ikinci el olarak satılabildiği güzel platformlardan biri olan Dolap uygulaması pek çok kişi tarafından kullanılıyor ve özellikle kullanıcılarının büyük bir kısmını kadınlar oluşturuyor.
Çantadan, elbiseye, eşya dan ayakkabıya kadar oldukça geniş bir yelpazede ikinci el ürün satmanızı ve almanızı sağlayan Dolapta özellikle takipçisi yüksek bir hesap olmanın ise çok fazla avantajı bulunmakta.Dolap Takipçi Hilesi Var Mı?

dolap uygulaması takipçi hilesi Öncelikle söylemek gerekiyor ki, dolap uygulaması aktif bir platform olduğundan hileli bir takipçi arttırma yöntemi yok ve olması durumunda dahi platform hemen bunu engelleyip hesabınızı banlayabilir. Bu yüzden de daha doğal yöntemlerle takipçi kazanmanız gerekiyor.
Dolapta Nasıl Takipçi Kazanılır?

dolap uygulamasında nasıl takipçi kazanılır? - En bilinen yöntemlerinden birisi dürüst bir satıcı olmanız.
- Sürekli ürünler ekleyip güzel fotoğrafları süsleyin, ilgi çeksin.
- Karşılıklı takip edin. Siz birilerini takip edin, onlardan da sizi takip etmesini isteyin.
- Ürün fotoğraflarınızda açıklamaya takiple alakalı hashtag ekleyin. Mesela #takip
Eğer profiliniz düzgün ve güzel fotoğraflarla olursa, dürüst bir satıcı olursanız kolayca takipçi kazanabilirsiniz.
Dolap Takipçi Kasma Sonrası Takipçilerimi Nasıl Tutabilirim?

Dolap uygulamasında ürün eklemekle beraber başkalarını takip ederseniz karşılıklı bir takip ağı kuracaksınız. Bu yöntem biraz geç ve yavaş takipçi kazanmanıza sebep olurken var olan takipçilerinizi de bu yöntem sayesinde elinizde tutabilirsiniz. Başka sayfalarda veya kendi sosyal medya hesaplarınızdan Dolap hesabınızın reklamını yapmanız da yine takipçi sayınızı arttırır ve tutar. Ayrıca düzenli paylaşımlar yapmanızda takip edenleri profilinizde tutar.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar öncelikle bilmeyenler için dolap 2. el veya sıfır eşyalarınızı satabileceğiniz bir alışveriş uygulaması.
Şimdi nasıl satış artırırım sorusuna gelelim öncelikle insanları hesabınıza güven duyması için;
1) Hesabınızın belli bir süre önce açılması sizin için artı bir durum olur.
2) Yüksek takipçiye sahip olmak bu en önemlisi diyebiliriz çünkü müşterileriniz sayfanıza ilk girdiğinde sizi kaç kişi takip ediyor diye bakıyor.(Takipçinizi nasıl arttıracağınızı aşağıda anlattım.)
3) Ne kadar satış yaptığınız uygulamada yaptığınız satışlar tutuluyor örneğin 100 satış yaptı gibi bu ne kadar yüksek olursa o kadar iyi fakat kardeşim biz zaten satış yapamıyoruz ondan bu konuyu okuyoruz diyorsunuz haklısınız bunu arttırmanın yolu yukarıdaki maddelerde kendinizi yeterli görüyorsanız ilk etapta satacağınız ürünleri kar marjı düşük veya hiç kar almadan satmanızı tavsiye ederim daha sonra kar alacağınız durumlar gelecek. İnsanlar bir şey satın alırken daha çok satış yaptığınız için sizi tercih edeceklerdir.
4) Yorumlara hızlı dönüş ve müşterilerle diyalog.
4) Zamanında ve düzgün kargolama çağımızın belki de en önemli durumlarından birisi bir şey satın alırken onun hemen elimize ulaşmasını isteriz bu durum da sizden bir şey satın alın müşterinizde ürünün hemen eline ulaşmasını isteyecektir bu yüzden zamanında kargoya vermek çok önemli ayrıca kargonuzun özenli ve düzgün kargolanmış olması size güzel geri dönüşler verecektir.
5) Değerlendirme alma bu madde sizin sayfanızın ilk tercih olmasını sağlar. Yukarıda bahsettiğim kargoya verme durumu ürünün alıcıya sağlam ve zamanın da ulaşması müşterileriniz ile diyaloğunuz sonucunda insanların size yüksek puanlı değerlendirme yapması sağlamalıyız. Ürünü eline ulaşan müsterinizden 5 yıldız rica etmeyi unutmayın çünkü çoğu kişi bunu unutuyor ve değerlendirme yapmıyor.
Şimdi ürünlerimi insanlara nasıl ulaştıracağım sorusuna gelelim;
Dolap uygulamasının bildiğim belirli bir algoritması yok bu durumda biraz tecrübe birazda deneme yanılma ile mutlu sona ulaştığım taktiği sizler ile paylaşayım
Dolap beğeni ve yorum sayısı yüksek ürünleri ana sayfaya çıkarıyor bu yüzden bizimde ürünlerimizin beğeni ve yorumlarını arttırmalıyız. İkinci olarak da aynı ürünü 2-3 veya daha fazla kez yüklemek bizi ana sayfaya çıakracak ev daha fazla insana ulaştıracaktır bu konuda hiç hesabım spamdan dolayı kapanmadı fakat yine de abartmamak lazım aynı gün değil de sonraki gün yine aynı ürünü ekleyin beğeni ve yorum kasın etkileşiminizi arttırın peki nasıl? (aşağıda anlattım.)
Şuana kadar sizlere sayfanızın güvenilirliğini artırma ve ürünlerinizin ana sayfaya çıkmasını nasıl sağlarsınız onu anlattım peki ben takipçi, beğeni ve yorum sayımı nasıl arttıracağım
Takipçi sayısı arttırma bunun gördüğüm 2 seçeneği var;
1) Takibe takip gruplara girmek
2) Takipçi satın almak
seçenek zor ve yorucu gruplara sayfanızın linkini atmanız sizi takip, beğeni ve yorum yapanlara geri takip, beğeni ve yorum yapmanız lazım. Peki bu gruplar ne derseniz telegram da çok fazla bu tarz grup var direkt arama yerine dolap yazarsanız karşınıza çıkar.
seçenek daha kolay belli ücretler karşılığında takipçi beğeni ve yorum alabilirsiniz.(Bu konuda yardımcı olabilirim telegramdan yazmanız yeterli aşağı link bırakacağım)
peki ben hangisini tercih ediyorum açıkcası ben ikisini de kullanıyorum bunun size de ikisini kullanmanızı tavsiye ederim sebebi ise 1. seçenek bazen yorucu oluyor ama iyi bir etkileşim alıyor ve hesabınız öne çıkıyor. 2. seçenek ile daha fazla takipçi beğeni ve yoruma ulaşabildiğiniz için insanların size olan güveni artıyor ve bunun sonucunda satışlarınız artıyor.
telegram adresim dolap için her türlü etkileşimi saglıyorum yazmanız yeterli.202 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben etkileşim için yazmıştım
+1 yılBirincisi sürekli ürün yüklersen ve fotoğrafları güzel çekersen ilgi çeker ve takip ederler.
İkincisi başkalarını takip et ✩36 Yorumla- +1 yıl
Denedim olmuyor 140 kişiyi takip ettim 1 kişi geri takip yapmadı üründe koyuyorum ama pek ise yaramıyor galiba
- +1 yıl
Uzun zamanda olur bunlar, anında dönmemeleri normal.
Bir de dolap yerine Gardrops kullanmanı tavsiye ederim - +1 yıl
Gardorps da kullaniyorum fakat orada takipçim olmasına rağmen bir türlü satış yapamadim
- +1 yıl
@Dilannarass34 karşılıklı takip
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce parayı mi alıyorsun yoksa eşyayı mi gönderiyorsn
13 Yorumla- +1 yıl
Aynı anda oluyor ama para hesabıma karşı taraf alınca geciyor
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
15Cevap
Merhaba… En önemlileri yazıyorum:
1-Ürün fotoğrafları belirgin ve net olmalı, ilk fotoğraf uzaktan olmalı ki bütünü görülebilsin. Ayrıca etiketi mutlaka fotoğraflara ekleyin.
2-Ürün paylaşımlarını akşam 8-9 gibi yaparsanız insanlar daha çok görür. Çünkü genellikle o saatlerde uygun olurlar.
3- Makul ve mantıklı fiyatlar belirleyin. Kampanya yapın. İnsanlara kazıklandıkları algısı oluşturmayın.
4- Bir ürünün fiyatını mesela 70 TL yerine 69 TL yazın insanlarda daha ucuz algısı oluştursun.
5-Paylaştığınız ürünlerinize mutlaka #dolap şeklinde dikkat çekecek etiketler koyun.
6-Paylaştığınız ürünün internette güncel fiyatının varsa görselini koyun. Ki ne kadar uyguna sattığınızı görsünler.
7- Ürünler hakkında gelen yorumlara mutlaka en kısa sürede dönüş yapın. Güzel ve kibar bir dille konuşun. Ki insanlar ne kadar ilgili bir satıcı olduğunuzu görsünler.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar :) Ben de kaldığım yerden yeniden başladım. Başka fikirler gelirse güncellerim. Dolap kullanıcı adım: @cugurr takiplere dönüş yaparım. Karşılıklı birbirimizi öneririz. Hepinizi beklerim. Sağlıcakla kalın…164 Yorumla- +1 yıl
- 10 ay
Takibe aldım sizde alırsınız bol kazançlar diliyorum 💕
@butikozmetik44
Merhabalar arama butonuna #takip yazarak fotoğraf altlarında takibe takip yapıyorum diyen kullanıcıları takip edebilirsiniz. Benim ismim @poyrazcanta takip edebilirsiniz gördüklerime hep dönüş yapıyorum. Ve birilerinin sizi önermesi için gerekli şartları sorun bazen ürün almanızı bazen karşılıklı önermeyi ya da takipçisi belli bir sayıya ulaşani talep edebilirler ama kolayı da var takipçisi çok olan biri eğer ürün alanları oneriyorum derse en ucuz ürünü satın sizi önerir ve güzel takipçi gelir.
22 Yorumla- 10 ay
Takibe aldım sizde alırsınız
Bol kazançlar diliyorum 🌸
@butikozmetik44
+1 yılBende bir süredir dolap uygulaması kullanıyorum ıkı ay oldu ancak öneriler ve takıplerde belırlı Bır takıpcı sayısına ulastm ancak örnegn 4000takipçim olduktan sonra cok fazla takıp ve onerım olmasına ragmen durdu hc Bır seklde artmıyor herseyı ypmama ragmen belirli bir satısamı ulaşlması gerekıyor uygulamamı engelliyor takıp gelmesini bilmiyorum bilen varsa yardmcı olablr mi?
02 Yorumla
+1 yılbenim kullanıcı adımda @bayanmidosi takip ederseniz sevinirim
24 Yorumla- 1 yıl
- 10 ay
@butikozmetik44 - 10 ay
@Melodi4444 çok teşekkürler bende takibe aldım bende size bol satışlar bol kazançlar diliyorum
+1 yıleskiden köpekler insanlara bekçilik edermiş şimdi de insanlar köpeklerin başında köle
00 Yorumla
+1 yılMerhaba dolap uygulamasına yeni başladım @arihomedecor. Takip ederseniz sevinirim.
10 Yorumla
+1 yılmerhaba.. sabırla ürün yüklemeli.. fiyatlar uygun olmalı.. satışlardan olumlu yorum almak çok önemli.. ben gelin buketi yapıyorum ve satış memnuniyetim çok fazla.. "güvenilir satıcı" etiketi verdi dolap.. Takibe takip "arzuark2010"
22 Yorumla- +1 yıl
@bayanmidosi takip ederseniz sevinirim
Merhaba benide dolapta takip edin bende aninda geri dönüs yapayım kullanici adım 61seyma61
31 Yorumla- +1 yıl
Takibe aldım geri takip edersiniz?
Merhabalar dolap kullanıcı adım ozgeeeats karşılı takip yapıyorum yeni açtım destek olursanız sevinirim 🙏🏼
42 Yorumla
1 yılMerhaba ben de dolapta yeniyim. Kendi tasarımım el yapımı kolyeler satmaya çalışıyorum. Takibe takip yapabiliriz. Kullanıcı adım @gizemvurgunn arkadaşlar. 🌸
00 YorumlaMerhaba, ben de dolap uygulamasında yeniyim. Karşılıklı olarak takipleşmeyi isterim, takip edip dolabımın büyümesine katkıda bulunursanız çok sevinirim :) @ecemcan94
21 Yorumla- 10 ay
Takibe aldım siz alır mısınız 🌸
@butikozmetik44
Merhaba. Bende dolap uygulamasını yeni açtım. Karşılıklı takipleşmeyi çok isterim.
Dolap hesabım: @ebrussdolapp
😊😊 Güzel temiz ürünlerim var😊40 Yorumlamerhaba bende dolap uygulamasında yenıyım bır cok arkadası takıbe aldım benıde takıp edermısınız her takıbe karsılık verecegım söz @ynskvlc şimdiden tesekkurler.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba bende bir süredir kullanıyorum fakat hiç takipçim artmıyor burda yazan kullanıcı adlarını takibe aldım bende bırakayım takip ederseniz sevinirim:)) @ilydg
21 Yorumla- 10 ay
Takibe aldım sizde alırsınız
Bol kazançlar diliyorum 💕
@butikozmetik44
+1 yılMerhaba güvenli ve kaliteli alışveriş için DOLAP ve GARDROP uygulamasından @selmaacar08 ve @bulisamoda adreslerini takip edebilirsiniz. Harika ürünler bulunuyor.
03 Yorumla- 10 ay
@butikozmetik44 - 10 ay
@butikozmetik
Bende satış yaptığım halde takipçim artmıyor beni de takip edin lütfen geri dönüş yapılacaktır @franklinia2024 çok güzel fincanlarım var
00 YorumlaDolap da Outlet ve sıfır küçük ev aletleri ve elektronik ürünler satıyorum @hdmteknoloji Karşılıklı takipleşebiliriz :)
00 Yorumla
+1 yılBende satış yaptığım halde takipçim artmıyor beni de takip edin lütfen 🙏 geri dönüş yapılacaktır @selmaasn
40 YorumlaMerhaba bende dolapta yeniyim karşılıklı takip ve öneri yapabiliriz dolabımda marka ürünlerim uygun fiyatlıdır kullanıcı adım milames
40 YorumlaMerhaba dolapta Takibe takip yapıyorum kesinlikle boş yok value35 beklerim. çok fazla takipçim yok ama önermeye de önerme yaparım🥰🥰🥰
01 Yorumla
+1 yılMerhaba beni de dolap uygulamasında takip ederseniz sevinirim @didemindolabi31 . Sıfır, az kullanılmış, etamin ürünler satıyorum
00 Yorumla
+1 yılBende yeni açtım edeni hemen ederim yazayım ismim
mervehanimindolabi
Burada yazanlara da bakacağım şimdi00 YorumlaMerhaba 👋🏻Bende takibe takip yapıyorum dolap hesabım @fatmanlion
10 YorumlaMerhabalar, anında takibe dönüş yapıyorum. @LuneCraft
00 YorumlaBen de yeniyim takibe takip yaparım karşılıklı @Byknss
11 Yorumla- 10 ay
@butikozmetik44
+1 yılDolapta henüz yeniyim takip ederseniz sevinirim kullanıcı adım
@Hayalimmdolap01 Yorumla- 10 ay
@butikozmetik44
+1 yılBenide takip edebilirsiniz geri dönüş yapıyorum @nisanursmsek
01 Yorumla- 10 ay
@butikozmetik44
Bilmiyorum bende aynı sorunla karşı karşıyayım takipleselim karşılıklı
00 YorumlaDolap hesabim @Zeytunsss kalici takip uygun fiyatli ürünler sayfama beklerim 💛🧡
01 Yorumla- 10 ay
@Zeytunsss takibe aldım bol kazançlar diliyorum 💕
@butikozmetik44
+1 yılMerhaba. beni de dolapta ve gardropsta takip edermisiniz. çok uygun marka ürünlerim var.@homefashion
00 YorumlaTelegram değiş tokuş yazarsan Dolap takiplesme telegram grup linki çıkıyor ya da sadece tokuş yaz
00 YorumlaMerhabalar bende yağlıboya tablo satıyorum bende takipe takip yapıyorum ressamatolyesi
00 YorumlaBay bayan gümrükten parfümler mevcut
GUMRUKPARFUMERİ00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Dolap kullanıcı adım dasdemirmelek1 uygun ürünler var ve karşılıklı takip öneri yapılır 🌼
00 Yorumla
+1 yılHızlı bir şekilde dolap sayfalarınızı büyütebiliyoruz. Düşünenler yazabilir.
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?
+1 yılKarsilikli oneri yaptirabilirsin sayfalara
04 Yorumla- +1 yıl
Bunu nasıl yaptıricam
- +1 yıl
Ürünlerin altina karsilkli oneri yapalim ki diyeceksin satici kabul ederse arkadaslariniza birbirinizi onermis olacaksiniz
- +1 yıl
Merhaba güvenli ve kaliteli alışveriş için DOLAP ve GARDROP uygulamasından @selmaacar08 ve @bulisamoda adreslerini takip edebilirsiniz. Harika ürünler bulunuyor.
+1 yılDolapta ne sattığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılSen de takip et sana da gelirler o zaman
06 Yorumla- +1 yıl
Denedim 140 kişiyi takip ettim 1 tanesi bile geri donmedi
- +1 yıl
O zaman bir ürünü paylaşırken bir ilan icin un dört foto çekeceğine ayrı ayrı ilen Ver mesela önden cek ver ilan yandan cek ver ilan arkadan Cek ver ilan
- +1 yıl
Hile diye beni uygulamadan atmazlar mi?
- +1 yıl
Her ilanın adini değiştir mesela yeşilli elbise sarı temalı elbise gibi gibi
- +1 yıl
Hmm bunu deniycegim teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim başka sorun olursa mesaj atabilirsin
+1 yılBende aynı sorunu yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yıl
Buradan bulabilirsin00 Yorumla
+1 yılTaktık çok
03 YorumlaMesela?
- +1 yıl
Fotoğraflar kaliteli ve ilgi çekici olmalı
- +1 yıl
Denedim onun haricin de?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanılmış tanga köy 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliremnur3 karşıklı takip ve öneri yapıyorum :)
00 Yorumla
+1 yıl@ecessdolapss
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Dolap uygulamasında takipçi nasıl arttırılır? Dolap takipçi hilesi var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat