+1 yılEski sevgilim diyetisyendi. Onun web sitesini ve arkadaşım Bodrum'da butik otel kurdu onun da web sitesini wix ile yaptım; ''Diyetisyen Ataşehir'' ve ''Bodrum Ucuz Otel'' gibi çok önemli anahtar kelimeler ile yapılan Google arama sonuçlarında ilk 10'da listeleniyor yaptığım bu siteler. Wix ile yapılan sitelerde arama motoru optimizasyonu çok rekabetçi anahtar sözcüklerde dahi çok iyi sonuçlar veriyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Yaptığınız sitelerin hangi sektörde olduğu önemli. Eğer rakiplerinizin yüzlerce kişilik SEO ekipleri yoksa birinci olabilirsiniz. Rakibinizin booking. com veya trivago olduğu "Bodrum ucuz otel" gibi bir anahtar sözcükte birinci sırada olmanız teknik olarak imkansız...
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı platformlar bir yere kadar götürüyor.. Devamında ilerleyemiyorsun. O nedenle çalışacağın platformu araştırmalısın... Ne tür bir site tasarlamak istiyorsun ki..
01 Yorumla
Wordpress Wix'e bin basar. Blog da wordpres den iyisi yok. Özel yazılım da da PHP, git PHP ile site kodla. Wix çöpten ibaret. Wix in phpmyadmini yok bişeyi yok
06 Yorumla- +1 yıl
Bak Amerikada wix ve wordpress 2019 kıyaslamasında bu sitede wix i galip ilan etmişler. O senin çöp dediğin 5 sene önceydi www.webcreate.io/.../
- +1 yıl
Bunu da izlemeni tavsiye ederim https://www.youtube.com/watch?v=wiRxRQDE8J8&t=7s
- +1 yıl
Wix in son hali harika ötesi https://www.youtube.com/watch?v=LeDD5CpS_wk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılBöyle hazır programlar git gide artıyor ve herşeyi yapmak kolaylaşıyor. Ama bununla birlikte neden kodlama eğitiminin de yaygınlaştırılmaya çalışıldığını pek anlamış değilim. Git gide kodlamaya ihtiyaç azalıyor halbuki.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence coder lar 5 sene sonra işsiz kalacak. Tamam onlara hiç ihtiyaç yok değil işinde çok iyi olanlar olacak ileri teknolojide lazım olacaklar yine ama bu sitede var 3-5 dingil :-D sadece web tasarımı amaçlı kodlama öğrenmişler. Geleceğin işsizi bence hepsi. Bir de havalarından geçilmiyo içerik yazarlarını siteci saymıyolar. Oysaki dijital alemde içerik kimdeyse kral odur.
- +1 yıl
Aynen öyle birçok meslek gibi onlar da programlaştırılıp bitiriliyor, hazır hale getiriliyor altyapıları. Peki siz neden uzun süre kod falan öğrendiniz madem durum böyle?
+1 yılBen denedim ama beğenmedim. Profesyonel bir website gibi durmuyor. Ucuz etin yahnisi gibi olmuş anlayacağın.
014 Yorumla- +1 yıl
Sen bir site yap da görelim bakalım nasıl beceriliyormuş
- +1 yıl
wixin reklamını yapmaya gelmiş boş boş bunu insan yerine koyup cvp verende kabahat
- +1 yıl
@e-konomist aynen öyle. Bunun gibi beş para etmezlerin KS’de işi yok. Ben üslubumu bozup onun gibi seviyesiz olmayacam. Wix kadar basit biri işte :)
- +1 yıl
Ego ego ego. Bizim gençlerimizdeki şu ego varya gerçekte gelişmemiş bir ülke olmamızın sebebi. site yapmak için kodlama bilmek zorundasın zihniyeti :-D Yabancı gençler çatır çatır proje üretiyolar kimsenin kodlamayı sorguladığı yok ama bizimkiler saçından paçalarına kadar ego :-D siz oturun oturduğunuz yerde zaten dünyayla yarışacak kapasitede insanlar değilsiniz. Bu zihniyetteki gençlik oldukça ülkenin işi zor
- +1 yıl
iki lafından biri argo ve hakaret olan bize ego demiş kendi sanki egonun üstüne çıkmış kocan sana nasıl katlanıyor anlamıyorum muhtemelen çok kılıbık ve karaktersizdir :D
- +1 yıl
yarın cumartesi bebeğim izinde olduğumuz için yatmasakta olur ayrıca altta kaldın yediremedin anlıyorum seni istedigin kadar laf soyleyebilirsin ;)
- +1 yıl
Velev ki işimiz yok, bu da şu devirde hiçbir gencin sorunu değil. Utanması gereken işsiz gençlik değil, gençliği bu duruma sokan siz 50+ yaşlılarsınızdır belki he? Sosyal hayatında hiçbir yetisi olmayan basit ve ezik karakterli insanların böyle platformlarda klavye başından kendini tatmin etmeye çalışmalarına çok üzülüyorum. Sen ve senin gibi çulsuzlar havladıkça sürekli gelişememesinden bahsettiğin bu güzel ülkem bir arpa boyu yol alamaz. Yazık yazık, bir soru sormuşsun adam yerine koyup altına görüş belirtelim dedik şu duruma bak. İnsan insan olmayı öğrenmeden gitmemeli bu dünyadan. Bence sen bırak web sayfalarını da biraz kişisel ve karakter gelişim çalış. Ya da işsiz gençliğe başvur, onlar sana karakter aşılar.
- +1 yıl
Senin zamanınla bu zaman aynı olmadığı için olabilir belki abla.
+1 yılÖyle sitelere ihtiyaç duymuyorum ve beğenmiyorum. Kendim sıfırdan yapmayı tercih ediyorum sürekli.
02 Yorumla
+1 yılShopify ile yapmanı tavsiye ederim. Oldukça kaliteli
00 Yorumla
+1 yılKatılmadığım tek konu güvenlik protokolleri. Onları öğrenip oluşturmak ve güncellemek zaman işi.
00 YorumlaHer amaca uygun cözumler var ancak ben wix tarzı sitelerden memnun degilim. Blog tarzı kullanacaksan isini gorebilir ancak dinamik bir siteyse bunun backend frontend kismi var ki teknik bilgi ister.
017 Yorumla- +1 yıl
wix-pay-backend
The wix-pay-backend module contains functionality for working with payments from backend code.
To process payments on your site, first set up your site to accept payments as described in About Accepting Payments. When setting up your site to accept payments, be sure to select the payment methods you want to offer and set your payment currency.
Typical Payment Lifecycle
The following list outlines the steps taken in a typical payment lifecycle:
A site visitor clicks a button to start the payment process. - +1 yıl
wix nedense ülkemizde bilinmiyor ve çok küçümseniyo. Hala bir resim yazı sürükle yapıştır platformundan ibaret sanıyolar. Biz bir şeyi nedense 15 sene sonra kavrıyoruz :-D wix de dinamik olan her şeyi yapabilirsin backend de var dynamic pages de var hatta javascript kodlarıyla sınırsız her istediğin projeyi üretebiliyosun
- +1 yıl
Bilmedikleri için tercih etmiyolar zaten. Daha geçen gün amerikada wordpress wix kıyaslaması yapıldı bir youtube videosu var. Wix daha ağır basıyo artık. Ama bunu 5 sene önce yapsalardı wix sadecebir çocuk sitesi derdim :-D eskisi gibi değil artık yapamayacağın şey kalmadı çok gelişti ve hızlandı
Asla kullanmayin admin panelinin kopyasini size veriyorlar hepsini değil.
043 Yorumla- +1 yıl
Gelişmeyen bir ülke olamama sebebimiz ülkede senin gibi kalın kafalı gençlerin bol olması. Bir şeye 5 sene önce bakar tu kaka dersiniz ama 5 senede onda neler neler değişmiş ne kadar gelişmiş asla bilemezsiniz. Bu yüzden Amerikalılar bizden gelişmiş. Kendilerini güncellemeyi biliyo adamlar
- +1 yıl
Seninle bir anlaşma yapalım ben sana 9 tane sitem olduğunu hepsine de yıllık ücretini peşin yatırdığımı ıspatlayayım ama bunu yaparsam sen de ben bu sitenin en mal ergeniyim diyeceksin var mısı iddiaya :-D bunu yapacaksan ekran fotosu atıcam ama bütün siteye söz ver ıspatlarsam mal bir ergen olduğunu kabul edeceksin
- +1 yıl
1. Olarak 19 yaşında php, js yazan geleceği parlak bir genç yerine 41 yasinda bir boka yaramayan sürekli saga sola laf atan bir bunagi yakarlar emin ol hitlerin verdiği örneği verecek kadar boktansin ve bunaksin afrikali çocuklardan bahsetmişsin hitlerin yaktığı cocuklari unutupmu yaptin bu yorumu aptal bunak seni o cocuklarda magdurdu afrikali çocuklar kadar ne oldu sözde farkinda bunak seni.
2. Olarak hazırlık okuyorum 29 bin sayisal yaptim istediğim bölüm ilk 5 bindi kimi yaksalar umrunda olmaz ülkenin bir düşün bakalim. - +1 yıl
5 para etmez gençlik var ülkede malesef bu saatte uyanık olduğuna göre sen de o gruba dahilsin. Başarılı bir genç bu saatte ya okuluna gitmek için uyumalı ya da işine gitmek için uyuyo olmalı. Belli sende ne iş var ne okul boş boş babasından harçlık alan gereksiz herifin tekisin
- +1 yıl
İşte senin kafanın asla basamayacağı şey de bu zaten :-D Senin gibiler egoları sayesinde 1 saatlik işi kodlayarak 10 saatte yapar ama akıllılar vaktin önemli olduğunu bilen insanlardır. Başarılı bir site yapmak için kodlama bilmene gerek yok hatta hiçbişey bilmene de gerek yok. Ama sen anlayamazsın kafan basmaz
- +1 yıl
Akıllı bir genç olsaydın yaptığın bir projenin neyle yapıldığının değil ne kadar çok insan tarafından taktir edildiğinin önemli olduğunu anlardın. Ama ülkede senin gibiler sadece ego kasma peşinde neymiş kodlama biliyomuş :-D kodlama biliyosunuz ama kardeşim yaptığınız bir tane başarılı proje yoksa bilsen ne olur bilmesen ne olur? Boş ego kasmaktan başka bir halkta yaradığınız yok
- +1 yıl
Ya iğrenç zekaya bak ne kadar gerizekalisin sen senin yaptığın siteyi arama çubuğundan erisim sağlarım ben. Başarılı bir site yapmak icin kodlamaya gerek yok demişsin o yüzdenmi google çalışanı sayısı milyon? Ve dünyanın en büyük devi google sen varya bu yaşta böyle cahilsen yorum yapma hakkin elinden alinmali sksjsjs midem bulandi bilgisiz bunak seni
- +1 yıl
Kodlama bilir bir proje yaparsın kimse tıklamaz kimse beğenmez başkasına çalşırsın o bildiğin kodlamayı at çöpe. Kodlama bilmezsin ama yaptığın projeyi günde 1 milyon insan ziyaret eder işte başarı budur. Neden sadece bizim gençlerimiz anlayamıyor başarının ne olduğunu? Takmışlar ben şunu öğendim ben bunu biliyorum bende bu diploma var. Ya kardeşim laf var icraat yok hiçbirinizde boş gençliksiniz boşşşşş!
- +1 yıl
Türkiye malesef çağın 15 yıl gerisinden geliyo sen de hala bazı şeylerin önemini anlayamamışsın. Takmışlar kafayı kodlama yazılım :-D yahu kardeşim içini dolduramadıktan sonra boş site mi yapacaksınız herkes kodlamaya takmış Başarılı bir proje için kodlama bilmeye gerek yok diyorum neden bu kadar kalın kafalı gençliğimiz var acaba
Wordpress kullan en sağlamı o
08 YorumlaKendim kodlarım genelde.
02 Yorumla- +1 yıl
Güzel içerikleri olan bir insanın kodlamaya ihtiyacı yoktur ki. Ayrıca wix artık eskisi gibi mide bulandırıcı değil o dediğin şey 5 yıl önce geçerliydi. Artık database connections var, dynamic pages var, backend var, javascript kodlarını bile ekleyebiliyorsun tamamen sınırsız bir alem oldu. Bunun nesi mide bulandırıcı olsun ki?
+1 yılyazılım bilmeyenlerin işi
123 Yorumla- +1 yıl
yiyiosa onlara bulasmadan yaz işte.. bir asp php kullan görelim ;)
- +1 yıl
Amerikalı en kısa yoldan bir işi nasıl hallederim de kazandığım vakit bana kalır derdinde ama bizim mallar bir işi ne kadar uzun sürede yaparım da kendimi daha başarılı insan hissederim diye ego kasma derdinde :-D milletçe gelişemememizin sebebi zaten bu. Bir işi kısa yoldan yaptıran bir uygulama varsa neden uzun yolunu tercih edeyim mal olan mallığına devam etsin benim vaktim kıymetli
- +1 yıl
mal lafından baska birsey okumadım :D anlamadım şimdi facebook twiter vs yüzbinlerce kod yazdıgı için mi malmış :D
- +1 yıl
neden öyle özgün olamıyorsun anlamadım şimdi yemiyor değil mi? şu bir gerçektir zaman çalanların değil gerçek çaba harcayanları takdir eder sen anca mal gibi kendini oyalarsın ;)
- +1 yıl
benim web tasarımla işim olmazki aa eğitimini aldım biliyorum yani ayrıca meşhur her siteye bak hepsi orijinal tasarımdır nerdeyse ;)
- +1 yıl
Başarısız insan kafa yapısı bu. Wix le yapılan site de başarılı olabilir. Ama bizim ülkemizin gençlerinde gereksiz bir ego var. Kolay yapılan şeyden hayır gelmez egosu. Amerikada bir sürü programcı kitleler halinde wix corvid e geçiyo ama bizim mallar ego kasmaya devam :-D boşversene benim sitelerim tırmanışta gerisi sinek vızıltısı
- +1 yıl
seni takmıyorum cevap dahi vermiyorum hala dırdır ediyorsun kim daha egolu?
- +1 yıl
ahaha yeminle zavallısın işin gücün senin fikirlerini kabul etmeyenlere hakaret etmek 🤣
- +1 yıl
ahaha nevrotik ve border line seniii.. bu komikliğini psikllojik rahatsızlıklarına veriyorum ziraa ülkeni çok düşünseydin elin dubaisinde ecnebiyle yaşamazdın 😉
- +1 yıl
müslümanlık bir meziyet mi? türkleri seven bir tane müslüman ülkesi göstersene? sen gelme türkiyeye zaten ayrıca türm platformlarınada girme kaliten düşüyor.. seni isteyen kim arabın ekmeğini yiyen arabın kılıcını sallar.. arabın köpekliğini yapar.. hadi kışt git baska yerde havla 😂
+1 yılharika bir platform tavsiye ederim herkese
00 Yorumla
+1 yılÜye oldum ama beğenmedim ajldksfjl
00 Yorumla
+1 yılBeyenmedım ya
00 Yorumla
+1 yılhiç denemedim
00 Yorumla
+1 yılilkez duydum
00 Yorumla
+1 yılBilgim yok bu konuda
00 Yorumla