memuriyet hayatım bite benim.allahım ölmek istiyorum
MSN'de görüntüler kaydedilir mi?
Kamera görüşmeleri kesinlikle kaydediliyor. Skype Müşteri Temsilcisi ile irtibata geçtim. Kamera görüşmelerimiz kaydediliyor mu diye sordum. Hayır kesinlikle biz KAYDETMİYORUZ dedi. Hacker kamera görüşmelerime IP adresim üzerinden ulaşmış bu nasıl olur? diye sordum. Biz görüntülerinizi kaydetmiyoruz ama acilen IPS ile irtibata geç dedi. Ne kadar inandırıcı bilmiyorum. Benim başıma geldi. Hacker benim IP adresimden geçmişteki kamera görüşmelerime ulaştı. Yani diyeceğim şu;IP adresiniz üzerinden açılan skype hesaplarına ulaşılabiliyor ve kesinlikle kamera görüntüleriniz KAYDEDİLİYOR! kim kaydediyor, nereye kaydediliyor, kaydedilen kamera görüşmeleri ne kadar süre ellerinde tutuluyor bilmiyorum. Kamera görüşmelerini kaydeden programı indirip kurmak da çok zor değil yani karşı tarafın vicdanına kalmış bir şey.
Yazışmaları kayderder ama ISP böyle bir maliyetin altına girmez. Bilgisayarında casus yazılım olabilir...
Ben de casus yazılımdan şüphelendim ama nasıl casus yazılım bilgisayarıma girmiş olabilir? Antivirüs programım var ve sık sık denetim masasından programlarımı kontrol ediyorum. Güvenlik duvarının engellediği programları indirmiyorum. Nasıl casus yazılım olabilir anlamıyorum. Skype müşteri temsilcisi ısrarla görüntüleri kaydetmediğini söylüyor. Görüntülerim kaydedilmiş. Birileri kaydetmiş hem de her şeyi.
Görüntülerimin kaydedildiğinden eminim ama nereye kaydedilmiş kim kaydetmiş merak ediyorum. IP adresim üzerinden açmış olduğum bütün hesaplarıma ulaşmış ordan da görüntülerime ulaşmış.
Bu bahsettiklerin bilgisayarında casus yazılım olduğuna işaret ediyor. Mail ile sana gelen bir dosya veya internetten indirdiğin bir *exe dosyası v. s...
ISP yani servis sağlayıcılar yazışmaları güvenlik nedeniyle kaydedebilir ama videolar için o maliyete katlanmazlar. Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımları tüm virüsleri bulacak diye bir kaide yok. İçin rahat etmezse format atın. Güvenmediğin dosyalara da tıklama...
Haklısın seninle aynı fikirdeyim. Görüntüler kaydedilmiş yapacak bir şey yok artık
İsterse kaydeder.
Bu kadar sıkıntı yapma. Bir şey olmaz. Kaydetmişse bile onu dağıtması bile suçtur. Bana kalırsa öyle bir şey yapmaz ama yaparsa, şikayet edersin o zaman o düşünsün napcağını ;)
okyanuskalbi ,, merhaba ,, sorun çok dikkatimi çekti çokda kafa kurcaladı açıkçası , bu soruyu hangi tarihte sordugunu çok merak ediyorum , sorunun tarihi nedir? bide bu olay bir sefermi oldu daha fazla tekrarladınmı ,, bu kişiyle normal görüşme olmadımı? bir yerde yemek yeme çay içme olmadımı?
Ne kadar çok abartıyorsun, birşey olmaz korkma...
güzel kardeşim nerden biliyorsun bişey olmayacağını:((
sağolasın.okuyorum hemen.:(((
ama nasıl inananıyım ki:((öğretmenliğim mahvolur:((
nasıl ekilicem bilmiyorum ki:((((
Cevap
21Cevap
Devletin işi gücü yok internet sitelerinde senin görüntülerini mi arasınlar.birde hani karşındaki insan neden öyle birşey yapsın birşeyler yaşanmış ve bitmiş.sen sıkma canını memurluğuna birşey olmaz.mesai dışında istediğini yapabilirsin.yaptığın şeyde yanlış birşey yok zaten. tamam mı _?
yanlıştı hataydı ama ya kaydedip internete verdiyse:(((((
kaydetti diyelim bunları dagıtacak kadar g*tu var mı sence ? onunda hayatı biter.. büyük bi suç o yuzden bunu göz önune alması lazım.. bu kadar sıkıntı etmeyın her çift arasında olur böyle cinsel aktiviteler.. ayrılmıssınız bitmiş. okumuş etmiş biri böyle bi basitlik yapacagını sanmıyorum. sadece o anda yaşanmış ve orda kalmıştır sıkıntı etmeyın.
gerçekten öylemi, neria ALLAH razı olsun senden kardeşim
senden öyle. dert etme bu kadar. sonucta bi ilişki yaşadınız tabiki bi cinsellik olacak. buda gayet masum ve dogaldır.. sizde bunu yaşamassınzı ve orta bitmiş. ileriye gittigini sanmıyorum. okumuş etmiş kültürlü biridir kaydedip ne yapacak.. ve suç oldugnu zaten biliyordur. sıkıntı etme. geçmişde kalmış ufak tefek cinsel aktivite olarak kaldıgına eminim ben.. üzülmenize bile degmez. :)
Ya saçmalama artık paranoyaklıktan vazgeç ne kaydetmesi neyden bahsediyosun nerden anladın ne yani onu bi söyle ? ne hayatın bitiyo ne bişeyin bitiyo o kadar kolaymı sanıyosun sen ?
:((((((((((1 haftadır ağlıyorum:(((
Ama inan boşuna ağlıyosun . kaydettiyse şu ana kadar seni tehdit bile ederdi .
o adamın mühendis olduğunu sanmıyorum.istesem 5 dakikada kendime başka bir kimlik oluştururum ayrıntılarını bile düşünürüm.Bu adamın daha çok vakti olmuş.Sana her türlü yalan söyleyebilir inandırabilir.Çok büyük bir hata yapmışın.Görüntüleri kaydetmek çocuk oyuncağı.Kötü niyetli biriyse görüntüler uygunsuz sitelere düşebilir.Dua et gerçekten dediği gibi biri olsun.Yoksa sakata gelmen işten bile değil.
Yüz kızartıcı suç.Atılırsında,zaten msnin görüntüleri telefon görüşmeleri mesajlar vs.her zaman kayıtta.Eleman kayıt aldıysa yapabilceğin hiç bişey yokk ama seni teselli edeyim,uğraşmamıştır bile :)
atılır mıyım gerçekten.lanet olsun bana.hayatta yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ne yapıcam benşimdi bana bir akıl verin.ibntiharın eşiğindeyim:((((
Pardon ama senin aklın başında mı ?
MSN'de görüntü, ses ve yazışma istenirse kaydedilir.
Yapmayın şirkette böyle şeyler...
Arkadaşı kaydetmese dahi bunlar sistem altyapınız tarafından izlenir, kayıt altına alınır.
kaydeden programlar varda. senin memurluktan atılman için onu savcılığa falan vermesı lazım. ve vercekg*tolduğunu sanmıyorum böle bişi yapmış olsanız dahi onu kaydetmesi büyük suç sende davacı olabirsin. takma kafana bişi olmaz. burdakiler felaket tellalı gibi arkadaş ya bi soru sordum içim karardı resmen ya.
maalesef var öyle programlar... kaydetmiş olabilir. kimseye güvenmemek gerekiyor
mahvoldum ben.lanet olsun ne yapıcam şimdi:(((((((
bilemiyorum :( umarım şanslısındır ve başına kötü bir şey gelmez. bir daha sakın böyle şeyler yapma! ders olsun bu.
Msnde görüntüler kaydedilmez . yazışmalar kaydedilir . ama kişi kendisi isterse bi program yoluyla kaydedebilir . ben yapmıştım :)
Ah be güzelim...ne işin var ruhsuz duygusuz sanal seks işlerinde...ne gösterirsin oranı buranı...
bu kadarmı iradesizsin iki lafa kanacak kadarmı zayıfsın...
Böyle bir ihtimalde dahi ölmek istiyorken nasıl böyle bişey yaparsınız ilginç doğrusu.neyse karamsar olma bişey olmaz
var msn eklentileri yada ekran görüntüsü kaydeden fraps tarzı programlar
: peki msn de bu görüntüler karşı taraf isterse mi kaydedilir yoksa kendiliğinden kaydedilir mi?
Isterse kaydeder mesela programi önce çaliştirir sonra msn de görüntülü görüşmeye başlayınca kaydedilmiş olur :D
Güncellemeye : okyanuskalbi takma kafana kaydetmemiştir. O şimdi başka av peşindedir :D
:((öyle mi diyorsun ay ben ne kadar salağım:((
EE yani bazıları fazla ısrarcı degildir gidiyorum derse qider dönüp arkasına bile bakmaz. görüntülerini çekmemiştir dert etme yanii
kuruntu seninki kendine gel bence artık.. kaydetmemiştir kafana takma..
kuruntu olduğunu nerden biliyorsun güzel kardeşim ya kaydettiyse:(((
1 haftadır
yapsa şimdiye kadar çoktan yapmıştı hadş diyelim kaydetti olmaz ama oldu diyelim zaten senin ona büyük kazık atman lazım damarına basman lazım onu yapması için ben düşünmüyprum yaptığını vede yapsaydı beklemezdi bir hafta yada yada erken anlatabildim mi. yoksa senin psikolajin bozulcak boşuna üzüldügünün farkına varcaksın bence.
Bu çeşit programlar bende de var fakat ben kötü amaçlı kullanmıyorum. Tavsiyem internet aracılığıyla olan ilişkilere girme. Sonucuna katlanan gene sen olacaksın. :)
o goruntulerın ınternete dussunkı aklın basına gelsın
eğer karşındaki isterse kayıt edebiliyo ama bence kaydetmemiştir sadece kuruntu yapıyosun
arkadaşım nerden biliyorsun kuruntu yaptığımı ya kaydettiyse:(((
işi gücü bırakıp onla uğrascaktı ben konuşsaydım senle uğraşmazdım mesela :D
isterse bir çok program var kayıt yapabilir çok basit bir şekilde video şeklinde .
öyle programlar var.aniden gelişen bişeyse o programı indirip kurma vakti olmamıştır.yada seni seviyorsa böle bişeyi yapmamıştır diye umuyorum.
Merak etme uğraşmamıştır o kaydetmelerle vesaire programları var onların. Kaydetmemiştir.
sıkıntı etme.birşey olmaz.. onu göze alamaz.
bu kadar takılacak bir konu degiL emin ol.
Olacakla öleceğe çare yok demişler. O nedenle şimdiden düşünme böyle şeyleri
Özel bir yöntem ile kaydedilebiir ama o bunu biliyor mu bilemem :D
Beni eklesene bi...bu durum banada oldu
kız düşürmeye çalışan erkek! :D
Bende öyle sandımda bi bakayım dedim koftiden bi hikayemi...yoksa gerçekmi
kız düşürmeye çalışan erkek derken senden bahsettim canım.
Sen bahsetmeye devam et kendi çevrende söner durursun..neyse...düşeni Allah görür...
Düşmekle ne alaka ? Ya kendi cinsine ilgi duyuyorsun ya da erkeksin işte.
Hemcinsine ilgi duyman beni ilgilendirmez ama, erkeksen kınadım seni.
Ne ilgisi be...görmüyormusun yazımı..benimde başıma geldi...sonra sevgilisine orasını burasını gösteren bir sürü kız var...ama erkekler erkek değil...adam değil...ellerinde kanıt olsun yada şereflilik olsun diye kayıt ediyorlar işte...
Çıkarsa çıksın çekinecek bir şeyinmi var?
sanmıyorum, kaydetmemiştir
sence gerçekten kaydetamamiş midir allahım çok kötüyüm.:(((
bunda şimdiden bukadar kötü olacak bişe yok, bence verdiği cevaptanda belli ne uğraşıcam tarzında, ha yalan söylese söyler ama, ben gerçekten uğraşacağını sanmıyorumm. ilişkiniz sırasında sana karşı onları kullanacağını düşünüp kaydetmeye falan kalkmamıştır. sonucta ilişki içindeydiniz
ulan bu soruyu kim hortlattı asdf
msn diye birşey kaldımıki?
kötü düşünme yapıcak bişi yok iyi düşünmeye bak.
Hadi koş camdan atla gel.
oha msn mi kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar