MSN'de görüntüler kaydedilir mi?

çok aptalca biliyorum.msn de biriyle görüşüyordum. seviyordum onu o da beni sevdiğini söylüyordu. internette tanışmıştık. ve konuşmamaız ilerledikçe benden istekleri arttı.söylediğine göre evlenmeyi de düşünüyordu. o mühendis.ben de devlet memuruyum ama aramızda kötü bir kavga geçmedi.sadece ayrılmak istedi. ayrıldık.şimdi çok üzülüyorum ya görüntülerimi kaydettiyse?memurluktan atılır mıyım? o da karşımda açılmıştı ama ne olur beni kınamayın böyle bir hatayı nasıl yaptım bilmiyorum ona sormuştum kaydettin mi görüntüleri diye kaydetmedim öyle bişey yapacak gibi bir halim var mı ki demişti. ama emin olamıyorum. ya o görüntüler internete düşer de ben rezil olursam. sadece ölmek istiyorum ne olur bana yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
peki msn de bu görüntüler karşı taraf isterse mi kaydedilir yoksa kendiliğinden kaydedilir mi?

memuriyet hayatım bite benim.allahım ölmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bana sadece mutlu olmanı istiyorum beni unut demiş.kaydetmedim görüntğlerini diye de mesaj yazmış ne yapıcam ben şimdi:(((ya kaydettiyse mühendis biliyorum..ALLAh ım ortaya çıkarsa öğretmenlik hayatımbiter:((((((((((öğretmenlikten atılırım.ben böyle bir hata yapacak insan değildim:(((
Güncellemeler
+1 yıl
off ALLAHIM sen yardım et:(
MSN'de görüntüler kaydedilir mi?