Ütü almak zorundayım kullandığınız ütü hangi markanın hangi modeli ve memnun musunuz yada tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı? Ütü hangi marka almalıyım? Kullanım sıklığı her gün bunu da göz önünde bulundurun lütfen.ütü yapmakHangi marka ütü almalıyım? İlgili arkadaşlara teşekkür ederim.
Ütü hangi marka almalıyım? En iyi ütü hangi markadır?
Ütü dediğimiz olay ne kadar basit görünse de çok teferruatlı bir alet aslında. Buhar kapasitesiydi, ısısıydı, tabanıydı... o kadar çok dikkat edilmesi gereken unsuru var ki. Bir de ütüler evimizde en uzun süre kullandığımız ev aletlerinden biri. Ömürlük denilen ütüler oluyor. Bu örnekleri görünce ütü hangi marka almalıyım? sorun çok da abes değil. :) Dilersen sana ütü alanında öncü birkaç marka önereyim sen de karar verirsin.
Philips
Philips Azur Elite
Philips de bu alanda iddialı markalardan. Hatta çoğu yerde Tefal mi Philips mi diye sorulur. Bana göre ikisi de harika ütüler. Philips ütüler, Tefal'lere göre daha uygun. Çıkardığı iş de Tefal ile başabaş aynı. Görseldeki Azur Elite modeli çok beğeniliyor ve çokça tercih ediliyor. Benim oyum Philips'ten yana. :)
Tefal
Tefal Ultimate Anti-Calc
Ütü dendiğinde akla ilk gelen markalardandır Tefal. Oldukça kaliteli ütüler üretiyorlar. Diğer ütülere göre biraz pahalı fiyatları bunu da ifade edeyim. Yukarıdaki görseldeki Ultimate Anti-Calc modeli en iyi modeli bence. Kireç oluşumunu engelliyor. Böylece uzun süre ütüyü kullanabiliyorsun.
Rowenta
Rowenta Steamforce
Rowenta aslında süpürge markası olarak bilinir ancak ütüleri süpürgeleri kadar kalitelidir. Tam bir fiyat / performans ürünüdür. Ben hatırlıyorum bizim rahat 10 yıldır kullandığımız bir ütüsü vardı eskiden. Görseldeki Steamforce şu anki en iyi modelinden.
Hangi marka ütü almalıyım?
Bu noktada iş senin kullanım alışkanlığına ve bütçene bakıyor. Bu üç markanın ütüleri de işini görür. Bu konuda aklında en ufak bir şüphen olmasın. Bütçem var diyorsan Tefal ya da Philips düşünebilirsin. Bütçen kısıtlı olup iyi de bir ütüye sahip olmak istiyorum diyorsan da Rowenta al derim ben.
Sana tek bir marka soyleyeyim philips al , hem hafif hem tek harekette kırışıklıkları açıyor , buharıda süper ...
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Philips'in buhar kazanlı olanı varmış geçen iş yerinde bayan arkadaş aldı en son serisini 700 lira falandı bayağıda teferruatı var ben alt modeline baktım işimi görür gibi fena değil fakat bu buhar kazanı hemen ısnıyor mu acaba örneğin 10 dakika ısınsın diye beklemek gerekiyorsa işe yaramaz zaten ben 10 dakikada ütüyü bitirim.
yok ya gerek yok o kadar para verme azur serisinden al , sanırım 185- 200 tl idi en son arkadaşım aldı ... ayrıca fişde takılı unuttuğunda hareket etmediği için otomatik kapanıyor ütü .Ben çok memnunum ..
En İyi Cevaplar