mobile.twitter.com seklinde qirmiyor bazen www.twitter.com diye düzeltiyorum yazılımsal bir saçmalık işte.. Twitter girmiyor evet şöyle bir sorun var ayrıca: Twitter girmiyor neden?
önbellek temizleyici app lar var onları dene kullandıgın yazılımı sil tekrar yükle baktın olmuyor telefonu bi kapat aç . yazılım olarak ne kullanıyon acaba iphone android win ?
Twitter'a girdiğinizde tarayıcınıza arkaplanda yüklenen çerezler sayesinde hepinizi didik didik takip ettiklerini düşünüyorum. Sonra bir bakıyorsunuz e-posta adresinizde bir sürü spam. Facebook, Twitter ve Google çok tehlikeli siteler açıkçası.
Valla ben dns degiştirdim yinede twitter baglantılarını açamıyorum hata veriyor direk bildigin baglantı hatası ama dün telden girdim bir ara tweet bile yazdım yani vodofone nin bir azizligimidir nedir bilemedim ama giriliyor benedene
ya twitter acık dns hotspot falan ama benim yazdıgım twitler silinmiş 12 marta kadar hepsi gitmiş veşu anyazdıklarımda gitmiyor twit sayısı artıyoyr ama twitlerimde gözükmüyor
ben url ' ye mobile.twitter.com yazıyorum şifreyi falan yazdıktan sonra giriş yapmıyor en başa sarıyor mobile.twitter.com yazdığımda çıkan sayfa çıkıyor :(
Aşağıdaki butona tıklayarak cep telefonun için uygun indirme bilgilerini görüntüleyebilirsin. diye bi yazı geldi butona tıkladım . başka bi sekmede açıldı '' Sorry, we don't offer an app for your phone.
You can still access Twitter through the mobile web site. (Üzgünüz, telefonunuz için bir app sunmuyoruz.
Hala mobil web sitesi aracılığıyla Twitter erişebilirsiniz.)'' yazıyor
En İyi Cevaplar