İnternet & Teknoloji You now da yayın izleyemiyorum beni engellemiş? larene Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor You now galiba ip adresimi engellemiş lost secret izliyim diye giriyordum artık giremiyorum kaç kere verileri sildim yeniden yükledim engellemiş beni You now da yayın izleyemiyorum beni engellemiş? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ᗷordoᗷedelli Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Bu arkadaş ne diyor birisi türkçe meal verebilir mi rica etsem 1 3 Yorumla larene +1 yıl Ahahajaja gayet açık değil mi Yorumla ᗷordoᗷedelli +1 yıl Çok açık olmuş biraz demli alabilir miyim Yorumla larene +1 yıl Ya benim ip adresimi nedensizce engellemiş bu yani o yüzden yayına giremiyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapmışın bir seyler. Hesabin askiya alindi galiba. 0 2 Yorumla larene +1 yıl Sadece yayın izliyordum zaten paralı üyede değilim lostun magazin yayını izliyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum arastirabilirsin sebebini. Ben arastirirdim da usendim. Yorumla
meluskaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl seni engellemis olabilir 0 3 Yorumla larene +1 yıl Kardeşim ben zaten burda beni engellemiş yazdım gelip bı de mantıklı mantıklı durum tespiti yapıyorsun yazmışım zaten yukarıda Yorumla meluskaaa +1 yıl sorun surdaki cahil gerizekali eger biri seni engellerse artik izliyemiyorsun 😘 Yorumla larene +1 yıl Beyinden yoksun azıcık teknoloji bil konuş ip adresimi engellemiş ve bu kaldırılabiliyor nasıl bu engeli asarim kaldiririm diye soruyorum ve zaten o engeli kaldırdım artık izleyebiliyorum maalesef ki sana inat izleyebiliyorum anladın Yorumla
En İyi Cevaplar