Selam. Pubg oynuyorum bayadır. Pubg'de birliktelik nasıl yapılıyor? Pubg'de partner nasıl olabiliriz? Böyle bir sürü sorum var. Pubg birliktelik puanı nasıl kazanılır? Bilenler yardımcı olabilir mi?Pubg partner olma nedir?
Pubg birliktelik nedir, nasıl yapılır? Pubg partner olma, partner gizleme yolu nedir?
Deli gibi Pubg oynayan ve seven biri olarak, bu konuda neredeyse tüm bilgiye sahibim diyebilirim. Hadi gelin Pubg birliktelik nasıl yapılır, anlatayım.
Pubg Birliktelik Nedir?
Pubg aile paylaşımı
Pubg birliktelik, arkadaşlarınız ile oyun içerisinde daha fazla etkileşime girmeye yarayan bir şeydir. Arkadaşlarınız ile oyun oynadıkça, birbirinize bir şeyler yolladıkça birliktelik puanı kazanırsınız. Birliktelik puanınız arttıkça da birliktelik seçebilirsiniz. Birliktelik yaptıktan sonra belirli puana gelince partner yaparak profilinizde birlikte gözükebilirsiniz. Partnerlik yapıldığı zaman hem profilinizde birlikte gözükebilir, hem de birliktelik ünvanı kazanabilirsiniz.
Pubg Birliktelik Puanı Kasmanın Yolu Nedir?
Pubg mobile yan bakma
Bunun için seçenekler çok basit.
Birbirinize hediye yolladıkça birliktelik puanı kazanırsınız. Tavuk, motor gibi popülerlik ürünleri.
Birlikte oyun oynadıkça birliktelik puanı kazanırsınız. En çok birliktelik puanı oynadığınız oyunlardan gelir.
Birbirinize hediye BP gönderdikçe birliktelik puanı kazanırsınız. BP göndermek için arkadaşlık listesinden arkadaşınızın fotoğrafına tıklayın ve altından "BP Gönder" seçeneğine basın.
Pubg'de Hangi Birliktelik Seçenekleri Var?
Pubg'de arkadaşlarınızla yapabileceğiniz toplam 4 birliktelik seçeneği var.
Pubg'de Birliktelik ve Partnerlik Yollamak İçin Kaç Puan Gerekir?
Arkadaşınıza birliktelik yollamak istiyorsanız, öncelikle belirli birliktelik puanına erişmeniz gerekiyor. Arkadaşınız ile Pubg'de birliktelik yapmak için 100 birliktelik puanı gerekir. Herhangi bir birliktelik seçtikten sonra birliktelik puanınız artmaya devam eder. Birliktelik puanı nasıl artacağını yukarıda bahsetmiştim. Birlikte 400 birliktelik puanına ulaştığınız zaman da partnerlik isteği yollayabilirsiniz. Pubg partnerlik için 400 birliktelik puanı gerekir.
Pubg Birlikteliğe Nasıl Girilir?
Bunun yolu çok basittir, hemen anlatıyorum.
Pubg'e giriş yapın.
Sol üstte profil fotoğrafınıza tıklayarak profilinize girin.
Orta sol tarafta "Birliktelik" kısmına tıklayın.
Pubg Birliktelik Nasıl Yollanır?
Hemen onu da anlatmak istiyorum. Ayrıca buraya girerek Pubg birliktelik puanı görmekte mümkündür. Buradan kiminle ne kadar birliktelik puanınızın olduğunu görebilirsiniz.
Pubg profilinize girin.
Orta sol taraftan "Birliktelik" kısmına tıklayın.
"Mevcut" sekmesine girerek birliktelik yapabileceğiniz kişileri görün.
Birlikte puanınızın 100 veya üzerinde olan arkadaşınıza "Bir bağlantı isteği gönder" seçeneğine tıklayın.
Dilediğiniz birlikteliği seçerek gönderin.
Pubg Partner Nasıl Olunur?
Pubg'de partnerlik yapmak için, öncelikle bir birlikteliğe sahip olmalısınız. Arkadaşınız ile gerekli puana geldikten sonra birliktelik seçerek gönderin. Herhangi bir birliktelik yaptığınız zaman partnerlik için 400 puana erişmeniz gerekiyor. 400 birliktelik puanı yaptıktan sonra arkadaşınız ile partner olabilirsiniz. Partner olunduğu zaman profillerde ikiniz gözükeceksiniz ve 1000 birliktelik puanına ulaşınca arkadaşınızın ismi ve birliktelik yazılı ünvan kazanacaksınız.
Pubg Partnerlik Nasıl Yollanır?
Gerekli birliktelik puanına ulaştıktan sonra partnerlik yollamak çok basit. Hemen anlatıyorum.
Pubg profilinize girin.
Profilinizden sol ortada "Birliktelik" kısmına tıklayın.
Birliktelikten "Partner" alanına girin. Partnerlik için gerekli puana ulaştığınız kişileri göreceksiniz.
Partnerlik yollamak istediğiniz kişinin altında "Partnerlik İsteği" kısmına tıklayarak gönderin.
Pubg Partner Gizleme Nasıl Yapılır?
Partnerliği profilinizden gizlemenin herhangi bir ayarı yoktur. Eğer partnerle gözükmek istiyorsanız, partnerliği iptal etmek zorundasınız. İptal ettiğiniz zaman partnerlik ilişkisi kesilir ve profilde yine tek gözükürsünüz. Partnerlik silme nasıl yapılır?
Pubg profilinize girin.
Profilinizden sol ortada "Birliktelik" kısmına tıklayın.
Birliktelikten "Partner" alanına girin. Sağ üste partneriniz gözükecek. "İlişkiyi Sil" kısmına tıklayarak partnerliği silin.
Herhangi bir sorunuz ya da yapamadığınız bir şey olursa yorum olarak bana sorabilirsiniz. :)
Dostum ilişkiyi silince komple bütün birliktelik gidiyor. Ben sadece profilime irisinde Yanımda gözükmesin tek gözükeyim isityorum onu nasıl yapıyoruz. Hayır komple gitmiyor derseniz denendi onaylandı gidiyor
@HyadenStar partnerlik yollamazsan birlikte gözükmezsiniz. Partnerliği kabul etme. Arkadaştan sildiği zaman ya da sildiğinde birliktelik puanı gider, tekrar kasmanız gerekir.
@Pubg123 Aynı şekilde tekrar atabilirsin. Birliktelik kısmına girip partner alanından gönderebiliyorsun, yeterli birliktelik puanı varsa..
Merhaba size sorum olacak parterimle lobideyken hani isimlerimisin yanında birlikteliğimizi sgöstern simge olur hani can dostum benim bizde çıkmıyo lobideyken ikimiz önceden vardı ama şimdi yok acaba bilmeden bi ayarımı kapattık anlatabildim umarım demek istediğimi yardımcı olabilirmisiniz
Pubg lite oynuyorum arkadaşımla bağlantımız vardı 1000 üzeriydi birlikteliğimiz bundan 2ay kadar önce bağlantıdan çıkardık birbirimizi şu an tekrar göndermek istiyoruz birbirimize ama ben onda görünmüyorum arkadaş olarak o bende ekli :(
En İyi Cevaplar