10 Dolarım var. Kasa açıp bıçak çıkarabilir miyim? Bıçaklar baya para ediyormuş veya arttıra arttıra gidebilir miyim? para lazım. CSGO'dan para kazanabilir miyim? Belki de en değerli bıçak bana çıkacak hemde ilk kasamda?
Öyle mi diyorsun :) yani millet o sitelerden oynasın diye mi iyi itemlet çıkıyor bu adama? Ama herkesin gözü önünde açıyor ya.. Bilemedim. Benim 60 liram var. Hedef iyi bir şey çıkartmak. Cs nin içinden açarsam bir anahtar 15 lira ve en fazla 4 kutu açabilirim :/ 4 kutudan bir şey çıkar mı ki yaa
Evet bana güven boş işler internet siteleri kar olmayan bir ortamda kullanıcılar kar edebilir mi :P Tamamen reklam en temizi steamin kendi içindeki sistem. Biriktir öyle aç bence yine de hiç belli olmaz.
Hatırlamıyorum bile çok eskiydi firar anka flndı sanırım. :D Bu arada benim smurfu ekle istersen oynarız ara sıra boostlarım seni :D. bkaradeniz13 ya da FeelTheWound diye aratabilirsin.
1000 tlden fazla harcamısımdır ne cıktın rıng of bashh :d
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
yapma ya :D 2 dolarlık bir sandık var paramla 5 tane alabilirim içindeki şeyler sağlama benziyor çıkar mı kârlı bir şeyler? :D https://hellcase.com/tr/open/bravo
hahahaa ciddi misin yaa, bak moralim bozuluyor zaten çıksa da çıkmaz :D :D :D bence o kadar itemden illa gelir ya :D :D bunlar her kasa açan da oluşan psikolojiler mi ve sonu hüsranla biten sonuç :D
Hmm evet işin o boyutu da var. Sonuçta şansa bağlı iyi bir şey gelmesi ve kâr edersen öyle ediyorsun. Binevi kumar. Ama oyundan kazandığım parayla tekrar oyuna harcasam ne derece olur onu bilemem.
Bence hiç girme derim. Kazandığın parayı harcasan da fark etmez. Ama ya bir de fazlasını kaybedersen? Cebindeki paradan da olursun. Öyle değil mi? O kasalar anahtar ile açılıyor diye biliyorum o anahtarlar da paralı sanıyorum?
Resmi olarak oyun da evet anahtarla açılıyor hemde bir anahtar 15 dolar felan. ama bu sitelerde direkt parayla bir kasa açabiliyorsun. 1.5 dolara bile kasa açabiliyorsun ama içinden dandik şeyler çıkıyor tabi. 400 dolara bile kasa açma var https://hellcase.com/tr
Hastalık gibi. İyi bişey çıkana kadar kendini tutamayıp açmaya devam edeceksin. Hiç girme bu işlere derim. Sokağa atacak paran varsa o başka tabi tercih meselesi
oyunda sana düşebiliyor ama kasaların fiyatı çoğusunun çok ucuz 7 kuruş gibi. önemli olan onları açmak ve açmakta 15 dolar oyunda açarsan tabi böyle siteler dışında bu arada sitede 4.5 dolarlık bir kasa var. içinden bunun çıkma ihtimali de var yuh 8 bin lira ediyor türk parasına çevirirsen
En İyi Cevaplar