1500 liraya bu seti aldım beyler iş yapar mı? Kingvox arka cam altı için midrange - kapılar için cadence midrange - ma audio bass 1000w - pioneer mvh-s115ui teyp - soundmax mx 644r anfi 3000w.
Aga ovaller diyorsun sanırım herkesin tercih ettiği ama hangi tesisatçıya danışaam oval devri bitti midrange takıp bass seviyesini en aşağı indirirsen efsane ses verir dedi
Acikcasi soyle soyleyim kimin ne dedigine bakma bende ilk taktirdigimda bilmeden taktirdim ayari bir guzel yaptilar ama o heves varya daha fazlasini istiyosun arkaya 2 tane 300 lük atmisti yandi aradan biraz zaman gecti on kapi wofer idare ediyodum wofer gobekten cizirti yapmaya basladi sonunda care arka cama eski seri pioneer bagaja 1500 luk kicker woofer atmakla buldum on kapilara aldanma anfiye baglayamaz yanar on ve arka kapilari teype arka cam altindaki ve wooferi anfiye baglar
Fazlasiyla yeter hele o ilk anlarin keyfi baska ama tesisati ceken ustanin sigorta taktigindan emin ol kimisi sigortasiz duz cekiyor allah muhafaza arac yanginina kadar gidiyor ve birde 2 adet bagac lastigi al wooferi bagaja sabitlemek icin ya da 1 adet file ahtapot sebebi ise benim gibi el freni cekiyorsan ya da ani donusleri sert yapiyosan wofer sabit olmadigi icin kayip anfiden kablo koparttigi oluyor bagaj lastigi ya da file ahtapot bu konuda cok isine yarar hayirli olsun bu arada ara sokaklarda ses kismaya dikkar et malum hastasi kucuk cocugu olan var
Ha bu arada eve gelen ceza kagitlarinada alis ulan bana mezarlikta dinlemek yazmislar halbuki 50 metre kala kapatirdim ama mezarliga 50 metre kala binadan sikayet edilmis aile ile tuhaf bir diyeloga girebiliyosun😄😄
Tamam benim de kapılar aynı 13cm cadence dostum benim pek bilgim yok böyle şeylerle bir arkadaşa danıştım o arabaya meraklı baya kanka bana 1500 ver ben sana alınabileceklerden en iyisini alayım dedi bunları kapmış inletir mi diyosun
Teyp nasıl aga bir de anlıyor musun teypten son çıkanlardanmış sanırım ama bilemedim yine bir de korkum araçtan yana linea var bende kasa çok kapalı sesi iyi yayacak mı bassı içeri hissettirecek mi falan
En İyi Cevaplar