Gamer 👉👉👉 KLAN PRİMİ ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pubg de klan primi ne demek arkadaşlar? Güncellemeler+1 yıl 👉👉 GÜNCEL 👈👈 👉👉👉 KLAN PRİMİ ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
unal789 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Klan odulleri olmasi lazim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet tıkladım 5 klan puanı verdi de mesela klanımdan birisi o ögeyi aldığı için klandakilere bişeyler mi veriyor? Yorumla unal789 +1 yıl Belirli bir gorev var siz oynadikca o gorevleri tamamladikca klan odulu veriliyor hepinize. Klan puaniylada klan marketinde secili urunleri alabiliyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Onu biliyorum :) primlerde böyle sanırım Yorumla unal789 +1 yıl takip istegi at tam detayli anlatayim. Yorumla
Ugurcanlife Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Klan birlikPrim primBirlestir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aman tanrım cidden öyle miymiş? 😱😱 biliyoruz heralde oyunda nasıl bişey Yorumla Ugurcanlife +1 yıl Söylerdim ama agzima sictigin icin susuyorum agzim dolu Yorumla Soran +1 yıl Ağzındakilerle birlikte sende kalsın o zaman Yorumla
ᴉqᴉƃᴉʞɔᴉu Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Tee Allahım ya bende bankayla ilgili zannettim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Klan odulleri olmasi lazim.
Evet tıkladım 5 klan puanı verdi de mesela klanımdan birisi o ögeyi aldığı için klandakilere bişeyler mi veriyor?
Belirli bir gorev var siz oynadikca o gorevleri tamamladikca klan odulu veriliyor hepinize. Klan puaniylada klan marketinde secili urunleri alabiliyorsun.
Onu biliyorum :) primlerde böyle sanırım
takip istegi at tam detayli anlatayim.
Klan birlik
Prim prim
Birlestir
Aman tanrım cidden öyle miymiş? 😱😱 biliyoruz heralde oyunda nasıl bişey
Söylerdim ama agzima sictigin icin susuyorum agzim dolu
Ağzındakilerle birlikte sende kalsın o zaman
Tee Allahım ya bende bankayla ilgili zannettim
🤣🤣😂