Yaa ben böyle şeyler paylaşmm normalde ama benim hoşlandığım biri var ve merak ediyorum görürse mesaj atıcak mi kutlar mi diye instagrama çok girmiyor storylere bazen bakıyor bazen bakmıyor😂😂
ahaaa :D :D ben olsam napardım biliyon mu önce story atardım sonra doğum günümü kutlayan insanlarla video foto filan çekilirdim hesapta paylaşırdım iki türde de görmüş olurdu hatta daha çok dikkatini çekmiş olurdum shjcsn
bence bir gün öncesinden git hatta orda bir tanıdığın filan varsa ve o doğum gününü bilmiyorsa ona söyle yarın doğum günüm filan de belli et o da duysun öğrensin :D
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Gadası bilen arar kutlar seni
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gadasi bilen arar kutlar da ben zaten böyle şeyler paylaşmam normalde ama benim hoşlandığım biri var ve merak ediyorum görürse mesaj atıcak mi kutlar mi diye instagrama çok girmiyor storylere bazen bakıyor bazen bakmıyor
Paylaşma herkese hatırlatmış olursun önemi kalmaz #Kral
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa ben böyle şeyler paylaşmm normalde ama benim hoşlandığım biri var ve merak ediyorum görürse mesaj atıcak mi kutlar mi diye instagrama çok girmiyor storylere bazen bakıyor bazen bakmıyor😂😂
İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı.
Storiye at😂
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben böyle şeyler paylaşmam normalde ama benim hoşlandığım biri var ve merak ediyorum görürse mesaj atıcak mi kutlar mi diye instagrama çok girmiyor storylere bazen bakıyor bazen bakmıyor
Haha sırf onun için mi yani 😐💔 bende zamanında denedim sonu hüsran oluyo be gelip kutlamıyorlar beklentiye girdiğimiz için kutlamıyoruz 😐💔 bunun aksine doğum gününğ kutlayan olursa onları story yapabilirsin bu şekilde doğum gününü anlayabilir. Bu arada doğum günün kutlu olsun 💝
En İyi Cevaplar