Brawl Stars açılmıyor, neden olabilir? Oyunu çok beğenip yükledim ama bir türlü açamıyorum. Telefon öylece kalıyor, giriş yapmıyor. Brawl Stars açılmama sorunu nasıl çözülür?Brawl Stars 2020
2020 Brawl Stars neden açılmıyor? Açılmama sorunu nasıl çözerim?
Brawl Stars son zamanlarda çok fazla oynanan çok oyunculu bir strateji oyunu. 3'e 3 oynuyorsunuz. Yalnız bu ara çoğu kişi oyunun açılmasından yana sıkıntılı. Birçok kişi Brawl Stars açılmıyor diye şikayet ediyor. Ben size şimdi neden açılmadığına ve çözüm önerilerine dair birkaç şey söyleyeceğim.
Brawl Stars Neden Açılmıyor, Açılmama Sorunu Nasıl Çözülür?
Brawl Stars genel olarak bakım, güncelleştirme zamanlarında açılmıyor. Böyle zamanlarda oyunda bir hata varsa vs. bakım yaptıkları için oyunu açamazsınız. Şu anda da açılmama sebebi bir hata olduğundan dolayı bakım yapılması. Brawl Stars açılmama sorunu karşısında yapılacakları da yazıyorum.
1- Brawl Stars Sosyal Medya Hesaplarını Takip Edip, Bakım Olup Olmadığını İnceleyin.
brawl stars açılmama sorunu
Örnek bir görsel yukarı koydum. Mesela Brawl Stars İnstagram, Twitter diye arattığınız zaman oyunun orijinal hesapları karşınıza gelmekte. Bu hesapları bakım ya da güncelleştirme var mı diye kontrol edin. Eğer varsa tek yapmanız gereken beklemek çünkü ilgili bakım bittiği zaman oyun açılacaktır.
2- Bakım Veya Güncelleştirme Yoksa Önbelleği Temizleyin.
19 aralık 2020 brawl stars
Eğer oyunla alakalı bir giriş problemi değilse, bakım ya da güncelleştirme yoksa sorun sizde demektir. Bu durumda oyunun önbelleğini temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Cihazınızın ayarlar kısmından uygulamalara gelin ve Brawl Stars'a girerek önbelleği temizleyin.
3- Oyunu Kaldırıp Tekrar Yükleyin.
brawl stars neden açılmıyor?
Yukarıdaki seçenek işe yaramazsa oyunu kaldırıp tekrar yüklemek işe yarayabilir. Kaldırma esnasında tüm dosyaların kalktığından emin olun ve kaldırırken hesabınızı da güvene alın.
En İyi Cevaplar