Merhaba. 2 gün önce öğle saatlerinde kendi instagram hesabım taklitçilik sebebiyle kapatıldı. Instagram'ın verdiği talimatları yerine getirdim. Kimlik fotoğrafımı da attım, bir kodun yazılı olduğu kağıdı elimde tutarak da fotoğraf attım. Hesabın sahibi olduğum bariz belliydi. Hesabı 2016'dan bu yana sorunsuz kullanıyordum ve açılır diye düşünüyordum ancak attığım fotoğraflardan sonra Instagram'ın bana attığı mail olumsuz anlama geliyormuş. Ne yapabilirim bu durumda? Birkaç ülkeye rapor yolladım, Almanya İngiltere ve Türkiye. Destek mailine mailler de attım. O hesap benim için çok değerliydi ve içindeki çoğu şeyin yedeği yoktu. Ne yapacağım?
Mesaj aynen şu:
Merhaba,
Görünüşe göre hesabınız kapatılmış. Kullanım Koşullarımıza uymayan Instagram hesaplarını kapatırız. Koşullarımızı ihlal eden eylemler şunlardır:
- Instagram'dan bir veya daha fazla uyarı alınmasına karşın yasak bir davranışı sürdürmek
- Taciz, reklam, tanıtım veya flört amaçlarıyla diğer insanlarla istemedikleri halde iletişim kurmak veya diğer uygunsuz davranışlarda bulunmak
- Bir kişi veya kuruluşun kimliğine bürünmek veya bir kimliği bir başka şekilde yanlış temsil etmek
- Başkalarının haklarını ya da yasaları ihlal eden herhangi bir içerik paylaşmak
- Kullanım Koşullarımızı ihlal eden herhangi bir içerik paylaşmak
İlkelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Kullanım Koşullarımızı inceleyin:
Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız, lütfen bu formu doldurarak inceleme talebinde bulunun:
Teşekkürler,
Mesaj aynen şu:
Merhaba,
Görünüşe göre hesabınız kapatılmış. Kullanım Koşullarımıza uymayan Instagram hesaplarını kapatırız. Koşullarımızı ihlal eden eylemler şunlardır:
- Instagram'dan bir veya daha fazla uyarı alınmasına karşın yasak bir davranışı sürdürmek
- Taciz, reklam, tanıtım veya flört amaçlarıyla diğer insanlarla istemedikleri halde iletişim kurmak veya diğer uygunsuz davranışlarda bulunmak
- Bir kişi veya kuruluşun kimliğine bürünmek veya bir kimliği bir başka şekilde yanlış temsil etmek
- Başkalarının haklarını ya da yasaları ihlal eden herhangi bir içerik paylaşmak
- Kullanım Koşullarımızı ihlal eden herhangi bir içerik paylaşmak
İlkelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Kullanım Koşullarımızı inceleyin:
Hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız, lütfen bu formu doldurarak inceleme talebinde bulunun:
Teşekkürler,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer